Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum..umarım benim gibi ilk bebeğini isteyen ya da genel olarak bebek isteyen herkese bu tertemiz sayfalar ve yepyeni konu uğur getirir
Merhaba :)Hayırlı olsun konunuz...
Başlık tam da beni anlatıyor, dün itibariyle umudum nisan ayına kaldı
merhaba canımmm bende senin gibiyimm bu arada konu nasıl açılıyor
canım burda amacımız birbirimize destek olmak olsun..benim her zaman yazdığım başka bir konu vardı ama ordaki arkadaşların çoğu hamile kaldılar.haklı olarak da bulantılardan dolayı ya da işlerinden dolayı çok giremiolar..onların da çok desteğini gördüm bu konuda ben..ama yeni tertemiz bi sayfa açmak istedim sadece :) benim de ocak ayında bi kimyasal gebeliğim oldu.bu ay 7.ayımız bakalım kısmet :) senin kaçıncı ayın canım?
benimde ilk ayım olucak :))
Benim de 7 ayım...Ekim de bir buçuk aylık bi düşük yaşadım sonra iki ay korundum ve şimdi 3 aydır tekrar istiyorum ama nasip :)
Ben siteye yeni üye oldum...daha doğrusu kafama takmıcam dediğim halde dün adet olunca yaşadığım moral bozukluğunu atamadım...
eşime bunu çok yansıtmak istemiyorum çünkü o da üzülür...
Ve bu ruh haliyle derdimi anlatabilecegim yer ararken burdayım işte :)
inşş hepimizin tez zamanda bebişi olur:)))
İnşallah :)
Sen ne kadarlık evlisin canım?
inşş hepimizin tez zamanda bebişi olur:)))
Bende onda kararsızım bu aydan geçtim gelecek ay için ovu testi kullansam mı diye ?
Karar veremedim yaa
canım benden sana tavsiye sakın alma..iyice takıosun bu sefer ay tuttu mu tutmadı mı die..gerçi benim kimyasal gebeliğim onun sayesinde tuttu ama :26: yine de görev haline getirmemek gerekio bebek deneme işini..akışına bırakmak gerekio ama nerdeeee bende o azim
Kararsızdım zaten alırsam çok takacagımı biliyorum :) Bence de almim o zaman
Bu ay kesinlikle rahatım takmıyorum bu bi görev deil vs vs dedim ama olmuyomuş yaaa içten içe takıyomuşum :)