- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
AslındaHanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
bak aslında hazır pandemi var vöyle rahatsız olduğunu falan söylesen ne bilim belki covid vardır bu bayram gelmeyelim de otur evindeArkadaşım inan şuan bende bunu düşünüyodum ama şöyle bişey var bayram sabahı kahvaltıya git onda bişe yok ben 2.5 senelik evliyim ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz kadın bizden çıkmıyo eşim geldiğinde hep bi bahane bulup geliyo fırsat vermiyoki bizde gidelim zaten küçükler büyüklere gider ailem uzakta eğer yakın otursaydılar ben derdim bu bayram annemlerdeyiz bize hazırlık yapma diye ama malesef zaten eşimle sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz ve inan çocuk istiyoruz ama yapmaya fırsatımız yok o derece yani sen şükret bayramda kahvaltıya gidiyosunuz ben bayramlarda sabahın köründe iniyoruz alt kata kahvaltıya bütün gün orda oturuyoruz ve şuan pandemi nedeniyle 2 bayramdır aileme gidemedik o kadar zoruma gidiyoki anlatamam ben bi seneyi geçti ailemi görmüyorum onlar sabah akşam beraberler kocamı göremiyorum resmen haline şükret arkadaşım bırak bayramda gt hazır kahvaltıya otur oh mis
Konuyla alakası yok ama çok havalı bir nickiniz varAy üst komşum korona olduğu zaman balkona çıkamıyordum korkudan. O da balkona çıkar da başımdan aşağıya virüs düşer diye.
Ben de çok dikkat ettim bu süreçte. Insallah yakalanmadan atlatırız ❤
Benim annemle ayni sehirdeyiz ama o daha sahil tarafında arabayla 1.5 saat tatil yeri olmasina ragmen bugün test yaptirip negatif sonucu almis olmamiza rağmen gitmedik , korkuyorum çünkü ya test doğru degilse, ya biz taşıyıciysak ve bulastirirsak diyeBenim annemde 8 saat uzagimda cok ihtiyacım var ona. Birbirimizi arayıp ağlaşıyoruz.
İlk gün erkenden kahvaltıya mutlaka toplanılırdı bizde de. Ben erkenden gidemezdim sahura kadar uyumayınca Ramazan’da uyku düzenim hep pert olduğu için. Çocuğum yoktu o zaman. İkinci gün de öğlen bi uğrar bizimkilere geçerdik. Mecbur tutulan şeyin tadı kaçıyo.Hanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
Ay üst komşum korona olduğu zaman balkona çıkamıyordum korkudan. O da balkona çıkar da başımdan aşağıya virüs düşer diye.
Haklısın bende patladım evde inan iki kardeşim var istanbulda yaşıyolar ben bursadayım ailem izmitte ben pandemi başladığında. Beri bi yere gtmedim millet karantinada kafa dinledi bizimler aman bişe ılmaz kafasındalar yaşlı başlı insanlar o kadar çok anlattık ama anlamıyo en sonun da dedim korona olırsun nidaha da kmseyi göremeSin dedim yüzüne ölürsün ggidersin dedim kadın yok korkmuyırum diyo ben hiç yalnız kalmadım oandemi de yani anlıcanızŞiştim de şiştim ya. Ailesinden uzakta yaşayan, Pandeminin başından beri annesini babasını görmemiş kaç bin insan vardır bu sitede.
1 buçuk sene oldu. Evde oturmaktan kafayı yicez. Kimse de bacağımı kırayım evde oturayım demiyor.
"Eşim ailesine çok düşkün." He ablacim ben aileme düşmanım anasini satim.
Bende yarın şikayet edeyim diyorum diyorum ama ben yapsam nolcak kaynım var bekar ve komiser yardımcısıHaklısın bende patladım evde inan iki kardeşim var istanbulda yaşıyolar ben bursadayım ailem izmitte ben pandemi başladığında. Beri bi yere gtmedim millet karantinada kafa dinledi bizimler aman bişe ılmaz kafasındalar yaşlı başlı insanlar o kadar çok anlattık ama anlamıyo en sonun da dedim korona olırsun nidaha da kmseyi göremeSin dedim yüzüne ölürsün ggidersin dedim kadın yok korkmuyırum diyo ben hiç yalnız kalmadım oandemi de yani anlıcanız
Benim de çok sevdiğim ve beğendiğim bir karakter boleyn kızı ❤ ayrıca natalie portman da en sevdiğim aktrislerden biridir❤Konuyla alakası yok ama çok havalı bir nickiniz varHangi konuda adınızı görsem direk bu aklıma geliyor tabiri caizse kıskanıyorum
Geçen kasımda, aylar oldu hadi gidelim kvdeme kahvaltıya dedim demem ama dedim işte korona oldum diyeceklerim bu kadarİnanın bir anne olarak covidden ben de çok korkuyorum. Kendi ailem de yakın olduğu halde korkuma gitmiyorum. Ama eşime ve ailesine durumu bir türlü anlatamıyorum. Eşim bunu bahane olarak sunduğumu ve ailesine mutlaka gidileceğini söylüyor. Ne kavgalar ettim bu konuda bilemezsinşz. İznimiz olmasından sebep de çekinmiyor. Ben de yılmış vaziyetteyim hastalınk korkusundan ama gelin de eşime ve ailesine anlatın( başka kimseyle görüşmüyor ama ailesini başkası olarak görmüyor adam
Öneriniz üstüne filmi birazdan izleyeceğim teşekkür ederimBenim de çok sevdiğim ve beğendiğim bir karakter boleyn kızı ❤ ayrıca natalie portman da en sevdiğim aktrislerden biridir❤
Eğer okumadıysanız , okumanızı öneririm
Filmi de fena değildir ama kitabı ile kıyas edilemez tabi
Ben konu sahibinin cevap vermesini bekliyorum şikayet ederse çok erdemli ve yerinde bir davranış olacaktır.
İhbar etmekten korkuyor, adres versin biz ihbar edelimİhbar etsem gelip ceza kesseler diye çok niyetlendim ama sonra ceremesini yine ben çekeceğim malesef
Ben balkona çıkıyordum aşagıda komşu görürsem öksürürüm bak diyordumAy üst komşum korona olduğu zaman balkona çıkamıyordum korkudan. O da balkona çıkar da başımdan aşağıya virüs düşer diye.
İşte tam.benim kafam mis gibi hazir yemekNerde hazır kahvaltı varsa oraya giderim şahsenşaka bir yana bu dönemi hariç tutarak bayramların kaynaşmak için güzel dönemler olduğunu düşünüyorum. Bazen evde yapılr bazen kayınvalidede bazen sizin ailede. Diğer türlüsü görev gibi olur
Iyi seyirler dilerim❤Öneriniz üstüne filmi birazdan izleyeceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?