Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Ben de çok merak ettimm :) her ay kirmizilari gorunce acaba diyorum ama yok banamisin demiyo:) hatta gecen ay dr gittigimde adetime 3 gun vardi ve kanamam baslamisti ultrasonla bakti ve hamile oldugumu soyledi kan testi istedi ve negatif cikti kanda. Ozmn dr soylemisti hamilelikte normal adet gorenler cokmus, hatta annem bana hamileyken 4 ay normal adet gördüğünü hep soyler:)

Allahım ya böyle şeyleri duyunca da bi hevesleniyorum ki sormayın :))
Bu ay nedenseçok fazla belirti olmasa da hamileyim hissi geliyor arada içime :KK36:
Hem de hiç düşünmediğim anlarda :)
Bende geçen ay gecikti ve test yaptım 11.68 çıktı tamam dedim 5 üstü :)))
Ama maalesef gecikmeden ve başka sebeplerle bu kadar artmalar oluyomus :KK43:
Şimdide çarşamba günü oldum 3 gündür kahverengi idi bugün kırmızıya döndü ama artık acaba demek istemiyorum ben reglim ve umudum nisandaaaa :))

Ben de çok merak ettimm :) her ay kirmizilari gorunce acaba diyorum ama yok banamisin demiyo:) hatta gecen ay dr gittigimde adetime 3 gun vardi ve kanamam baslamisti ultrasonla bakti ve hamile oldugumu soyledi kan testi istedi ve negatif cikti kanda. Ozmn dr soylemisti hamilelikte normal adet gorenler cokmus, hatta annem bana hamileyken 4 ay normal adet gördüğünü hep soyler:)

Bi de merak ettim anneniz 4 ay normal adet derken kırmızı yani dimi :)))
Hani üstüne görenler genelde kahverengi idi az d falan derler yaa:44:
Merakımı mazur görün :KK16:

Allahım ya böyle şeyleri duyunca da bi hevesleniyorum ki sormayın :))
Bu ay nedenseçok fazla belirti olmasa da hamileyim hissi geliyor arada içime :KK36:
Hem de hiç düşünmediğim anlarda :)
Bende geçen ay gecikti ve test yaptım 11.68 çıktı tamam dedim 5 üstü :)))
Ama maalesef gecikmeden ve başka sebeplerle bu kadar artmalar oluyomus :KK43:
Şimdide çarşamba günü oldum 3 gündür kahverengi idi bugün kırmızıya döndü ama artık acaba demek istemiyorum ben reglim ve umudum nisandaaaa :))

Ben çok takiliyorum bu konuya, ama artik takilmicam kendi kendime soz verdim. Benim reglim ztn hep normalinden 5 gun once kahverengilerle belli ediyo ve bu ayda etti :KK43:Testler de iyi cikti Allah'a şükür.. umutlarimiz hic bitmesin insallah :)

Bi de merak ettim anneniz 4 ay normal adet derken kırmızı yani dimi :)))
Hani üstüne görenler genelde kahverengi idi az d falan derler yaa:44:
Merakımı mazur görün :KK16:

Evet kirmizi normal adet gormus, bunu bana hep anlatir ve dikkat etmemi soyler :) migde bulantisindan anlamis bana hamile oldugunu.

Ben çok takiliyorum bu konuya, ama artik takilmicam kendi kendime soz verdim. Benim reglim ztn hep normalinden 5 gun once kahverengilerle belli ediyo ve bu ayda etti :KK43:Testler de iyi cikti Allah'a şükür.. umutlarimiz hic bitmesin insallah :)

Evet bitmesin hiçççç :) Umudumuz cidden nisandaa :)

Evet kirmizi normal adet gormus, bunu bana hep anlatir ve dikkat etmemi soyler :) migde bulantisindan anlamis bana hamile oldugunu.

Bak şimdi yine heveslendim :))
Çünkü tuhaf bi his var içimde ve bazen bişeyi çok iştahlı yerken bi anda yeme isteğim gidiyo :))

Yok yok psikolojik bu kandırmım kendimiiiiiiii:KK36::KK36:

Bak şimdi yine heveslendim :))
Çünkü tuhaf bi his var içimde ve bazen bişeyi çok iştahlı yerken bi anda yeme isteğim gidiyo :))

Yok yok psikolojik bu kandırmım kendimiiiiiiii:KK36::KK36:

Bence de piskolojik oluyo, ben de bi istah aciliyo,kafa agrisi,bel agrisi ....yuruyusu kesiyorum,yatiyorum olduysa iyi olsun diye :) oohh diyorum tmm bu ay kesin hamileyim... sonra uzuluyorum :KK43: ben yaza hazirlaniyorum artik yavas yavas anladimki taktikca olmuyo gercekten :KK66:

Bence de piskolojik oluyo, ben de bi istah aciliyo,kafa agrisi,bel agrisi ....yuruyusu kesiyorum,yatiyorum olduysa iyi olsun diye :) oohh diyorum tmm bu ay kesin hamileyim... sonra uzuluyorum :KK43: ben yaza hazirlaniyorum artik yavas yavas anladimki taktikca olmuyo gercekten :KK66:

Taktıkça olmama konusunda sana katılıyorum ve son iki aydır biraz daha rahatadım hele bu ay cidden kafam daha rahat nasip yaaa artık bu ay olmazsa bi daha ki ayyyy inşallaaahhh:emir_bebek:

arkadaşlar aranızda listemize katılmak isteyen varsa batlarını yazabilir :) yeni ay yeni umutlar hadi bakalım gelsin bebişler göbişlere :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar aranızda listemize katılmak isteyen varsa batlarını yazabilir :) yeni ay yeni umutlar hadi bakalım gelsin bebişler göbişlere :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim tüm ümitlerimde nisana kaldı bu ay hamile kalmak istiyorum bir yandan da rahat olayım stres olmayayım diyorum aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum bat 4 nsan. 2.ay tedavimde serephone kullanıp yumurta taakibi yaptırıyorum tam kritik günlerimdeyim. geçen ay yumurtlar çok güzeldi ama olmadı bakalım bu ay nasıl oalcak. 10 aydır bekliyorum meleğimi gelmiyor çoookkk nazlııı:KK43:((

benim tüm ümitlerimde nisana kaldı bu ay hamile kalmak istiyorum bir yandan da rahat olayım stres olmayayım diyorum aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum bat 4 nsan. 2.ay tedavimde serephone kullanıp yumurta taakibi yaptırıyorum tam kritik günlerimdeyim. geçen ay yumurtlar çok güzeldi ama olmadı bakalım bu ay nasıl oalcak. 10 aydır bekliyorum meleğimi gelmiyor çoookkk nazlııı:KK43:((

Rabbim tez zamanda (yani nisanda :) ) nasip etsin size o mutlulugu :))
Tabii isteyen herkese inşallah..
Ama 10 aydır beklediğinizi duyunca kendimden çok sizin için istedim şurda düşükten sonra 3 aydır bekliyorum bu bile çook uzun geldi :KK43:
Allah yardımcımız olsun ya..

canımmm benim de bu ay 7.ayım olcak :KK31: bizim bebişler çok nazlıymış napalım gelince popolarına vururuz şaplakları nerde kaldın die :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar:NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN:nazar:

umuttttt---------------------------------------------4 nisan:emir_bebek:
celikel-----------------------------------------------5 nisan:emir_bebek:
03062008------------------------------------------ 6 nisan:emir_bebek:
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan:emir_bebek:

:nazar:NİSAN AYI HEPİMİZE UĞUR GETİRSİN:nazar:

umuttttt---------------------------------------------4 nisan:emir_bebek:
celikel-----------------------------------------------5 nisan:emir_bebek:
03062008------------------------------------------ 6 nisan:emir_bebek:
Uhibbuke-------------------------------------------16 nisan:emir_bebek:

En son benmişim :)))
Olsun en son ben müjdeyi vericem demekki inşallaaahh:KK36::KK36::KK36:

Gerçekten miii üstüne gördüğün adetler normal adetin gibi miydi ?
bu ay bende tuhaf bi şekilde adet oluyorum ama geçen aydan sonra çok hevesli olmak istemiyorum :):)
3 aya kadar farketmemekte ilginç neler nasip ediyo rabbim yaaa
Tanıştıgımıza çok sevindim burda tekrar görüşelim canım şimdi çıkmam lazım:KK16::KK16:
cevap biraz geç oldu kusura bakmayın:)
evet normal adet gibi oldum ben bel agrısı falan oluyordu o derce normaldi bulantı falan da olmadı veren Allah veriyor ne başında folik asit ne ilk 3 ay kullanması gereken vitamınler ilaçlar dikkat edılmesı gerekenler hiç birinı yapmadım kadın doğumada tasadüf gttim bi hastahanede indirim vardı dedim fırsat bi baktırayım cinsiyetini öğrenip geldim bebısımın:)

kızlar benide listeye alır mısınız:) hafta sonu giremedim kaçırmışım:)
bat nisan 4:)

cevap biraz geç oldu kusura bakmayın:)
evet normal adet gibi oldum ben bel agrısı falan oluyordu o derce normaldi bulantı falan da olmadı veren Allah veriyor ne başında folik asit ne ilk 3 ay kullanması gereken vitamınler ilaçlar dikkat edılmesı gerekenler hiç birinı yapmadım kadın doğumada tasadüf gttim bi hastahanede indirim vardı dedim fırsat bi baktırayım cinsiyetini öğrenip geldim bebısımın:)

Maşallah ya ne kadar ilginç rabbimin hikmeti işte..

Bende bu ay tuhaf hislerle doluyum ama adet oldum ve başta acaba desem de şimdi kendimi kandırmak istemiyorum:)))
psikolojik o psikolojik diyoruummm kendime :KK36:

X