- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keskin nişancı çok mantıklı, tam bizim milletimizin anlayacağı türden. Başka türlü bu insanlar laftan anlamaz.Böyle gezen insanları hangi yasak, hangi kanun durdursun ?
Biraz da insanın içinden gelmedi medeni olmak,kurallara saygılı olmak
Yoksa her köşe başına keskin nişancı mı dikilmeli :/
Lafa geldiği zaman herkes atıp tutuyor yok hastalık bitmedi yok tedbirler yetersizKeskin nişancı çok mantıklı, tam bizim milletimizin anlayacağı türden. Başka türlü bu insanlar laftan anlamaz.
Deli gibi telaş var herkeste, harıl harıl bayram hazırlığı yapılıyor.
bir mal biz varız evde oturan.
Toplumsal vicdan, duyarlılık vs geçtim hepsini artık sadece mal olduğumu düşünüyorum.
Tabıkı hakkınız .Gıdın kahvaltıjızı yapın .Bazı ınsanlara soz gecmıoHanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
Pandemiden bagimsiz soyluyorum, bence kalabalik cok daha guzel oluyor.
Bayram da
Yilbasi da
Dogumgunu de
Tatil de (kafa dinlemelikler degil de deniz kum gunes tatilleri kalabalik tercih ederim)
Ben böyle seviyorum bana normal hatta cok hos geliyor.
Kimisi insan sevmez, karsisinda sevilecek insan olmaz, kafasi gurultu cekmez ve istemez.
Ben artık birey olarak da bu kadar çok şey yapmaktan gerçekten sıkıldım.Lafa geldiği zaman herkes atıp tutuyor yok hastalık bitmedi yok tedbirler yetersiz
Ama bakıyosun birey olarak sen ne yaptin ? Kendine düşen görevi ( k.çının üstünde oturmak ) yaptın mı ?
Yok yapmadı , e tabi bitmez hastalık
Gitmem kiHanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
Benimde kaldirmaz hiç curcunayi.Benim kafam kaldirmiyor hiç.
Tek cocugum ve bizim eve oyle zirt pirt gelen giden olmazdi. Annem ve babamin da kalabalik kardesleri yok. Kuzenlerim de az.
Misafirlik aliskanligi çok yok olursa da nadiren haberli olurdu. Sadece 2 tane kuzenimle cok gorusurdum o kadar.
Aksi gibi eşimin ailesi de kalabalik,
Eşimim kardesleri cok zaten yetmez gibi her birininde cocugu var kimisinin iki tane...
Eltim filan da var.
Birbirlerine gitmeye bayilirlardi. Ozellikle kaynanam eltimden alismiş pat kut eve misafir gelmeye, sormadan etmeye toplanma misafirlik planlari. Yeni evliyken nereye düştüm ben dedim ya kafayi siyirmama az kalmişti resmen.![]()
Benimde kaldirmaz hiç curcunayi.
Hele sabah kalkmam kahvaltıda birlesmem filan gerekiyorsa ne eşim katılır ne ben .
Sağlıkta yım. Çalışmaktan geberdim. bikaç arkadaşım 10 yaş altı çocuktan dolayı ramazanı evde tuttu. Bakalım bayramdan sonra ne yapacaklar. O arkadaşlarım bir aydır durumlarda gezmeleri i piknik leri paylaşıp durdular. Pandemi millete çalışmadan maaş alma imkanı sundu. Rabbim hakkımı almadan kimseyi sırattan geçirmesin. İki apartman ötedeki anneme gitmiyorum 2 yıldır. Neye sebeb. Millet esnek çalışsın yada çalışmadan maaş alsın diye. Toprağın altı da var. Allah sorsun. Hem baştakilerden hemde gezen tozanlardanPandemi, yasaklar, covid19, maske, tam kapanma, işsizlikten intihar eden insanlar ... bunlar sizin icin bir anlam ifade ediyor mu?
Birileri hala bayramda toplanmaktan bahsedebiliyor.
Insan birazcik sorumlu hisseder kendini.