- Konu Sahibi mayala katar
- #10.001
Ben hep kendim gittim eşim sadece yumurta toplama günü geldi.Kendim mi gitsem yani acababu arada bursa bahceci sabri hoca ile ilgili bilgisi olan var mi
Bi de teste birlikte gideriz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hep kendim gittim eşim sadece yumurta toplama günü geldi.Kendim mi gitsem yani acababu arada bursa bahceci sabri hoca ile ilgili bilgisi olan var mi
Bende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bende
Canım ben orada hamile kaldım başka yerde 2 kere yaptırdım bahçecide ilkte tuttu maşallahKendim mi gitsem yani acababu arada bursa bahceci sabri hoca ile ilgili bilgisi olan var mi
Büyük ihtimalle ben pozitifi görürsem hamilelik boyu kullancam kan pıhtılaşma eğilimi var bende çok mu acıtıyo siz öyle deyince panik yaptımBende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bende
Birde bayıl istersen feriha diyormusun canımBende ilk defa böyle olunca bi tırstım. Yani zor soktum gibi oldu zaten oradan anlamam lazimmisbi de kendimi teselli ediyorum bunu her gün olanlar var kendine gel biz neler neler başardık diye
![]()
Nasılsın canım son durumun nedir?Kızlar yazmasam bile hep takipteyim![]()
Çok teşekkür ederimmerve fidan Arkadaşımız orada yaptırmıştı
Benim işte biraz sorun balikesirin ilçesindeyim bursa ya da İstanbula gideceğiz tek gidip gelmem zor olur siz nerde oturuyorsunuz nerde başladınız tedaviyeBen hep kendim gittim eşim sadece yumurta toplama günü geldi.
Bi de teste birlikte gideriz inşallah
Yaaa öyle mi diyorsunuz maşallah Allah tamamına erdirsin tamamdır on görüşmeye bir gidelim bakalım insAllah hayırlısı olurCanım ben orada hamile kaldım başka yerde 2 kere yaptırdım bahçecide ilkte tuttu maşallahgit derim Sabri çolak benim doktorum 10 numara beş yıldız
Daha önce nerde yaptırmıştın canımCanım ben orada hamile kaldım başka yerde 2 kere yaptırdım bahçecide ilkte tuttu maşallahgit derim Sabri çolak benim doktorum 10 numara beş yıldız
Şimdiden hayırlı olsunKızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim varşimdiden heyecan bastı
![]()
He pardon o detayı kaçırdım ben. İstanbul'dayım burada tedavi oldum benBenim işte biraz sorun balikesirin ilçesindeyim bursa ya da İstanbula gideceğiz tek gidip gelmem zor olur siz nerde oturuyorsunuz nerde başladınız tedaviye
Balıkesirde yok mu? Git gel çok olacak zorlanırsınız. Ben opuya yakın her gün gittim neredeyseBenim işte biraz sorun balikesirin ilçesindeyim bursa ya da İstanbula gideceğiz tek gidip gelmem zor olur siz nerde oturuyorsunuz nerde başladınız tedaviye
Yok malesefBalıkesirde yok mu? Git gel çok olacak zorlanırsınız. Ben opuya yakın her gün gittim neredeyse
Bendede var canımBüyük ihtimalle ben pozitifi görürsem hamilelik boyu kullancam kan pıhtılaşma eğilimi var bende çok mu acıtıyo siz öyle deyince panik yaptım![]()
İyiyim canım benim stabil ilerliyorum bakalım yarın merkezde randevum var sabah kuzum gidcm sende durumlar nasıl
Bende Sabri hocadayım daha sonuç belli değil ama bu zamana kadar ilgi alaka ve yaklaşımdan çok memnunumYaaa öyle mi diyorsunuz maşallah Allah tamamına erdirsin tamamdır on görüşmeye bir gidelim bakalım insAllah hayırlısı olur![]()