- 4 Aralık 2024
- 3.169
- 2.885
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.841
Yok ben değildim o :) 8-9 diye tahmin ediyorum demişti doktor, 22 çıkmış
Anladım canım kalabalık olunca karıştırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben değildim o :) 8-9 diye tahmin ediyorum demişti doktor, 22 çıkmış
Aynen canım aynısı benimde böyle ama çok yakıyor ve o bölgeyi kızarıjlık yapıyor iki saat anca geçiyorSeninde böyle değil mi toz ve sıvı ayrı karıştırıyorsun bak iğne ucu uzun hormonu iğnelerine göre![]()
Aynen canım bide bayram üzeri umarım daha fazla iğne yazmazOvitrelle maalesef kolay bulunmuyor bende gittiğim klinigin çalıştığı eczaneden getirttim. Önceden alman çok iyi olmuş tedavi zaten stresli birde ilaç bulma derdine düşmeyeceksinbende de birtanesi yakiyordu sanki ya hiç hatırlamıyorum
![]()
Aynen canım aynısı benimde böyle ama çok yakıyor ve o bölgeyi kızarıjlık yapıyor iki saat anca geçiyor
Yaaa belki doğal olur dedim ondan belki catlaya. VardirBen şimdi ilk muayeneye pazartesi günü gideceğim ikinci muayene çarşamba günü üçüncü muayene cuma günü kesin olucak haftasonu geldiği için cuma günü duruma göre Opu tarihi verecektir ilişki yasak değil lakin yumurtalıklarda çok sayıda folikül büyüdüğü için kramplar şişkinlik çok fazla oluyor açıkçası biz girmiyoruzartı biz karı koca pimpirimkliyiz ya yumurta çatlarsa vs biz o riske girmiyoruz
kız hele hamiş kalalım ilişki gereği yok
![]()
Yaaa belki doğal olur dedim ondan belki catlaya. Vardirçünkü ondan yoksa bende hamis olim3 derim yumurtalar hasar görür diyede korkuyorum saçma gelcek ama falciya gitmistim evlefikten sonrabana tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman hamile kalacaksın dedi. Ufak tedavi gerekiyor dedi ve söylediği hersey çıktı sadece bu kaldı bakalım
sen hangi sebepten tüp bebek yaptınız cnm
O kadar kişiden neler duydumki insan o kişinin nasıl hamile kaldığına şaşırır bazı yuurtalqr erken çatlıyorZaten yumurta büyütmüyormusun kız nasıl doğal olsun yumurtalar serbest kalmadan toplıyacakdoktor
belki işte bu tedavi de hamile kalacaksın Allah’ın izniyle benim ki sebepsiz infertilite şu an zaten tek tüplüyüm doğal şansım %5 düştü şu an 4. Tüp bebeğim bu benim
![]()
O kadar kişiden neler duydumki insan o kişinin nasıl hamile kaldığına şaşırır bazı yuurtalqr erken çatlıyor
Amin canım benim amin Allah razı olsun inşallah rabbim bu yolda olan herkesin kucağını doldursunTeşekkür ederim canım inşallah yavrucağın sımsıkı tutunur![]()
6+1 duydum benim çift transferdi sadece bir tanesi tutunmuş sağlıklı olsun bir tane olsun bizim olsunCanim kac hafta kac gunlukken duydun minik topiklerii masaallah![]()
Sukur olsun,,saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insaallah canim6+1 duydum benim çift transferdi sadece bir tanesi tutunmuş sağlıklı olsun bir tane olsun bizim olsun![]()
İnşallah ama ağrım var her iki kasıkta olmaya başladıÇatlarsa işte tüp bebekte iyi değil başarı şansı düşüyorben dua ediyorum aman ha Opuya kadar bir sıkıntı olmasın inşallah
![]()
Doktoruma sordum kola vuranlarda var farketmez dedi. Ordan içim rahatlamıştı.Kızlar aklımda delisorular şimdi yumurta büyütme iğnemi kendim vuruyorum ama sürekli diyorum acaba sıvı içine girdi mi ya girmediyse bu düşünceler normal mi yoksa delirdik mi
![]()
İnşallah ama ağrım var her iki kasıkta olmaya başladı
Doktoruma sordum kola vuranlarda var farketmez dedi. Ordan içim rahatlamıştı.
Geneli öyle zaten ben karından vuruldum. Bana göbek deliğin dört parmak sağına soluna altına farketmez demişti. Bide şu mantık var ilaç etki edeceği yere gider zaten.Ben hep karnıma vuruyorum![]()
Geneli öyle zaten ben karından vuruldum. Bana göbek deliğin dört parmak sağına soluna altına farketmez demişti. Bide şu mantık var ilaç etki edeceği yere gider zaten.
Senden hiç beklemedim böyle düşüncelerKızlar aklımda delisorular şimdi yumurta büyütme iğnemi kendim vuruyorum ama sürekli diyorum acaba sıvı içine girdi mi ya girmediyse bu düşünceler normal mi yoksa delirdik mi
![]()