Tüm bayram kahvaltıları kayınvalidede mi yapılır ?

Sen ben olabilirmisin
Bu sene savasarakta olsa ramazanin cogunu evimde yaptim normalde bir ay ordaydik cok sukur az gittik bayram kahvaltilarindan sogutuyorlar insani
Bence sabah erkenden kalk guzelce kur sofrani de su karantina zamani ne gitmesi otur evinde ye

Sizin yerinizde olsam topunu sikayet ederim. Bende ceza yerim, ama baska sekil bunlar ögrenmez.

Geleneksel konularımız başlamıştır . Hayırlı olsun dün başka bir konuda bir arkadaş bu sene o başlıkları görmeyiz mi demişti
Bu sene bizim için bayram diğer günlerden farksız olacak. Bayram kahvaltısı için planlarınız neler mesela ? Ben peynir zeytin Menemen düşünüyorum. Bir de reçel .

Hanımlar iyi misiniz siz ya?

Herkes gidin ne olacak minvalinde konusuyor.

Pandemiyi kenara koyalım. Kadın istemiyor. Zorla mi?

Yok illaki kalabalık bayram kahvaltısı yapılacak, o zaman kadının ailesine gidilsin.

Aynı kuzenim de bu durumda. Kv ile dip dibe oturuyor. Eltisi de var. Cümleten korona oldular. Çünkü kp illaki birlikte iftar yapılacak diyor.

Benim aileci kocalardan bi beklentim yok zaten. Ama beni bu kadar zorlayan bir adamla geçinemezdim.

Sizler senelerce nasıl idare ediyorsunuz anlamıyorum.

Bayram kahvaltısı aile ile olmak zorunda değil. Böyle bir kanun yok. Mesela ben hiç bayram kahvaltısında eşimin ailesine gitmedim.

O da benim aileme gelmedi.

Illaki bayramlaşılacaksa evimizde kahvaltı yapıp öyle giderdik.

Ve ahdım olsun, beni zorla götüren adamı da arar polise bildirip 3 bin lira ödemesine sebebiyet verirdim.

Tabi ki korona geçene kadar evlerimizde kalıyoruz.bir senedir kimseye gitmiyorum kabulde etmiyorum. Markete bile gitmiyorum.bu bayram toplanmalar kul hakkı. Normal dönem için yazdim

Başlarda biz de oyleydik ama benim sıkıntım diretmesiydi esimin de yani senede 2 bayram var , eğer ki gidilecekse bayram sabahi kahvaltıya bir bayram senin ailene bir bayram benim aileme gidilecek demistin , evlendigimizin ilk senesi uymadi hadi dedim ilk sene , ikinci sene de uymamaya çalıştı ama başarılı olamadi , sonraki sene uzun bir kurban bayrami vardi calistigimiz için tatil olarak degerlendirelim ve şehir dışına çıkalım dedik ve ciktik sonra gerci kv dem ve eltim sorun ettiler onlara ne ise . Gecen sene de ramazan bayramında kv dem memleketinde ve eltim tatildeydi , ben de demistim ki ahh su pandemi insanlarin bayram alışkanlıklarını bile degistirdi bayramlarda tatile gitmeye karşı olanlar şimdilerde pandemiyi bahane edip şehir dışına guya istanbul dan kaçmak bahanesi ile cikiyorlar :)) neyse gelelim bugunumuze . Çalışma belgelerimiz var , ve arabayla 10 dakikalik mesafedeyiz eltimle ( kv dem 15 gündür eltimlerde ) ki bugün eşimle test yaptırıp negatif sonucu almis olmamiza ragmen gitmedik . Eşinize er ya da geç durumu ama tatlilikla ama kararlilikla anlatmaya bakın ya da yeni evliyseniz biraz zamana bırakın

Zaten bu bir kaç sene herkes evinde otursun. Normalde hem eşimin hem benim aileme kahvaltı ya gideriz

Boleyn Kizi ( alinti yapmadim

Sorun su benim esim beni asla zorlamiyor ama ailesini de kiramiyor ailesi surekli zorluyor bir saatten sonra hayir demekten bikiyor insan

Benimde anlamadığım birşey var yemek forumlarinda millet tepsilerce baklavalar ,su börekleri yapıyorlar . Belliki bayram gezmeleri yapilacak.Hala bayramda kaynanaya gitmeyi tartisiyoruz. Ben hastayim .hastaneden de dün taburcu oldum .yemek yapanım yok,çocuğuma bakacak kimsem yok. Ne annemi ne kaynanamı çağırmiyorum onlara virüs taşırız diye. Arkadaş bu virüs bitmez, bitmezde şu sağlıkçıların ,diken üstündeki sağlıkçı ailelerinin,virüs nedeniyle tedavisi duran benim gibi kronik hastaların, işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın , o esnafların işsiz kalan çalışanlarının, kurallara uyduğu halde sırf millet kıç..nın üstünde oturamıyor diye virüs kapıp vefat eden insanların ve onların ailelerinin hakkını kim ödeyecek bilmiyorum

Bence eşiniz bayrama özel değil hep böyle biri birikmiş artık
Da bu adam düzelmez

siz gitmeyin ogitsin bence ha pandemi varken hiç gitmesin umarım polis yakalar da ceza yazar

bayram diye istemediğiniz bir yere gitmek zorunda değilsiniz telefondan kutlar geçersiniz...

çocuğu götürmesin ayyy kendi gitsin sonra orada karantinaya girsin kalsın annesinin yanında madem ailesine çok düşkün

şöyle insanlara sinir oluyorum,ne kadar cahilce bir yaklaşım sanki bayram olmasa görüşmüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kendi ailem de eşimin ailesi de burada değil. Olsalar da gitmem, hele ki şu dönemde.

Yasaklar boşa konmuyor, böyle toplu ev ortamlarında birbirinize yaymayın diye konuluyor. Aşırı aileci eşinize de yasağı bahane ederek gitmeyebilirsiniz.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki diken üstündeyim eşim markete giderken bile..14 aydır doğru düzgün dışarı çıkmyorum.doktor yürüyüş yap dedi ondan bile korkuyorum. hakkımı helal etmiyorum hala gezmelerinden vazgeçmeyenlere.. ve bu gezmeler uğruna ölenlere de üzülemiyorum bile. Çalışırken ekmek parası uğruna vefat eden markette hastanede covid kapanlar için çok üzülüyorum..

Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ?

Pandemiden bagimsiz soyluyorum, bence kalabalik cok daha guzel oluyor.
Bayram da
Yilbasi da
Dogumgunu de
Tatil de (kafa dinlemelikler degil de deniz kum gunes tatilleri kalabalik tercih ederim)
Ben böyle seviyorum bana normal hatta cok hos geliyor.

Kimisi insan sevmez, karsisinda sevilecek insan olmaz, kafasi gurultu cekmez ve istemez.

Evet bize var.siz avukatlığınızı bende ev hanımlıgımı kullansak şöyle sahil kenarına gitsek termos da çay için deniz havası çeksek.Ayy tamam hayal de kurmuyorum
Gittiğim tek yer ofis ve bir kerede cezaeviydi. Ben şimdi kimliğimi kullanıp gidemez miyim?? Giderim.. Annem kızıma özlemden,kızım annem ve babama özlemden günde 10 kere görüntülü konuşuyor abartısız.. 10 dakika uzaklıktalar bu arada bize.. Gitmiyoruz.. Ülkede oluşan bu normsuzluk gerçekten korkunç..
Bitsin bu sözde kapanma,inelim sahile içelim çayımızı :)

Bana zorla kimse bişeyi dayatamaz ama sizin durumunuzda olsam şikayet eder cezayı yazdırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…