Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

genelde konu açanlar gebe kalıyor inşallah sende gebe kalırsın :)) benide listeye eklermisin.batım 20 nisan.2.kez tüp bebek yaptıracağım.sonucumda 20 sine kadar belli olur inşallah.bu arada banlı olduğum için asıl nickimi yazarsan sevinirim hatibulut bat 20 nisan :)

hayırlı olsun canım umarım bebişin sana tutunur ve burda multu haberini verirsin

yok canım daha neler :) eskiden öyleymiş küçük yaşta evlen çoluk çocuğa karış şimdi hayat öyle değil ki unv iş güç derken hayat akıp gidiyor:)

27 yaşımda evlendim 2 yıl çocuk düşünmedik. sonra da iltihaplı eklem romatizması hastalığı çıktı bende. ve kullandığım ilaçlarla hamile kalmamam gerekiyodu. hastalık kontrol altına almak için 2 yıl da öyle geçti. baktım hastalık ömür boyu süren bişeymiş ve kontrol altına girdiği yok. ağır ağır eklemlerimde ilerliyo. ben de doktora dedim. ben kesiyorum ilaçları. daha beklemicem, zaten bu hastalığın kontrol altına girdiği yok. ilerde nolcağım belli mi. belki eklemlerim çok kötü hale gelcek çocuğumu taşıyamıcam onunla oynayamıcam belki. onun için şuan kendime yetebiliyoken ben bebek istiyorum dedim ve kestim ilaçları canım. şimdi ağrılarım çok oluyo. el bileklerim dizlerim ayaklarım. ama dayanmaya çalışıyorum. regl olunca ilk 15 gün içiyom ağrıkesici falan amason 15 gün belki bebek vardır diye içemiyorum. ozaman dayanılmaz oluyo ağrılar. ama bebeğim için sabrediyorum. umarım annesini çok bekletmez.

allah acil şifalar versin canım rabbim inşallah sağlığına kavuşturur hamilelik nasıl geçeçek peki bu kadar ağrı ile rabbım yardımcın olsun...

allah acil şifalar versin canım rabbim inşallah sağlığına kavuşturur hamilelik nasıl geçeçek peki bu kadar ağrı ile rabbım yardımcın olsun...

ben de bilmiyorum arkadaşım. ama bu ağrılar ömür boyu olcakmış. çocuksuz kalmaktansa, katlanıcam mecbur. tabi Allah bilir çocuk olcak mı olmıcak mı da. biz denicez, bakalım
10 aydır deniyoruz arada fireler oldu tabi. nisanda yumurta takibi yapcak doktor ilkdefa. nisan ayından oyüzden biraz daha umutlyum:) en azından bişiler farklı olcak. eğer yumurtlamada ya da gelişmesinde sorun varsa sonraki ay da ilaç vercek gelişmesi için. eşimin de benim de testlerimizi de yaptırdık hepsi normal çıktı.takdir Allah'ın canım.

Cnm bende ayni hastalığı gecirdim, hatta ateşli romatizma atakları atlattim, bütün iltihap vücuduma dağıldı.... kortizonlar, haplar, serumlar....ben de çok zor atlattim o günleri 16 yaşimdaydim ozamanlar, hatta bacaklarim tutmadi o atesten iltihaptan..... ama suanda tam da olmasa kurtuldum agrilardan, ama bu hastalik omur boyu vucudumda kalacağını doktorum hep söylemişti ve o şekil mecbur hayata devam ediyoruz

evet canım.ben de romatizma ilaçlarımı kestim sadece az miktarda kortizon kullanıyorum, onun bi zararı yokmuş çünkü hamileliğe. ama sadece kortizon yetmiyo işte. ilaç kullanırken dizlerimde el bileklerimde yoktu, sadece el parmaklarımda ve ayak kemiğimde vardı. şimdi dizlerim berbat durumda bitanesi şişti. ikisinin de tendon kısımları çok ağrıyo. öyle işte. çalışıyorum da. işte de verimimi düşürüyo bu hastalık. zor gerçekten. Allah bütün hastalara şifa versin.

bebeişin doğru zamanı bekliyordur canm inşallah bu nisan ayı hepimizin yüzü güler:)

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu topik neden böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla nasıl olayım herkes hamileymiş gibi geliyo ben hariç:)
bi de sanamoral olcaksa sölim sen 27sin galiba yanlış hatırlamıyosam ben 32 oldum. ve ilk çocuk. geç kalmadın yani:)))
Allah nezaman nasip ederse.

ben de 30um :) uhibbuke geç kaldıysa amanin biz napalım

tabi kiii hoşgeldinn bebişler gelio bu ay yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…