Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım çok geçmiş olsun 🌸 Bende 2 kere yaşadım kahverengi leke şeklinde kanamayı.. Doktorum öyle bir şey yaşarsam kan sulandırıcı iğnelere 2-3 gün ara vermemi söyledi ki bende öyle yaptım. Bir de lekelenme görünce hemen dinlenme moduna geçtim. Çoğalmadan geçti gitti şükür, bir daha da olmadı. Senin de öyle bir şeydir diye umuyorum..
Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende
Bende kullanmıyorum canım kan sulandırıcı pazar günü oldu benimde korktum baya nöbetci doktora gittik asistandi tabi çok memnun da kalmadım ama bişey yok yerleşme kanaması dedi 6+5te ne yerleşme kanaması ben anlamadım😔 kasıklarımda da ağrı var baya modumu düşürdü yani tuvalete kalmaya korkar oldum🫣 benimde cumartesi doktorum bı gitsem de rahatlasam🙄
Bende ayni durumdayım bir an önce randevu günüm gelsede gitsem kese de görmedik henüz ilk randevumuz olacak

Canım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
Tamam süper çok teşekkür ederim canım değerlendirelim çok şükür ne iyi oldu buraya katılmam fikirler almam Allah razı olsun herkesten

Canım öncelikle hayırlı olsun ve kesinlikle kendi ilaçlarını yani kullandıklarını başkalarıyla kıyaslama.
Fitil kullananda var burada ☺️
Her doktor hastasına göre ilaç kullandırtıyor.
Ben hep iğne kullandım hala da iğne ile devam ediyorum.
Fitil ile başlayıp iğneye dönende var. İğnesinde göbekten ve kalçadan olarak değişkenlik göstereni bile var.

Ben mesela kan sulandırıcı kullanmıyorum. Kese görmeye gittiğimizde sordum, aynı senin gibi düşüncelere kapıldım, çoğu kişi kullanıyor çok nadir kullanmayan var, acaba doktor dedide ben mı anlamadım bunca zaman kullanmadım tedirginliği oluştu.
Doktorum ama şu an sana gerek yok dedi.
Bir yandan da okuduklarıma göre kanamalar sulandırıcıdan da kaynaklandığını öğrendim ama ne kadar doğru tabi bilemem doktorlar daha iyi bilir ama mantıklı geldi.

Tabiki sulandırıcı bile kullanıp kullanmaman dozu vs yine sana bağlı olan birşey. Bunu doktorun belirleyecek ☺️
sizin transfer tarihiniz belli mi

Canım benimde Şişli memorial gönül hanım doktorum çok memnunum süreç çok iyi ilerledi araya bayram girse dahi hiç bi kontrolüm aksamadı her an bilgi alabildim. Çok memnun kaldım
Tamam süper çok teşekkür ederim canım değerlendirelim çok şükür ne iyi oldu buraya katılmam fikirler almam Allah razı olsun herkesten

Ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum coraspirin kullanıyorum sadece arada kahverengi akıntım gelmeye devam ediyor dinleniyorum sürekli ama neden oluyor anlamadım 7sinde kontrolüm var o zaman gideceğim bende

Bende ayni durumdayım bir an önce randevu günüm gelsede gitsem kese de görmedik henüz ilk randevumuz olacak
Bende keseyi 5.inde gorucektim ama acile gidince hem keseyi hem kalp atışını duymuş olduk😊

İnşallah dilediğin gibi olur ben de cumartesi doktora gidicem hayırlısı neyse bizim için o olsun 🌸🩷 yüzünde çiçekler açsın 🌺🌺🌺

Amin inşallah canım benim Allah razı olsun :KK68:
İnşallah senin içinde herşey güzel olucak mucizene sonunda kavuşacaksın Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyorum 😘🥰

Hoşbulduk canım 🌸 Şükür daha iyiyim genetik tarama ııcn kan verdim bakalım 2. Opu sürecine artık ne zaman başlarız zaman gösterecek 🥰 Allah hepımızın yardımcısı olsun 🌸🙏

Çok şükür dilerim test sonuçların güzel çıkar bu sefer altın embriyolarını bulursun Allah’ın izniyle umudumuzu kaybetmeyelim bu can bu bedende olduğu sürece umut hep var yeter ki herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun 🤲🫶🏻

İnşallah nisan ayı bizede baharı getirir ilk denemem biraz heyecanliyim🤭 sizin durumunuz nedir hangi asamadasiniz

Amin amin inşallah 🤲
Ben yumurta büyütüyorum Opu olacağım nasipse sonuca göre taze transfer olacağım dilerim bu sefer benim içinde güzel sağlıklı geçer çünkü 4. Tüp bebeğim Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın bu sefer yüzümüz güler inşallah dilerim bu ay bebek müjdesiyle müjdelendirsin Allahım 🤲🥹👼🫶🏻

Merhabalar arkadaşlar ben galiba adet oluyorum🥺🥺🥺yine olmadı galiba🥺🥺🥺aynı adet belirtilerim başladı. Üşüme, beyaz kremsi akıntı, ağrı. Çok üzgünüm ya neden olmuyorkii🥺🥺her şey çok güzel dedi doktor, bi sebep olmaması kahrediyor beni 🥺🥺🥺

Merhaba canım hastalandın mı belirtilere takılma gebelik olunca da adet olucakmış gibi sancılar kramplar oluyor kan gelmeden umudunu kaybetme inşallah dilerim bebeğin seninledir canım 🤲
Bazen herşey çok iyi olsada Rabbim emretmemişse vakti gelmemişse olmuyor ne yazık ki vakti gelince de her şekilde nasip olucaktır sen pozitif düşün inşallah vakti gelmiştir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Allahtam ümit kesilmez 🤲🫶

Aminn amin Allah razı olsun canım evet orayı da düşünüyorum ama olumsuz yorum da çok tabi herkes için oluyor da bakalım Rabbim doğruya yonlendirsin peki arkadaşınız hamgi doktora gitmiş betul hanim ve sabrı hoca var

Öyle canım herkes birşey söylüyor doktoru Sabri hocaydı galiba inşallah güzel bir ekip bulup sonunda mucizene kavuşursun inşallah Amin 🤲👼🥰

Merhaba canım hastalandın mı belirtilere takılma gebelik olunca da adet olucakmış gibi sancılar kramplar oluyor kan gelmeden umudunu kaybetme inşallah dilerim bebeğin seninledir canım 🤲
Bazen herşey çok iyi olsada Rabbim emretmemişse vakti gelmemişse olmuyor ne yazık ki vakti gelince de her şekilde nasip olucaktır sen pozitif düşün inşallah vakti gelmiştir Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Allahtam ümit kesilmez 🤲🫶
Yok canım daha hastalanmadım ama tüm hastalık öncesi belirtiler var çok yorgunum bir de umutsuz 🥺demin geldi zannettim daha gelmemiş 🤲🏻inşallah canım Amin teşekkür ederim🤲🏻🥺🤲🏻😘

Merhabalar arkadaşlar ben galiba adet oluyorum🥺🥺🥺yine olmadı galiba🥺🥺🥺aynı adet belirtilerim başladı. Üşüme, beyaz kremsi akıntı, ağrı. Çok üzgünüm ya neden olmuyorkii🥺🥺her şey çok güzel dedi doktor, bi sebep olmaması kahrediyor beni 🥺🥺🥺
Merhaba lutfen ümitsizliğe düşmeyin kırmızı girmedikçe sorun yok demektir Rabbim güzel haberler aldirsin

Merhabalar herkese , ben de yarın transfer olacağım nolur bana da dua edin , geçmişte 2 kere bebek kaybım var .Heyecanımın yanı sıra korkularım çok fazla .Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşaallah

Merhaba canım hoşgeldin 🤗
Şimdiden transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim bu sefer sağlıklı hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah dilerim bu sefer herşey güzel sağlıklı ilerler kucağına alırsın inşallah Rabbim yüzüne baksın bebeğin sıkı sıkı tutunsun annesini bırakmasın inşallah korkma Rabbime sığın bol dua 📿 et Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah 🤲💕👼

Yok canım daha hastalanmadım ama tüm hastalık öncesi belirtiler var çok yorgunum bir de umutsuz 🥺demin geldi zannettim daha gelmemiş 🤲🏻inşallah canım Amin teşekkür ederim🤲🏻🥺🤲🏻😘

O zaman sıkıntı yok dilerim bebeğin tutunmuştur onun belirtileridir emin ol hamileliğin ilk üç ayında adet olacakmış gibi kramplar oluyor bebeğin yeri iyiyse kanama vs yoksa korkulacak bir durum değil sonuçta rahim de genişleme oluyor yer açılıyor ondan dolayı sen gönlünü ferah tut bebeğin inşallah seninledir sakın moralini bozma pozitif görene kadar stres yapma tamam mı canım 🤲💕👼

Back
X