Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bugün burda olmak çook iyi geldi bana gelecek ay adına cidden ümitliyim :):)
Seninde ilk bebek mi olucak:KK16:

evet canım Allah nasip kısmet ederse ilk bebeğim olucak..o kadar çok istiorum ki sağlıklı hayırlı bir bebek..Allahım inşallah nasip etmiştir bizlere..ben de bu ay çok umutluyum neden bilmiorum :KK31::KK31:

evet canım Allah nasip kısmet ederse ilk bebeğim olucak..o kadar çok istiorum ki sağlıklı hayırlı bir bebek..Allahım inşallah nasip etmiştir bizlere..ben de bu ay çok umutluyum neden bilmiorum :KK31::KK31:

Rabbim nasip eder inşallah tez zamandaaaa :)
Umutlu olmak güzel canım tevekkülde edicez ama umudumuzu da kaybetmicez:KK16:

:nazar: NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN:nazar:

03062008------------------------------------------ 6 nisan:KK31:
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan
:KK31:

Iyi gunler arkadaslar bende nisanda Allah izin verirse hamile kalmayi cok istiyorum ben 17 aydir istiyoru. Ama olmuyo bakalim bu ay hayit hapina basladim ins.Rabbimin izniyle hepimiz hamile kaliriz bebislerimiz bu ay tutunur ve birakmaz ins..

Iyi gunler arkadaslar bende nisanda Allah izin verirse hamile kalmayi cok istiyorum ben 17 aydir istiyoru. Ama olmuyo bakalim bu ay hayit hapina basladim ins.Rabbimin izniyle hepimiz hamile kaliriz bebislerimiz bu ay tutunur ve birakmaz ins..

Hoşgeldin aramıza :KK16:
İnşallah rabbim tez zamanda nasip eder hepimize canım yaaa...

Kizlar beni de alin araniza. Hic umudum yok bu aydan
İnsallahh Allah duyar sesimizi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

canım inşallah güzel Allahım bize yazmıştır bebeklerimizi..biz umudumuzu hiç kaybetmeyelim dua edelim gerisi Allaha kalmış:KK31:

Gel tabi ki :)
Hoşgeldin gelecek ay bir sürü müjdel haber alırız inşallaaahh :) sen ne kadardır istiyorsun canım

İnsallah canim..
Subat ayinda 7 haftalik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmak zorunda kaldim. 3 ay korunma verdi doktor.
Ben istemedim korunmayi. O kadar heveslenmisken hevesim yarida kaldi, beklemeyi gozum almadi.
Ama bu aydan umudum yok. Yumurtlamam dun gerceklesti cunku. Esim seminerde. Yarin gelicek Bir dahaki aya kaldi artik. Zaten rahim kendini toparlamadan olmazmis ki gebelik

İnsallah canim..
Subat ayinda 7 haftalik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmak zorunda kaldim. 3 ay korunma verdi doktor.
Ben istemedim korunmayi. O kadar heveslenmisken hevesim yarida kaldi, beklemeyi gozum almadi.
Ama bu aydan umudum yok. Yumurtlamam dun gerceklesti cunku. Esim seminerde. Yarin gelicek Bir dahaki aya kaldi artik. Zaten rahim kendini toparlamadan olmazmis ki gebelik

Bende Ekim ayında 6 haftalık bi düşük yaşadım canım ama ben kürtaj olmadım..
Normal düşük yaşadım sonra rahime yapışmış bi parçayı vakumla aldılar:KK43:
Operasyondan dolayı zaten 20 gün ilişki bile yasaktı sonra da bi ay bekledik şimdide nasip diyoruz :)
Sende acele etme canım hayırlı bi zamanda hayırlı bi şekilde inşallah:KK16:
Aynı şeyleri tekrar yaşamaktansa varsın bi ay geç olsunnn:KK16:

Bu akşamlık bana müsade umut dolu bi şekilde yarın görüşürz inşallah :)
Hayırlı akşamlar...

X