Ve eşim çok anlayışlı birlikte yencez inşallah.. Doktora gitmedik ama parmak egzersizlerini kendimiz yapıyoruz elimin işaret[/QUOT
Ve eşim çok anlayışlı birlikte yencez inşallah.. Doktora gitmedik ama parmak egzersizlerini kendimiz yapıyoruz ilk başta işaret parmağımı içime aldım sonra eşimin parmağını ve 2 parmak denemeye çalıştık canım yandı bıraktık . Ama içimde başarma hissi var . Biraz cesaret istiyor . Ikınmak ve derin derin nefes almak çok faydalı. Ne olur yardımcı olun sohrt
Ve eşim çok anlayışlı birlikte yencez inşallah.. Doktora gitmedik ama parmak egzersizlerini kendimiz yapıyoruz ilk başta işaret parmağımı içime aldım sonra eşimin parmağını ve 2 parmak denemeye çalıştık canım yandı bıraktık . Ama içimde başarma hissi var . Biraz cesaret istiyor . Ikınmak ve derin derin nefes almak çok faydalı. Ne olur yardımcı olun sohrt etmek istiyorum .
İşte yazdıklarınız beni çok rahatlatıyor bu benim sınavım ve ben bunuyenicem. Parmak egzersizim çok iyi gidiyor . Aslında yapamam diye düşünüyordum fakat burda bi arkadaşımız ıkınmadan bahsetmiş ya bu kadar mı faydalı olur gerçekten kasamıyrum kendimi ıkınırken.. Rabbim herkese yardım etsin ben inanıyorum başarcaz ve sonradan yaşadığımız için bu duyguyu kıymetini çok iyi bilcez. Birbirimize hep dua edelim . Dua ile herseyi yeneriz ...