Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ay konu sahibi benim ama çok giremiorum oldu mu şimdi okulda sınavlar başladı canlarım yaa..ben de aynı mms arkadaşım gibi çok istiorum ocakta doğum yapmayı..ikinci dönemi raporlarla doğum izniyle bitireyim diyorum

bende öğretmenim hesaplar aynı sanırım eylül de ek gıdaya başlamış olsun çok zorlanmayalım ne kadar geç ayrılsak o kadar kar:) ayrıca olduk baya galıba inşallah nisanda bir bir gelecek hayırlı haberler:)

inşallah canım yaaa...o kadar umutluyum ki bu ay inşallah bu umudumuzu kaybetmeyiz hiç bir zaman..

:)evet canım doğru söylüyosun. üzülmek yok. her ay yeni umut
nisanda güzel hbrler alırız umarım bu topiği bırakmayalım. birbirimize destek olalım bence

Beni de eklermisiniiizzzzzz
16 nisan. Benim bu ay biraz terslik var normlde yarin gelcek 5 gun oncesinden ara ara kanalar basladi ama bakalim yarin kesin gelcek
Herseyin hayirlisi artik

evet ya bence de sayfanın ilk mesajına batları ekleyelim.sonra da bebişleri yazarız. ne dersiniz?

agustos da 23 olacagım ınsallah,:)

Oooo daha küçükmüşsün :)) ( Çok yaşlı hanım havasında )
Şaka bi yana senin bir de kızın var maşallaah :)
Ben geç mi kaldım acep

Eevet ya çok gözükmüyorsun hoşgeldin canım :)
Ben konu sahibi gelenleri ağırlıyorum

:)evet canım doğru söylüyosun. üzülmek yok. her ay yeni umut
nisanda güzel hbrler alırız umarım bu topiği bırakmayalım. birbirimize destek olalım bence

Tabi kiii her ay yeni umutt ve umudumuz nisandaaaa :))

kızlar nereye kayboldunuz yaaa???
konuşup tanışsaydık nisana ne kaldı şurda

Benim bat a tam bir ay var :):)
ama adetim bitmesine bişey kalmadı şimdiden tüyoları araştırıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…