Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende oksapar yapıyorum iğneyi vururken bile ağrıtıyor bide nokta şeklinde morarıyor bazen 1-2 damla kanıyor ama öyle çok kanadığı olmadı canım bende
Büyük ihtimalle ben pozitifi görürsem hamilelik boyu kullancam kan pıhtılaşma eğilimi var bende çok mu acıtıyo siz öyle deyince panik yaptım 🥺

Canım ben orada hamile kaldım başka yerde 2 kere yaptırdım bahçecide ilkte tuttu maşallah 🧿 git derim Sabri çolak benim doktorum 10 numara beş yıldız
Yaaa öyle mi diyorsunuz maşallah Allah tamamına erdirsin tamamdır on görüşmeye bir gidelim bakalım insAllah hayırlısı olur 🤲

Kızlar klinikten aradılar yarın sabah 8 de orda olucam, anestezili olacağı için sabaha karşı 5 den sonra yeme içme yok. Ağızdan alinan ilaclar haric fitil ve iğne yasak değil. Transfer öncesi intralipid serum ve sonrasinda Allah izin verirse de öğlen 1 de transferim var 😊 şimdiden heyecan bastı 🥰🥰🥰
Şimdiden hayırlı olsun 🙏

Balıkesirde yok mu? Git gel çok olacak zorlanırsınız. Ben opuya yakın her gün gittim neredeyse
Yok malesef😔yani fakultetede yeni yeni yapilmaya baslanmis sanırım ama güvenemem giden eden yorum vs yok laboratuvar nasıl doktorlar nasıl bilmiyorum ilkini de bursada yaptırdık acibademde ama kontrolleri fakultede yaptırdım ordan doktor tavsiye etmişti zaten opu zamanını verdi bursa o zaman gittik

Back
X