Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kasılma yok aşırı korku var denemelerde canım hiç yanmadı ama korkudan tam birleşmeye müsade edemedim bi türlü paniğe kapılıp eşimi itiyorum canım yanacak sanıyorum bunu nasıl aşabilirim bana yardım edinBENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİBİM 3 AYLIK EVLİYİM FAZLA UZATMADAN ÇÖZMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ GÜN GEÇTİKÇE ZORLAŞIYO BİLİYORUM O YÜZDEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR
3 aymı süpermiş ya hemen başla egzersizlere. bak bugun karşına bir ayna koy ve vajinanı incele . ıkın sonra bir delik olduğunu göreceksin .bende kasılma yok aşırı korku var denemelerde canım hiç yanmadı ama korkudan tam birleşmeye müsade edemedim bi türlü paniğe kapılıp eşimi itiyorum canım yanacak sanıyorum bunu nasıl aşabilirim bana yardım edin
merhaba arkadaslar ben 5 aylık evlıyım hala yenemedım .. ılk zamanlar esım hıc yaklasamazken egz. yardımı ıle aslında bıraz da olsa ılerledım.. ama sımdı bı sıkıntım var ve yenenlerden allah rızası ıcın bana yardımcı olmalarını ıstıyorum.. es denemesınde p.. içime santimcikde olsa alıyorum acı da ewet hıssetmıyorum.. ama sankı o sırada bı duvar var ve o duvardan dolayı bır yanma olusuyor ve ne yaptıysam ılerı gonderemıyorum. basarmaya az kaldı hıssedıyorum ama bır turlu ılerı gıtmıyor ne olur ablalarım kardeslerımmm bana bu konuda yardım edın... ne yapmalıyım o anda bı akıl verın ınanın oyle sevap ki .... fıkırlerını beklıyorumm ozelden de atabılırsınız dırek de yazabılırsınız ne ama yazınnn lutfenn yazın
bak vajina popoya eğimlidir öyle bir durumda 2 saniye bekle nefes al ver sakin ol ve ıkın ama p.. popya doğru olmalı..cok tessekkur ederım allah razı olsun.. pekı o duvara dogru mu ıttırmelıyım
Tam su kadar ay diyemem ama tam birlesmeden sonra çok uzun surmedi hamile kalmam
Bende agustosun sonunda yendım daha sonra cok sık olmadı ılışkı bızde ve bu ay hamıle kaldım cok kısa surdu
Lutfennn bana yardim edin(Arkadaşlar merhabaaaaa
Dün gece itibari ile vajinismusu yendimmmmmmm
Çok mutluyummm, ama açıkçası çok kolaymış diyemeyeceğim
Gayet zor psikolojik olarak yıkıcı bir süreçti. 6 aylık evliyim ve yeni yendim .
Ugraşan kim varsa yardım etmek isterim. Bende buradaki insanların yardımı ile yendim.
Sormak isteyen herkese yardıma hazırım
Uc ay bekleme sakin ben bekledim sekiz ay oldu henen bi vajinusms tedavisi al bn almdm pismanm suan su saten snrda almk isyemiorum artikBENDE AYNI DURUMDAN MUZDARİBİM 3 AYLIK EVLİYİM FAZLA UZATMADAN ÇÖZMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ GÜN GEÇTİKÇE ZORLAŞIYO BİLİYORUM O YÜZDEN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR KIZLAR
1bucuk yilmii 8 aydir sorunu yasiorum bende aynis oluo dha p. Grmeden bi kasilma ve asiri aci oluo normal konusrken bile su olaylari vajinam kasilio napicamo sasrdm artik burda bunu yenenler olmus allah rizasi icin yardm edin yaaArkadaslar bende 1,5 yillik evliyim. İnşallah bana da umut verici bi kaç bisey soylersiniz vajinusmuyum degilmiyim ondan da tam emin değilim gittiğim doktorlar sorun yok biraz ugrasin olur dedi. (Sanirim vajiden bihaberler). ama hala tam birleşme olmadi. P..sin giriş kismini yeni yeni alabiliyorum ama çok agri ve yanma oluyor ayrica devamında bi yerlere takiliyor ve ilerleyemiyoruz Parmak egzersizlerinde ise tek parmakta sikinti yok ama iki parmakta canim çok yaniyor(( birşeyler söyleyin bana çok üzülüyorum artik
Bende Bebek ıstıyorummmmmmm hayırlı olsunnnnnnnyendikten sonra kısa süre içinde hamile kalınca ilişkye alışmayı etkiler mi olumsuz olarak?