Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Allahım ya böyle şeyleri duyunca da bi hevesleniyorum ki sormayın :))
Bu ay nedenseçok fazla belirti olmasa da hamileyim hissi geliyor arada içime
Hem de hiç düşünmediğim anlarda :)
Bende geçen ay gecikti ve test yaptım 11.68 çıktı tamam dedim 5 üstü :)))
Ama maalesef gecikmeden ve başka sebeplerle bu kadar artmalar oluyomus
Şimdide çarşamba günü oldum 3 gündür kahverengi idi bugün kırmızıya döndü ama artık acaba demek istemiyorum ben reglim ve umudum nisandaaaa :))

Bi de merak ettim anneniz 4 ay normal adet derken kırmızı yani dimi :)))
Hani üstüne görenler genelde kahverengi idi az d falan derler yaa:44:
Merakımı mazur görün

Ben çok takiliyorum bu konuya, ama artik takilmicam kendi kendime soz verdim. Benim reglim ztn hep normalinden 5 gun once kahverengilerle belli ediyo ve bu ayda etti Testler de iyi cikti Allah'a şükür.. umutlarimiz hic bitmesin insallah :)

Bi de merak ettim anneniz 4 ay normal adet derken kırmızı yani dimi :)))
Hani üstüne görenler genelde kahverengi idi az d falan derler yaa:44:
Merakımı mazur görün

Evet kirmizi normal adet gormus, bunu bana hep anlatir ve dikkat etmemi soyler :) migde bulantisindan anlamis bana hamile oldugunu.

Evet bitmesin hiçççç :) Umudumuz cidden nisandaa :)

Evet kirmizi normal adet gormus, bunu bana hep anlatir ve dikkat etmemi soyler :) migde bulantisindan anlamis bana hamile oldugunu.

Bak şimdi yine heveslendim :))
Çünkü tuhaf bi his var içimde ve bazen bişeyi çok iştahlı yerken bi anda yeme isteğim gidiyo :))

Yok yok psikolojik bu kandırmım kendimiiiiiiii

Bak şimdi yine heveslendim :))
Çünkü tuhaf bi his var içimde ve bazen bişeyi çok iştahlı yerken bi anda yeme isteğim gidiyo :))

Yok yok psikolojik bu kandırmım kendimiiiiiiii

Bence de piskolojik oluyo, ben de bi istah aciliyo,kafa agrisi,bel agrisi ....yuruyusu kesiyorum,yatiyorum olduysa iyi olsun diye :) oohh diyorum tmm bu ay kesin hamileyim... sonra uzuluyorum ben yaza hazirlaniyorum artik yavas yavas anladimki taktikca olmuyo gercekten

Taktıkça olmama konusunda sana katılıyorum ve son iki aydır biraz daha rahatadım hele bu ay cidden kafam daha rahat nasip yaaa artık bu ay olmazsa bi daha ki ayyyy inşallaaahhh

arkadaşlar aranızda listemize katılmak isteyen varsa batlarını yazabilir :) yeni ay yeni umutlar hadi bakalım gelsin bebişler göbişlere

arkadaşlar aranızda listemize katılmak isteyen varsa batlarını yazabilir :) yeni ay yeni umutlar hadi bakalım gelsin bebişler göbişlere

benim tüm ümitlerimde nisana kaldı bu ay hamile kalmak istiyorum bir yandan da rahat olayım stres olmayayım diyorum aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum bat 4 nsan. 2.ay tedavimde serephone kullanıp yumurta taakibi yaptırıyorum tam kritik günlerimdeyim. geçen ay yumurtlar çok güzeldi ama olmadı bakalım bu ay nasıl oalcak. 10 aydır bekliyorum meleğimi gelmiyor çoookkk nazlııı((

Rabbim tez zamanda (yani nisanda :) ) nasip etsin size o mutlulugu :))
Tabii isteyen herkese inşallah..
Ama 10 aydır beklediğinizi duyunca kendimden çok sizin için istedim şurda düşükten sonra 3 aydır bekliyorum bu bile çook uzun geldi
Allah yardımcımız olsun ya..

canımmm benim de bu ay 7.ayım olcak bizim bebişler çok nazlıymış napalım gelince popolarına vururuz şaplakları nerde kaldın die

NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN

umuttttt---------------------------------------------4 nisan
celikel-----------------------------------------------5 nisan
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan

En son benmişim :)))
Olsun en son ben müjdeyi vericem demekki inşallaaahh

cevap biraz geç oldu kusura bakmayın:)
evet normal adet gibi oldum ben bel agrısı falan oluyordu o derce normaldi bulantı falan da olmadı veren Allah veriyor ne başında folik asit ne ilk 3 ay kullanması gereken vitamınler ilaçlar dikkat edılmesı gerekenler hiç birinı yapmadım kadın doğumada tasadüf gttim bi hastahanede indirim vardı dedim fırsat bi baktırayım cinsiyetini öğrenip geldim bebısımın:)

kızlar benide listeye alır mısınız:) hafta sonu giremedim kaçırmışım:)
bat nisan 4:)

Maşallah ya ne kadar ilginç rabbimin hikmeti işte..

Bende bu ay tuhaf hislerle doluyum ama adet oldum ve başta acaba desem de şimdi kendimi kandırmak istemiyorum:)))
psikolojik o psikolojik diyoruummm kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…