Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

inş hamilesinidir...hayırlısını nasip etsin Rabbim..
banada öyle geliyorr... konu sahibi ztn terk etti hamile kaldıgını öğrendiğindee....bncede mayıs topiği açmak lazmmm:KK19:

seni merak ediyordum sanırım henüz bi hamilelik yok tez zamanda nasip olur inşallah :)
Bu arada gecen aydan sonra bende bi topik açtım fırsatın olursa beklerm :)
Burdakilerin cogu orda:)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709312

herkeze selam kızlar nasılsınız bi çoğumuz terk etti bu sayfayı ewet çünkü umudumuz nisan ayında tükendi maleseff :KK43: bu arada bazılarımız uhubbikenin sayfası fe sabrun cemil...her ay umut doluyuz diyenleri bekleriz sayfasındayız gelirseniz ordanda devam edebiliriz :)

teşekkür ederim özgecim reklamın için :)
illa benim sayfamda olun demiyorum ama birlikte olmamız güzel yaa alıştım resmen ben size :)

seni merak ediyordum sanırım henüz bi hamilelik yok tez zamanda nasip olur inşallah :)
Bu arada gecen aydan sonra bende bi topik açtım fırsatın olursa beklerm :)
Burdakilerin cogu orda:)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709312

teşekkür ederim özgecim reklamın için :)
illa benim sayfamda olun demiyorum ama birlikte olmamız güzel yaa alıştım resmen ben size :)

:)))rica ederim canım geçen bu sayfaya girdim herkez birbirini soruodu soledim bende :)

Arkadaslar merhabaa sizlerden uzak kaldim bayagi uzun sure ama cok farkli duygular yasadim... 28 nisanda esime varikosel teshisi kondu ve 6 mayista ameliyat oldu bugun asiri bulanti sebebiyle idrar testi yaptim cift cizgiydi hemen doktora gittim kan testim 7822 cikti ve yaklasik 6 haftalik gebeyim ve gecen ay adet olmadim bunu onemsemedim sanirim ustune gordum cok heyecanliyim hemen folik asit kullanmaya basladimmm darisi sizin basiniza doktora rahim duvari kalinligim 28 mm cikti kesemiz kucucuk gorundu dis gebelik vs icin yumurtalik kontrolleri yapildi hersey cok iyi kizlar yaaa...

Arkadaslar merhabaa sizlerden uzak kaldim bayagi uzun sure ama cok farkli duygular yasadim... 28 nisanda esime varikosel teshisi kondu ve 6 mayista ameliyat oldu bugun asiri bulanti sebebiyle idrar testi yaptim cift cizgiydi hemen doktora gittim kan testim 7822 cikti ve yaklasik 6 haftalik gebeyim ve gecen ay adet olmadim bunu onemsemedim sanirim ustune gordum cok heyecanliyim hemen folik asit kullanmaya basladimmm darisi sizin basiniza doktora rahim duvari kalinligim 28 mm cikti kesemiz kucucuk gorundu dis gebelik vs icin yumurtalik kontrolleri yapildi hersey cok iyi kizlar yaaa...

hayırlı olsun canım. darısı başımıza. allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.

canım yaa hayırlı olsun senın adına cok sewındım :) benımde adetım 4 gun gecıktı. dun aksam pembe leke geldı cok az. sulu kan gıbı bıseydı. bende cmt gunu tahlıl yaptırıcam. Allahım ınsallah bana da nasıp eder annelıgı :)

normalde genellikle 32 günde bir adet oluyorum adetimin 12.günü korunmasız ilişki yaşadık üstünden 6 gün geçti kılcal damar şeklinde çok hafif pembelik geldi ve kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor sizce bu neden olabilir???:KK14:

X