Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ay cok gecmis olsun sana da canim
Bu dusukleri nedeni neden acaba bu kadar cok olmasinin.
Ben sigara kullaniyorum. Ona bagladim nedenini gerci ama esimin 4 ablasi da hep sorunlu gebelik gecirmisler. Cok dusuk yasamislar ve ardindan gebelik olmus. 10 yil olmayip 11.yil hamile olani bile var. Acaba genetik sorun esimde de var midir diye dusunmuyo degilim. Doktora gitmeyi dusunuyorum aslinda ama kurtaj olayindan sonra hastahane yuzu gormek istemiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Iyi gunler arkadaslar bende nisanda Allah izin verirse hamile kalmayi cok istiyorum ben 17 aydir istiyoru. Ama olmuyo bakalim bu ay hayit hapina basladim ins.Rabbimin izniyle hepimiz hamile kaliriz bebislerimiz bu ay tutunur ve birakmaz ins..

İnş yararını görürsün :)gelişmeleri yazarsan çok sevinirim işe yararsa bizde içeriz

Ben düşük yaptığımda enfeksiyonda geçirmişim ama küçük düşüklerde asıl sebep genetik bozuklukmuşş..
Yani vucüd sağlıklı olmayan bu döllenmeyi kendiliğinden atıyo canım..
Eşinde genetik sorun olur mu bilmem
Ama hastane yüzü görmemek konusunda haklısın Ben hayatımda ilk kez evlendikten sonra kadın doğm doktoruna gittim ve o ortam o masa işlemler berbat bi duygu

Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah ikimzede kimseye dee..

Ama bunları geçmişte bıraktık veee tertemiz bi sayfa actık yani en azından ben dün açtm umudum artık cidden nisanaaaa

Cumartesi aksami ogrendigimiz icin devlet hastahanesine gittik biz canim. Hap yerlestirdiler once dusuk icin. Hic agrim gelmedi ve dusmedi. Sonra suni sanci serumu verildi bana. Agridan oldum nerdeyse. Bir gece yanimda kimsem yokken dogumhanede kaldim. İlac verildigi icin terk de edemedim orayi. Ama yine dusmedi. Ve sonuc anestezisiz kurtaj. Allah devlet hastanesine kimseyi dusurmesin. Ölü bir bebek, bende yarattigi aci zaten belli, bu yıkımı sabaha kadar uzatmanin anlami neydi cozemedim. Bes dakikalik acisiz bir isi, ertesi gune sancilarla uzattilar. Anestezisiz kurtaj da sacmaligin daniskasi.
Ben yasadim kimseler yasamasin (
Umudu kaybetmek yok. İnsallah biz de mutlu olup bu kotu gunleri unutucaz Allah'in izniyle

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kızlar bende nisan ayından umutlu olanlardanım:) ilk ay olacak inşallah rabbim hapimizin gölüne göre verir hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder...

Ayy cidden çok üzüldüm canımmmm ( neler yaşamışsın öyle
Benimde kurban bayramı tatiline denk geldi ve cumartesiydi benimde...önce özele gittim hamile olduğumu bile bilmiyorumdum ki üstüne görmüşüm adet sanmıştım orda hamile olduğumu düşük yaptığımı ve içimde bi parça kaldıgını ögrenince neye ugradıgımı şaşırdım inanamadım devlet hastanesine gittim orda bana ne oldugunu bile anlamadılar doktor bi sinirli hemşireler nerdeysedoğum hanede ki kadınların üstüne yürüyo dedim ben burda hiç bişey yaptırmadım hemen gittim özele hafif anestezi verip kalan parçayi vakumla aldılar
bunların hepsi acı tecrübe maalesef o yüzden seni çookkk iyi anlıyorum

o plansız hamılelıktı canım hemen kaldım bıde ustune adet gordum hamıle olduğumu 3 aylıkken öğrendım:)

Gerçekten miii üstüne gördüğün adetler normal adetin gibi miydi ?
bu ay bende tuhaf bi şekilde adet oluyorum ama geçen aydan sonra çok hevesli olmak istemiyorum :):)
3 aya kadar farketmemekte ilginç neler nasip ediyo rabbim yaaa
Tanıştıgımıza çok sevindim burda tekrar görüşelim canım şimdi çıkmam lazım

kızlarrrr merhabaa :) ya bu ay herkes umutlu ne kadar güzel ne kadar harika bişi buuu herkes pozitif inşallah gebelik testlerimiz de bizler gibi pozitif çıkar bu ay

Ins.canlar yaa Rabbin kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin bu ay testlerimiz cift cizgi olur ins...hem bu aylarda o kadar cok gebe kalan varki bu aylar tam bole cicek acma zamani ya gebelikte cabuk oluyomus bu aylarda

Ins.canlar yaa Rabbin kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin bu ay testlerimiz cift cizgi olur ins...hem bu aylarda o kadar cok gebe kalan varki bu aylar tam bole cicek acma zamani ya gebelikte cabuk oluyomus bu aylarda

Ayyyy hadiiii inşallah yaaaaa:))))
Bugün bi arkadaştan çok güzel tiyolarda aldım gelecek ay daha ümitliyim yaaaa :)
Rabbim hepimize nasip etsin bu müjdeyi vermeyi inşallaaahhh

Ne tiyosu aldin canm solede bizde uygulayalim

Dün akşam msjını görmedim kusura bakma canım
En başta bundan sonra iki dünde bir düzenli sabahları birlikte olmaya karar verdim :)
1 saat sonra duş alma işini de biraz ertlemeye

Ben de çok merak ettimm :) her ay kirmizilari gorunce acaba diyorum ama yok banamisin demiyo:) hatta gecen ay dr gittigimde adetime 3 gun vardi ve kanamam baslamisti ultrasonla bakti ve hamile oldugumu soyledi kan testi istedi ve negatif cikti kanda. Ozmn dr soylemisti hamilelikte normal adet gorenler cokmus, hatta annem bana hamileyken 4 ay normal adet gördüğünü hep soyler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…