- 4 Aralık 2024
- 3.171
- 2.888
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.861
Senden hiç beklemedim böyle düşüncelerbana sorarsan çok normal
![]()
Normalde öyle düşünmem ama kendim yapınca bir şüphe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden hiç beklemedim böyle düşüncelerbana sorarsan çok normal
![]()
Canlarım hepinize hayırlı bayramlar dilerim herşey gönlünüzce olsun inşAllah![]()
Hayırlı bayramlar canım amin inşallah rabbim tuttuğumuz oruçları ettiğimiz duaları kabul etsinCanlarım hepinize hayırlı bayramlar dilerim herşey gönlünüzce olsun inşAllah![]()
Aminnn inşallahHerkesin Ramazanbayramı mübarek olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu güzel bayramlara inşallah
Şekertadında bir bayram geçirmeniz dileklerimle
![]()
Çarşamba net belli olucak toplama ne zaman olunacagı toplama işlemi nasıl yanYumurtalar büyüyor onun için kontrole ne zaman gideceksin canım
Çarşamba net belli olucak toplama ne zaman olunacagı toplama işlemi nasıl yan
İnşallah canım amin seninde diger bayrama hamiş olarak gireriz transferden sonra tutarmi diye düşüncelere basladim Rabbim yardim etsin bizlereİnşallah canım dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle![]()
İnşallah canım amin seninde diger bayrama hamiş olarak gireriz transferden sonra tutarmi diye düşüncelere basladim Rabbim yardim etsin bizlere
Kızlar hepinizi çok öpüyorum kocaman sarılıyorum iyi bayramlar diliyorum hepinizeRabbim kurban bayramına karnımızda bebişlerimizle girmeyi nasip etsin inşallah. Bu bayramda buruk geçiyor Allahım kurbanda yüzümüzü güldürsün
![]()
Hayatımda ilk defa benim büyükleri değil büyüklerin beni ziyaret ettiği bir bayram yasiyorumKızlarım bayramınız nasıl geçiyor![]()