Kizlar merhaba. Oncelikle hepinize sabirlar diliyorum. Ben basardim. Sizede yardimci olabilmeyi diliyorum.
Vajinismus oyle lanet bisey ki insani hayata kusturuyo resmen. Hepinizi anlayabiliyorum.
Ben vajinayi asla dokunulamaz bisey olarak goruyodum. Kendimi temizlerken bile bakamiyodum. Uyelerin yazdiklarini okuya okuya kendimi gaza getirdim. Bir hafta boyunca okudum hic durmadan. Hatta nisanlim artik elimden telefonu almaya kadar getirdi konuyu. Ama yilmadim. Doktorada gitmek istedim ama kendi kendime yenebilecegimi gormek istedim. Once ayna yontemiyle basladim. Kendimi tanidim. Yanaklarimin gerildigini hissettim o gun. Bi kac gun sonra parmak egzersizleriyle devam ettim. Kesinlikle onceleri igrenc geliyodu. Normal bi krem yardimiyla duz yatarak bacaklarimi karnima kadar cektim. Kendime bakmadan yapmam lazimdi. Gozlerimi siktim tamamen kapadim derin derin nefes alip biraktim. Nefes egzersizleride cok cok onemli. Denedim ve oldu. Serce parmagimi icimde hissettim. Bas parmagimida denemek istedim ama gulmekten yapamadim. Oyle mutlu olmustum ki kendi kendime yatagin ustune cikip dans ettim nisanlimi aradim anlattim devam etmemi soyledi ama yapmadim. Dusumu aldim o mutlulukla uyudum. Sonra internette anestolu buldum. His kaybi yasatiyo yaziyodu. Bi kac gun sonra eczaneye gittim hemen aldim. Dis etlerimde denedim anestolu. Agzim saniyeler icinde uyusmustu. Kendimi hazirladim. Nisanlimada soyledim. Ve bugun tamda 2 saat once anestolu kendime surdum. Yavas yavas denedik. Cok sukur icimdeydi. Anestol sayesinde canimda yanmadi. Etkisi gecince yine bisey hissetmedim ama sonucta icime girmisti ve bu oyle guzel biseydi ki anlatamam. İlk uc iliskide bisey hissedilmemesi cok normalmis zaten. Ben yendiysem herkes yener. Bu arada ilk denemelerimizde zorlamadan dolayi kanamam oldu ve uc gun surdu. Bugunde denedigimizde yine kan geldi. Tam olarak yirtilanada kadar kanama olmasi normal. Korkmayin. Kendinize guvenin. Yapabilirsiniz.