- 3 Haziran 2016
- 361
- 589
- 35
Selam guzel anneler nasil gidiyor minik yaramazlarla hayat? Ne guzel odasinda uyutuyodum disten mi sicaklardan mi bilmiyorum gece uyanmaya basladi yanimizda yatiyo ama kenfi yataginda uyumuyo gunduz uykusu da 45 dk falan suruyo iki uyku yapmaya calisiyorum ama kisa uyudugu icin tam oturmadi yerine henuz.Bu arada ustten iki disi de cikti .:) ve bu ay dogum gunu var 1 yasini dolduruyor sukur.erkek cocugu gibi cok hareketli masallah yerinde durmuyo caydanlik tava cekmeceler dolaplar her yeri dagitiyo dagittigiyla da oynamiyo yeni yeni yerleri dagitiyo isin kotu tarafi toplamiyo da :) ya kesfetsin istiyorum da ev kucuk oldugu icin ufak tefek kazalar oluyo morartiyo kolunu bacagini.oyle boyle buyuyo iste.Ben de 31 haftalik oldum sayili haftalar kaldi Leyla Naz ismine karar verdik.Nasil olcak bilmiyirum iki bebeyle tek basima cok zorlancam ama hayirlisi artik.yogunluktan giremiyosunuz biliyorum ben de ayniyim umarim hep iyi mutlu keyifli olursunuz Hepiniz Allah a emanet olun benim icin dua edin ❤