- 17 Ağustos 2019
- 7.493
- 8.184
- 28
Allah kabul etsin canım pek paylaşım yapmıyor da kimseben tamamını okumuştum listeyi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım pek paylaşım yapmıyor da kimseben tamamını okumuştum listeyi canım
Evet bende onu merak etttmSelamun aleyküm hanımlar dua okuma bırakıldı mı öyle bir durum mu var
Çok silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum ama belki de iğnenin etkisidir bir iki gün sonra tekrar yaparsın. İnşallah hamilesindir :) ben çatlama iğnesi kullandığımda 11. Günde negatif çıkmıştı ama kişiden kişiye değişiyordur belki boş yere umutlandırmak istemem seniMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir
5dk içinde mi oldu böyleMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 12.günü Buda testim sizce ne olabilir
5 dk içinde çıktı canım bide yarın yapayım test bakalımÇok silik de olsa ikinci çizgiyi görüyorum ama belki de iğnenin etkisidir bir iki gün sonra tekrar yaparsın. İnşallah hamilesindir :) ben çatlama iğnesi kullandığımda 11. Günde negatif çıkmıştı ama kişiden kişiye değişiyordur belki boş yere umutlandırmak istemem seni
Günaydın canım Bugün 13.gün5dk içinde mi oldu böyle