Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ben forumda yeniyim ama ögrendim ki konu açanlar ilk müjdeyi verip o ay hamile kalıyolarmış :)
Hadi bakalım ilk müjde senden inşallaaahh :KK70:

ay Alllah mı söyletti canım yaaaa :KK9::KK9: aman bebişlerimiz sağlıklısıyla gelsinler de ben başka bişi istemem..:KK16::KK16: ama acaip de mutlu olmadım değil hani :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::emir_bebek:

tatlım biz batları zaten yazmaya başlamıştık..senin bat ne zaman ekliim hemen :KK12:

evet şimdi farkettim:)
benim daha belli değil. çünkü bikaç gün içinde regl olmam gerek. onu olunca önümüzdeki ayın tarihi de belli olur.nisanın 3. haftası bigün olcak muhtemelen:)

Günaydıınnnnnn hayırlı sabahlar herkese :):)
Bir gün daha geçti ve bir gün daha yaklaştık nisana hadi hayırlısı bakalım :)

Oooo daha küçükmüşsün :)) ( Çok yaşlı hanım havasında :p )
Şaka bi yana senin bir de kızın var maşallaah :)
Ben geç mi kaldım acep :KK36:
hayırlı sabahlar:)
sen geç kalmadın canım benım acelem vardı sanırım:)kendimi 23 yaşında eleğimi eledim astım modunda hissediyorum:)

Oooo daha küçükmüşsün :)) ( Çok yaşlı hanım havasında :p )
Şaka bi yana senin bir de kızın var maşallaah :)
Ben geç mi kaldım acep :KK36:
hayırlı sabahlar:)
sen geç kalmadın canım benım acelem vardı sanırım:)kendimi 23 yaşında eleğimi eledim astım modunda hissediyorum:)

Bir sürü güzel tarafı vardır eminim :)
Olsun geç de olsa rabbim hayırlısı ile bana da nasip eder inşallaahh :)

Bir sürü güzel tarafı vardır eminim :)
Olsun geç de olsa rabbim hayırlısı ile bana da nasip eder inşallaahh :)[/QUOTE]

ya geç olan yanı ne :) senin yaşında millet bekar geziyor daha:) ben sevdim ailem karşı cıktı o yuzden hemen evlendım anormal olan benim yani:)

ya geç olan yanı ne :) senin yaşında millet bekar geziyor daha:) ben sevdim ailem karşı cıktı o yuzden hemen evlendım anormal olan benim yani:)

estg yaa :):)
Çocuk için geç kaldıııınnnn naraları atan çok kişi var etrafımda :)
Bilinç altıma işledier sanırım hehehe :)

estg yaa :):)
Çocuk için geç kaldıııınnnn naraları atan çok kişi var etrafımda :)
Bilinç altıma işledier sanırım hehehe :)
sen bakma onlara banada daha ikinci için çok erken hayatını yaşa naraları atıyorlar benım kulak kapalı :)

dün aynı gün içinde kaç tane hamile haberi aldım bi bilseniz
2 hamile bir de şüpheliiii:KK49:
şüpheli olan da kuzenim benden 5 yaş küçük ve 1 yılı geçik evlilikleri.
bana diyodu hep, sen ablasın ben seni beklicem diyodu:)
kıyamam vicdan yaptı heralde beni arıyo akşam doğru düzgün hastalanamadım dedi. o böyle siteleri falan da okumaz bilmez yani daha düşünmüyolardıı çünkü. bizde olsa o belirtiler acaba psikolojik mi deriz burda okuduğumuz için:)
bana diyoki 1haftadır hastalanmayı bekliyorum. perşembe günü bi kramp girdi kasığıma yerde süründüm resmen. 2-3 gündür de adetim geliyo ama bi garip sökülemedim gitti diyo:) dedimki ne renk geliyo? ve cevap pembe, günlük pedimi doldurmuyo demez mi:))) bingoooo.
dedimki hayırlı olsun kardeşim:) yaaa abla deme öyle diyo:) e napim dedim, bütün belirtiler bebeği gösteriyo. hayırlısı tabi, Allah bilir de. ben bunları çoğu kişiden forumlarda okuduğum için biliyorum dedim. perşembe randevu alcakmış doktora gitçekmiş, bi hastalık mı var yoksa diye. dedim kan testi
ister kesin. hadi hayırlısı. ilk bana hbr ver sonucu dedim. söylediğine göre kaza falan da yaşamamışlar ama, o pek bebek gibi düşünmüyo. bakalım nolcak yarın:)

Sana da günaydın :)
Nasılsın canım :)

valla nasıl olayım herkes hamileymiş gibi geliyo ben hariç:)
bi de sanamoral olcaksa sölim sen 27sin galiba yanlış hatırlamıyosam ben 32 oldum. ve ilk çocuk. geç kalmadın yani:)))
Allah nezaman nasip ederse.:KK34:

valla nasıl olayım herkes hamileymiş gibi geliyo ben hariç:)
bi de sanamoral olcaksa sölim sen 27sin galiba yanlış hatırlamıyosam ben 32 oldum. ve ilk çocuk. geç kalmadın yani:)))
Allah nezaman nasip ederse.:KK34:

ooo maşallah hepimiz çıtır anne olacağız inşallah:)

X