- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
maşallah canım darısı başımızaKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım darısı başımızaKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bize de olsunKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Teşekkür ederiim inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin olur inşallahMaşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı bize de olsun
Teşekkür ederim canım inşallah en kısa zamandamaşallah canım darısı başımıza
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins Rabbim bizlerede nasip etsnKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Çok sevindim canım benim Allah razı olsun bu arada duaların için Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Allah razı olsun canım
Allah razı olsun canım
Canım bende istiyorum çocuğum olmasını ama bu dua falan nasıl oluyor bilgi versende bende katılsammedusares Sen ister misin canım okumak
Hayırlı olsun canımmmKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Teşekkür ederim kuzum en kısa zamanda bekleyen herkesin olur inşallahHayırlı olsun canımmm
kizlar ben regl oldum maleseff halbuki gunumde gecmisti cok umutlanmistim nasip degilmis tabi abdest aldiktan sonra listeye devam edecegim, rabbim hepimizin dualarini kabul etsin kucagimizi doldursun insaallah kocamaan sevgiler hepinize~~YeNi~~15 KİŞİLİK
İSİM LİSTEMİZ
(MAYIS/HAZİRAN OKUMASI)
18 Mayıs PAZARTESİ kunfeyekun__ (zahide kızı KADRİYE)
19 Mayıs SALI L Liyaluu
20 Mayıs ÇARŞAMBA jnci jnci
21 Mayıs PERŞEMBE S Sinebend (ESMA)
22 Mayıs CUMA U ummu1
23 Mayıs CUMARTESİ Tubaasare
24 Mayıs PAZAR medusares
25 Mayıs PAZARTESİ Calypso95
26 Mayıs SALI Ahsen555
27 Mayıs ÇARŞAMBA H Hanimhanmck
Listeye 5 kişi daha ekleyebilirim
Çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah canımKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun. Bugün test yaptim pozitif çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ben bu ay 4444 salati tefriciye okudum. Eğer okumadıysanız onuda okuyun
Tamam canımAllah razı olsun ben de sana okurum. jnci beni gruptan çıkar.