- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
kızlar benide listeye alır mısınız:) hafta sonu giremedim kaçırmışım:)
bat nisan 4:)
Bugün ayın 17 si oldugunu düşünürsek pek bişey kalmamış bat ına :))))
Hadi önce sen ver müjdeyi sonra 17 sinde ben :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benide listeye alır mısınız:) hafta sonu giremedim kaçırmışım:)
bat nisan 4:)
evet hayırlı bi şekilde nasip olsun daaa erken geç farketmz :))
ben Mardin'de oturuyorum canım ya sen?
benim bu aydan pek umudum yok açıkcası :)pek planlı düzenli bi ay olmadı nisan da tam dikkat edeceğim inşallah:) bide ben çalışıyorum doğumum ocak yada şubat da denk gelsin istiyorum doğum izni rapor falan ikinci dönemi kapatırım diye düşünüyorum tabi hayırlısıyla:) bence senin müjdeyi daha önce duyarız yani inşallah:)Bugün ayın 17 si oldugunu düşünürsek pek bişey kalmamış bat ına :))))
Hadi önce sen ver müjdeyi sonra 17 sinde ben :))))
benim bu aydan pek umudum yok açıkcası :)pek planlı düzenli bi ay olmadı nisan da tam dikkat edeceğim inşallah:) bide ben çalışıyorum doğumum ocak yada şubat da denk gelsin istiyorum doğum izni rapor falan ikinci dönemi kapatırım diye düşünüyorum tabi hayırlısıyla:) bence senin müjdeyi daha önce duyarız yani inşallah:)
kpss ye falan mı hazırlanıyorsun:) allah bol bol ders çalısma askı versın inşallah hayırlısıyla bereketıyle gelir bebeğn:)Ayyyyyyy inşallaahhh yaaaaa :)
Bende şuanda adetim zaten bitsinde biran önce diğer bat ı beklemeye başlıyım havasındayım
Aslında bu aydan çok hevesliyim ama sürekli kafama takmak istemiyorum bende ders çalışıcam zaten hayırlısı diyorum :)
kpss ye falan mı hazırlanıyorsun:) allah bol bol ders çalısma askı versın inşallah hayırlısıyla bereketıyle gelir bebeğn:)
Bu sene bir sürü sınav var :):)
Aöf 2 deyim ben Nisanda vizelerim haziranda finallerim var temmuz da dgs eylülde kpss var ekim de de dhbt
Anlıcagın sayısına bereket :)
Bende bu ay hamile kalmayınca onun düşündüm herşeyde hayır var cidden...şimdi hamile olsam son sınavlara karnım burnumda gircektim bi iki ay da beklemek iyi oldu
maşallah:) inşallah hepsinden alnının akıyla çıkarsın:)bende unv okurkan hamıle kaldım son fınalı verdım aksama sancım basladı:) kırkı cıkmadan da beraber okul yollarına dusmek durumunda kaldım elhamdulıllah allah yardım etti bitti bile üstüne kpss ile atandım şimdi işimde gücümdeyim:) hepsini yaparsın inşallah bebği hamileliği engel sanma aksine hamileyken geçirilen uykusuz geceler ders çalışmak için birebir:)
aynen öyle inşallah:)bekliyorum hayırlı haberleriniİ:)Uykusuz geceler kısmını hiç düşünmemiştim :):) Haklısın yaaa :)
Umudum cidden nisan da tabi yine de hakkımda hayırlısı en önemlis bu :)
aynen öyle inşallah:)bekliyorum hayırlı haberleriniİ:)
folik asit kullanıyorum onun dışında değilim açıkcası :) nisan veya mayıs da hamile kalsam doğum benim için daha uygun zamanda olacak inşallah:) haftaya doktorda randevum var subatta gitmiştim mart sonu tekrar gel dedi bakalım artık:)Eevet bende bat ım 16 nisanı daha doğrusu en emin bi şekilde nisan 20 yi beliyorum :):)
Sen bu ay çok ciddi çalışmalarda deilsin sanırım
folik asit kullanıyorum onun dışında değilim açıkcası :) nisan veya mayıs da hamile kalsam doğum benim için daha uygun zamanda olacak inşallah:) haftaya doktorda randevum var subatta gitmiştim mart sonu tekrar gel dedi bakalım artık:)
SELAM KIZLAR
ben de reglimi bekliyorum bikaç gün içinde olmam lazım. bu aydan umutlu değilim. oyüzden biran önce regl olup yeni umutlara yelken açmak istiyorum. herkesin hakkında hayırlısı olsun. nisan ayında ben de yumurta takibi yaptırcam. hayırlısı bakalım
Hoşgeldin canım :)
Burda başka bi konuda aynı senin gibi bi kaç gün içinde olmayı bekleyen bi arkadaş şimdi hamile :)
Hatta o da bir an önce olup bi daha ki çalışmalara başlasm diyodu
Hakkımız da hayırlısı canım
ayyyy ne güzel söyledin ama, doktora gittim reglimin 21.günü bişiler olsa söylerdi. rahim duvarın kalınlaşmış falan gibi. regl olunca 11. gün gel yumurta takibine başlayalım dedi. oyüzden pek ümidim yok. yine de Allah bilir tabi.
hosgeldın:) baya kalabalık olmaya başladık inşallah nisan ayı hepimiz için hayırlı haberler verdiğimiz bi ay olur:)SELAM KIZLAR
ben de reglimi bekliyorum bikaç gün içinde olmam lazım. bu aydan umutlu değilim. oyüzden biran önce regl olup yeni umutlara yelken açmak istiyorum. herkesin hakkında hayırlısı olsun. nisan ayında ben de yumurta takibi yaptırcam. hayırlısı bakalım
hosgeldın:) baya kalabalık olmaya başladık inşallah nisan ayı hepimiz için hayırlı haberler verdiğimiz bi ay olur:)
Evet ya umutla bekleyenlerin sayısı artıyo maşallah :)
Baharın berekti nisanla gelicek bize
ya sormayı akıl edemedim senin ilk bebek sanırım değil mi:) bu arada yaş kaç:)