- 11 Nisan 2024
- 316
- 285
- 23
Bence ben de öyleydim o fark etmemiş o yüzden tespitine katılamadımAhahaha benden anlasilmaz zaten totoluyum hali hazirda andjjffj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ben de öyleydim o fark etmemiş o yüzden tespitine katılamadımAhahaha benden anlasilmaz zaten totoluyum hali hazirda andjjffj
Pazar bulustugum arkadasa sivilcelerimi gosterdim. Dedim bak senin erkek cildin harika, benimki kiz sanirim. Yoo benim kizimda da cildim hic bozulmadi demez mi ahdjdjdj. Tum teoriler cope gitti. Guya erkek bebegi ama tam kiz karni yayik yayik. Ustelik alti ayi bitti yani kizinBence ben de öyleydim o fark etmemiş o yüzden tespitine katılamadımama yüzümün sivilcelendiği de doğru. Yine de cilt sebum dengesi bozulur illa kızda bozulacak erkekte bozulmayacak diye bir şey yok di mi
Ay gelsinler valla 12 haftadan sonrakilere bende götürcem bizimkileri çok heves ediyorlarYaaaa insallah insallahannemle babam da geliyorlar yarin, esim cagirmis ille siz de gelip gorun diye
cumbur cemaat gormemisin bebegi olmus muayenesine gidiyoruz yarin yani shdjdjd
Kızda östrojen erkekte androjen hormonu artarmış. Östrojen sivilce yaparBence ben de öyleydim o fark etmemiş o yüzden tespitine katılamadımama yüzümün sivilcelendiği de doğru. Yine de cilt sebum dengesi bozulur illa kızda bozulacak erkekte bozulmayacak diye bir şey yok di mi
Ahahahahah beni taniyorsun artik ahahahah. Ya bir de doktor oyle bir yerde ki sec begen ye oluyoruz gidince djfjjf. Randevum 15.00 yine, cikinca hemen yazicam sözAy gelsinler valla 12 haftadan sonrakilere bende götürcem bizimkileri çok heves ediyorlar
biz de şuan görmemişin bebeği olmuş durumundayız herkes kendini parçalıyor skdjdkjdjdjd
Randevun kaçtaydı burayı unutma yaz mutlaka. Muayenelerden sonra senin iştahın açılıyor unutuyorsun cünkü dkdjdkjdjdjdjdjdjdj
Kaç haftalık oldun bebişimAhahahahah beni taniyorsun artik ahahahah. Ya bir de doktor oyle bir yerde ki sec begen ye oluyoruz gidince djfjjf. Randevum 15.00 yine, cikinca hemen yazicam sözdua edin bana da insallah saglikla buyumustur
Gotur gotur tabi, ama su an onlar gelicek diye ekstra gerildim biliyor musun, insallah net gorulur bir aksilik cikmaz modundayim skfjfjfjfjf. Cocugumun musaremesine gidiyormuscasina![]()
Ben bunu da şehir efsanesi diye düşünüyordum biraz da erkek istediğimden sanırımKızda östrojen erkekte androjen hormonu artarmış. Östrojen sivilce yapar
![]()
İnsallah canım ınsallaj cok aminRabbim gönlümüze bu duyguyu verdiyse olurrr
Çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yok, olmayacak da
Amin amin amin![]()
Ayy hadi bakalım belki yarın ekranda minik bi çıkıntı görürsünYaaaaa bak ben hic oyle cinsiyetli ruya gormedimama ilk haftalardi esim gormus asiri tatli bi erkek cocugu, bu bizim mi gercekten ya diyormus ruyada bana
ama kiz da kiz modunda yillardir, ben de kizi onun icin istiyorum sanirim kendimden ziyade andjjfjf
Progesteron da yapabiliyormuş baktım da. Yani erkekte de olabilirmişKızda östrojen erkekte androjen hormonu artarmış. Östrojen sivilce yapar
![]()
ayy benim de cuma 11.30 da 10+1 olacağım heyecanlıyım ben deBenim de Cuma 12 de aynen hem stresliyim hem heyecanlı zaman geçmiyor. Benim de 9+5 olacak o gün sata göre.
Amin canımŞunların tatlılığına baksanaa kayınvalidem almış uğur getirsin diye
Ahh tam ezan vakti dua ettim bende, sene bu zamanlar bebeklerimizin güzel günlerini konusuyor olalımm
Hepsi kabulumAyy hadi bakalım belki yarın ekranda minik bi çıkıntı görürsün![]()
Amin canım, cuma günü çoook mutlu olacaksınAh nasıl duygulandım melinacım dua et darısı başımıza olsunAllah nazardan saklasın büyümüş serpilmiş bıdışın
![]()
Ay hadi bakalım hareketli izlersinYarin tam 10 canim![]()
Tespit gibi tespitAy gelsinler valla 12 haftadan sonrakilere bende götürcem bizimkileri çok heves ediyorlar
biz de şuan görmemişin bebeği olmuş durumundayız herkes kendini parçalıyor skdjdkjdjdjd
Randevun kaçtaydı burayı unutma yaz mutlaka. Muayenelerden sonra senin iştahın açılıyor unutuyorsun cünkü dkdjdkjdjdjdjdjdjdj
Ahahdjdjdj. Girerken giriyorum dicem, caldirip kapatma misalTespit gibi tespitbizi unutma simlumina
![]()