- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Mayıs haziran gebelik planlayanlar 2023 yazarsan çıkar canımBen o mayıs haziranı bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayıs haziran gebelik planlayanlar 2023 yazarsan çıkar canımBen o mayıs haziranı bulamadım
Hamile misin acaba?Kızlar dün bata 5 gün kala kaset test yapmıştım ilk 2-3 dk negatifti sonra bir işim çıktı neyse birazdan bakarım dedim unuttum. Bugün farkettim banyoda görünce. Tabi üzerinden 1 gün geçmiş oldu. Ama belirgin bir çizgi var sizce kuruma çizgisi midir?
Hayır, hamile değilmişimHamile misin acaba?
Merhaha markette satılan sütle mi yoksa açık satılan sütle mi yapılıyor bende deneyeceğim de bide kaç gün yapılıyorEnfeksiyon ve tüp tıkanıklığı diye biliyorum. Bir litre süt bir Demet maydanoz ve bir çay kaşığı karabiber bide ben çörek otu da ekledim. Kaynattim ilk buharı dan sonra klozet e koydum başka bir kaba döküp ki o kabı sonra çöpe atabilecegim bir kap olsun. Yoğurt kabı var ya market ten alınan ona döktüm sonra yirmi beş dakika üzerinde durdum belini sar üşüme sonra yatağa geçip uyu. Kimsii ilişki önerdi kimisi ol.az dedi ben âdet bitmediği için bekledim oysaki o gün bitti sanmıştım
Bence gayet güzel bi sorun gözükmüyor canımMerhaba bana planlı gebelik için bazı testler yapıldı henüz gösteremedim bunlar ne anlama geliyor bilgi veren olabilir mi, gebe kalmam için bir sorun var mı ? Hepiniz bebeği sağlıklı doğsun inşallah,
Ya inşallah öyledir Facebook grubunda bi kadın fsh yuksek dedi de, ben de internette baktım falan 10 üzeri olunca gebe kalma düşüyor ama 15 i geçerse imkansız oluyor diye yaziyo. Benimki 10,29 . Facebook'taki kadın da öyle yazınca moralim bozuldu hiç kadın hastalığı yaşamadım , gebe kalmayı da denemedim şimdi karar verdim o yüzden genel kontrol etsin istedim inşallah enerjin bana şans getirirBence gayet güzel bi sorun gözükmüyor canım
Her ay farklı çıkabiliyor canım benim de bir ara 19 çıkmıştı sonra düştü hamile kaldım canımmYa inşallah öyledir Facebook grubunda bi kadın fsh yuksek dedi de, ben de internette baktım falan 10 üzeri olunca gebe kalma düşüyor ama 15 i geçerse imkansız oluyor diye yaziyo. Benimki 10,29 . Facebook'taki kadın da öyle yazınca moralim bozuldu hiç kadın hastalığı yaşamadım , gebe kalmayı da denemedim şimdi karar verdim o yüzden genel kontrol etsin istedim inşallah enerjin bana şans getirir
Yaa çok sevindim sağlıkla huzurla geçsin bebişinizle ömrünüz bişey daha sorabilir miyim şimdi ben eki ayı için planlıyorum gebeliği benim takip edebileceğim başlık var mı acabaHer ay farklı çıkabiliyor canım benim de bir ara 19 çıkmıştı sonra düştü hamile kaldım canımm
Evet canım var bizim kızların topigi ekim kasım ayı gebelik planlayanlar zümrüdüanka topik başkanıYaa çok sevindim sağlıkla huzurla geçsin bebişinizle ömrünüz bişey daha sorabilir miyim şimdi ben eki ayı için planlıyorum gebeliği benim takip edebileceğim başlık var mı acaba
Merhaba ben de Mehtap hanıma gittim aynı ilacı önerdi siz kullandınız mı acaba faydası oldu muSelam kızlar ben bugun doktora kontrole gittim yumurtularım 11 mm olmuş yavaş yavaş büyüyor dedi ama yumurtalıklarda tembellik olduğu için rosgenly woman diye Bi ilaç önerdi acaba aranızda hiç kullanan oldu mu işe yarıyor mu Eki Görüntüle 3248578
Yok canım femara dışında hiç bi ilaç almadım ve şuan 6 buçuk aylık hamileyimMerhaba ben de Mehtap hanıma gittim aynı ilacı önerdi siz kullandınız mı acaba faydası oldu mu
Allah güle güle kucağınıza almayı nasip etsin canım sağlıkla iyi günlerini görün inşallah çok sevindimYok canım femara dışında hiç bi ilaç almadım ve şuan 6 buçuk aylık hamileyim
Allah razı darısı tüm isteyenlere inşallahAllah güle güle kucağınıza almayı nasip etsin canım sağlıkla iyi günlerini görün inşallah çok sevindim
Merhabalar art med işe yaradı mı acabaHoşgeldin insllh tez zamanda hamiş oluruz benimde 8 yaşında oğlum var Aralık'ta düşük yaptım toplam 6 aydır bebek düşünüyorum ama olmadı geçen ay klomen verdi olmadim bugün adetin 5 günü ve klomen ile art med kulalniyorum ikisi birlikte bakalm nolcak