Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Ahahaha benden anlasilmaz zaten totoluyum hali hazirda andjjffj
Bence ben de öyleydim o fark etmemiş o yüzden tespitine katılamadım😂 ama yüzümün sivilcelendiği de doğru. Yine de cilt sebum dengesi bozulur illa kızda bozulacak erkekte bozulmayacak diye bir şey yok di mi

Bence ben de öyleydim o fark etmemiş o yüzden tespitine katılamadım😂 ama yüzümün sivilcelendiği de doğru. Yine de cilt sebum dengesi bozulur illa kızda bozulacak erkekte bozulmayacak diye bir şey yok di mi
Pazar bulustugum arkadasa sivilcelerimi gosterdim. Dedim bak senin erkek cildin harika, benimki kiz sanirim. Yoo benim kizimda da cildim hic bozulmadi demez mi ahdjdjdj. Tum teoriler cope gitti. Guya erkek bebegi ama tam kiz karni yayik yayik. Ustelik alti ayi bitti yani kizin🤣

Yaaaa insallah insallah 🩷🩷🩷 annemle babam da geliyorlar yarin, esim cagirmis ille siz de gelip gorun diye🤣 cumbur cemaat gormemisin bebegi olmus muayenesine gidiyoruz yarin yani shdjdjd
Ay gelsinler valla 12 haftadan sonrakilere bende götürcem bizimkileri çok heves ediyorlar 😍
biz de şuan görmemişin bebeği olmuş durumundayız herkes kendini parçalıyor skdjdkjdjdjd
Randevun kaçtaydı burayı unutma yaz mutlaka. Muayenelerden sonra senin iştahın açılıyor unutuyorsun cünkü dkdjdkjdjdjdjdjdjdj

Kızda östrojen erkekte androjen hormonu artarmış. Östrojen sivilce yapar 🙂↕️

Ay gelsinler valla 12 haftadan sonrakilere bende götürcem bizimkileri çok heves ediyorlar 😍
biz de şuan görmemişin bebeği olmuş durumundayız herkes kendini parçalıyor skdjdkjdjdjd
Randevun kaçtaydı burayı unutma yaz mutlaka. Muayenelerden sonra senin iştahın açılıyor unutuyorsun cünkü dkdjdkjdjdjdjdjdjdj
Ahahahahah beni taniyorsun artik ahahahah. Ya bir de doktor oyle bir yerde ki sec begen ye oluyoruz gidince djfjjf. Randevum 15.00 yine, cikinca hemen yazicam söz🙏🏼🌸 dua edin bana da insallah saglikla buyumustur 🧿
Gotur gotur tabi, ama su an onlar gelicek diye ekstra gerildim biliyor musun, insallah net gorulur bir aksilik cikmaz modundayim skfjfjfjfjf. Cocugumun musaremesine gidiyormuscasina🤣🤣

Ahahahahah beni taniyorsun artik ahahahah. Ya bir de doktor oyle bir yerde ki sec begen ye oluyoruz gidince djfjjf. Randevum 15.00 yine, cikinca hemen yazicam söz🙏🏼🌸 dua edin bana da insallah saglikla buyumustur 🧿
Gotur gotur tabi, ama su an onlar gelicek diye ekstra gerildim biliyor musun, insallah net gorulur bir aksilik cikmaz modundayim skfjfjfjfjf. Cocugumun musaremesine gidiyormuscasina🤣🤣
Kaç haftalık oldun bebişim

ChatGpt’ye göre hurafeler çoğunlukla yavrimin erkek olduğunu gösteriyor. Çin takviminden de baktı😆 sivilce konusu hariç tabii

Yaaaaa bak ben hic oyle cinsiyetli ruya gormedim🙈 ama ilk haftalardi esim gormus asiri tatli bi erkek cocugu, bu bizim mi gercekten ya diyormus ruyada bana🤣 ama kiz da kiz modunda yillardir, ben de kizi onun icin istiyorum sanirim kendimden ziyade andjjfjf
Ayy hadi bakalım belki yarın ekranda minik bi çıkıntı görürsün 😁😁😁

Tespit gibi tespit 🤣🤣 bizi unutma simlumina 🤣🤣🤣

Back
X