bunun icin gec degil mi? yarin bayram. bence yarin bu sekilde gergin olursunuz.Hanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
Bu tatmin etmek değil.her bayram kendi ailenize gidilse bu kadar tepki verir miydiniz acaba? Bayramlar kalabalık la güzel. Bayramda da büyüklere gidilmeyecekte ne zaman gidilecek? Her zaman çekirdek ailenizle kahvaltı yapabilirsinizHanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
Eş ailesini tatmin etmek için değilde tahminim eşinizin ailesinin gelenekleri öyle ..aslında bayram dediğiniz büyüklerle birlikte kalabalık sofralarda güzelleşir..bizde kahvaltı olarak değil akşam yemekleri olurdu fakat pandemiden ötürü malesef çekirdek aile olarak kutlayacağız bu bayramiHanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Covid varya hani . Yasaklar da zaten kimse kimseye gitmesin bayramlaşmasın diye konuldu..
Gerçi toplu iftar yapan bir milletiz bayramlaşma da olur tabi .
İnanın bir anne olarak covidden ben de çok korkuyorum. Kendi ailem de yakın olduğu halde korkuma gitmiyorum. Ama eşime ve ailesine durumu bir türlü anlatamıyorum. Eşim bunu bahane olarak sunduğumu ve ailesine mutlaka gidileceğini söylüyor. Ne kavgalar ettim bu konuda bilemezsinşz. İznimiz olmasından sebep de çekinmiyor. Ben de yılmış vaziyetteyim hastalınk korkusundan ama gelin de eşime ve ailesine anlatınBu yasaklar sadece biZe mi var ? Yakınız ne demek ? Yakın olunca yasak olmuyor mu? Sizin gibi olayı kavrayamayanlar girdi herkesin hakkına haberiniz olsun. Bende avukatım,istediğim yere giderim bunu mu kullanayım yani ?
Evet bize var.siz avukatlığınızı bende ev hanımlıgımı kullansak şöyle sahil kenarına gitsek termos da çay için deniz havası çeksek.Ayy tamam hayal de kurmuyorumBu yasaklar sadece biZe mi var ? Yakınız ne demek ? Yakın olunca yasak olmuyor mu? Sizin gibi olayı kavrayamayanlar girdi herkesin hakkına haberiniz olsun. Bende avukatım,istediğim yere giderim bunu mu kullanayım yani ?
adetten ziyade aklıma tek gelen. pandemi..bulasici hastalık veeee maske cikartilip kahvalti???? korkmadan yarin bu sekilde bi suru ziyaret olur kesin... denecek soz yok.Hanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?