ah şu beyin ne oyunlar oynuo bizebakalım bu ay ben de takmıcam çok..düşünücem ama çok deil kararlıyım kendim de inanmıorum ama neysee kaç yaşındasın canım sen?
ben 30 canım
Bugün burda olmak çook iyi geldi bana gelecek ay adına cidden ümitliyim :):)
Seninde ilk bebek mi olucak
evet canım Allah nasip kısmet ederse ilk bebeğim olucak..o kadar çok istiorum ki sağlıklı hayırlı bir bebek..Allahım inşallah nasip etmiştir bizlere..ben de bu ay çok umutluyum neden bilmiorum
Rabbim nasip eder inşallah tez zamandaaaa :)
Umutlu olmak güzel canım tevekkülde edicez ama umudumuzu da kaybetmicez
NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN
03062008------------------------------------------ 6 nisan
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
Iyi gunler arkadaslar bende nisanda Allah izin verirse hamile kalmayi cok istiyorum ben 17 aydir istiyoru. Ama olmuyo bakalim bu ay hayit hapina basladim ins.Rabbimin izniyle hepimiz hamile kaliriz bebislerimiz bu ay tutunur ve birakmaz ins..
Kizlar beni de alin araniza. Hic umudum yok bu aydan
İnsallahh Allah duyar sesimizi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Iyi gunler arkadaslar bende nisanda Allah izin verirse hamile kalmayi cok istiyorum ben 17 aydir istiyoru. Ama olmuyo bakalim bu ay hayit hapina basladim ins.Rabbimin izniyle hepimiz hamile kaliriz bebislerimiz bu ay tutunur ve birakmaz ins..
Kizlar beni de alin araniza. Hic umudum yok bu aydan
İnsallahh Allah duyar sesimizi
Gel tabi ki :)
Hoşgeldin gelecek ay bir sürü müjdel haber alırız inşallaaahh :) sen ne kadardır istiyorsun canım
hoşgeldin canımmmumutsuz olmak yokk
İnsallah canim..
Subat ayinda 7 haftalik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmak zorunda kaldim. 3 ay korunma verdi doktor.
Ben istemedim korunmayi. O kadar heveslenmisken hevesim yarida kaldi, beklemeyi gozum almadi.
Ama bu aydan umudum yok. Yumurtlamam dun gerceklesti cunku. Esim seminerde. Yarin gelicek Bir dahaki aya kaldi artik. Zaten rahim kendini toparlamadan olmazmis ki gebelik