• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bayram kahvaltıları kayınvalidede mi yapılır ?

Şiştim de şiştim ya. Ailesinden uzakta yaşayan, Pandeminin başından beri annesini babasını görmemiş kaç bin insan vardır bu sitede.
1 buçuk sene oldu. Evde oturmaktan kafayı yicez. Kimse de bacağımı kırayım evde oturayım demiyor.
"Eşim ailesine çok düşkün." He ablacim ben aileme düşmanım anasini satim.

Hanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
Aslında
Arkadaşım inan şuan bende bunu düşünüyodum ama şöyle bişey var bayram sabahı kahvaltıya git onda bişe yok ben 2.5 senelik evliyim ve kv ile altlı üstlü oturuyoruz kadın bizden çıkmıyo eşim geldiğinde hep bi bahane bulup geliyo fırsat vermiyoki bizde gidelim zaten küçükler büyüklere gider ailem uzakta eğer yakın otursaydılar ben derdim bu bayram annemlerdeyiz bize hazırlık yapma diye ama malesef zaten eşimle sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz ve inan çocuk istiyoruz ama yapmaya fırsatımız yok o derece yani sen şükret bayramda kahvaltıya gidiyosunuz ben bayramlarda sabahın köründe iniyoruz alt kata kahvaltıya bütün gün orda oturuyoruz ve şuan pandemi nedeniyle 2 bayramdır aileme gidemedik o kadar zoruma gidiyoki anlatamam ben bi seneyi geçti ailemi görmüyorum onlar sabah akşam beraberler kocamı göremiyorum resmen haline şükret arkadaşım bırak bayramda gt hazır kahvaltıya otur oh mis
bak aslında hazır pandemi var vöyle rahatsız olduğunu falan söylesen ne bilim belki covid vardır bu bayram gelmeyelim de otur evinde

Bayram kahvaltısı derken???covid,tam kapanma bunlar hakkında bir fikriniz var mı?yakın oturuyor olmak neyi değiştiriyor ,annemle aramda 20 metre mesafe var ve ben evde kizimla olucam geri kalan herkesle telefonda

Ay üst komşum korona olduğu zaman balkona çıkamıyordum korkudan. O da balkona çıkar da başımdan aşağıya virüs düşer diye.🤣🤣🤣

Ben de çok dikkat ettim bu süreçte. Insallah yakalanmadan atlatırız ❤
Konuyla alakası yok ama çok havalı bir nickiniz var 🤣🤣 Hangi konuda adınızı görsem direk bu aklıma geliyor tabiri caizse kıskanıyorum ☺️😛💐

Benim annemde 8 saat uzagimda cok ihtiyacım var ona. Birbirimizi arayıp ağlaşıyoruz. 😦
Benim annemle ayni sehirdeyiz ama o daha sahil tarafında arabayla 1.5 saat tatil yeri olmasina ragmen bugün test yaptirip negatif sonucu almis olmamiza rağmen gitmedik , korkuyorum çünkü ya test doğru degilse, ya biz taşıyıciysak ve bulastirirsak diye :( geçenlerde sahura kalktıgımda mesaj yazdım anneme ben seni çok seviyorum ve çok özledim insallah bitecek bu hastalık ve yeniden sarilacagimiz günler gelecek diye :( sabahın 4 unde aradi hemen biz de aglastik valla :( Allah yardimcimiz olsun zaman zor

Hanımlar konu başlığı net aslında. Kayınvalidemle yakın oturuyoruz ve eşimin kök ailesinin her aktiviteyi her özel günü birlikte yaşamak istemesinden artık yoruldum. Saygılı davranmaya çalışıuorum onda sıkıntı yok ama eşim de aşırı aileci bir adam. Artık yoruldum.
Sizce her bayram kahvaltısına kayınaileye gitmek normal mi ? Benim eşimle ve çocuğumla bayram kahvaltısı yapmak istemem doğal değil mi ? Sürekli eş ailesini mi tatmin etmeye uğraşacağız ?
İlk gün erkenden kahvaltıya mutlaka toplanılırdı bizde de. Ben erkenden gidemezdim sahura kadar uyumayınca Ramazan’da uyku düzenim hep pert olduğu için. Çocuğum yoktu o zaman. İkinci gün de öğlen bi uğrar bizimkilere geçerdik. Mecbur tutulan şeyin tadı kaçıyo.

Ay üst komşum korona olduğu zaman balkona çıkamıyordum korkudan. O da balkona çıkar da başımdan aşağıya virüs düşer diye.🤣🤣🤣

Ben de çok dikkat ettim bu süreçte. Insallah yakalanmadan atlatırız ❤

Benim yan komşum korona olmuştu. Zavallı insanlar 20 gün gece gündüz öksürdüler.. Wc ve banyodaki havalandirmaları koli bandıyla bantladım .

Şiştim de şiştim ya. Ailesinden uzakta yaşayan, Pandeminin başından beri annesini babasını görmemiş kaç bin insan vardır bu sitede.
1 buçuk sene oldu. Evde oturmaktan kafayı yicez. Kimse de bacağımı kırayım evde oturayım demiyor.
"Eşim ailesine çok düşkün." He ablacim ben aileme düşmanım anasini satim.
Haklısın bende patladım evde inan iki kardeşim var istanbulda yaşıyolar ben bursadayım ailem izmitte ben pandemi başladığında. Beri bi yere gtmedim millet karantinada kafa dinledi bizimler aman bişe ılmaz kafasındalar yaşlı başlı insanlar o kadar çok anlattık ama anlamıyo en sonun da dedim korona olırsun nidaha da kmseyi göremeSin dedim yüzüne ölürsün ggidersin dedim kadın yok korkmuyırum diyo ben hiç yalnız kalmadım oandemi de yani anlıcanız

Haklısın bende patladım evde inan iki kardeşim var istanbulda yaşıyolar ben bursadayım ailem izmitte ben pandemi başladığında. Beri bi yere gtmedim millet karantinada kafa dinledi bizimler aman bişe ılmaz kafasındalar yaşlı başlı insanlar o kadar çok anlattık ama anlamıyo en sonun da dedim korona olırsun nidaha da kmseyi göremeSin dedim yüzüne ölürsün ggidersin dedim kadın yok korkmuyırum diyo ben hiç yalnız kalmadım oandemi de yani anlıcanız
Bende yarın şikayet edeyim diyorum diyorum ama ben yapsam nolcak kaynım var bekar ve komiser yardımcısı 🤦🏻‍♀️

Konuyla alakası yok ama çok havalı bir nickiniz var 🤣🤣 Hangi konuda adınızı görsem direk bu aklıma geliyor tabiri caizse kıskanıyorum ☺️😛💐
Benim de çok sevdiğim ve beğendiğim bir karakter boleyn kızı ❤ ayrıca natalie portman da en sevdiğim aktrislerden biridir❤

Eğer okumadıysanız , okumanızı öneririm 😊

Filmi de fena değildir ama kitabı ile kıyas edilemez tabi😊😊

İnanın bir anne olarak covidden ben de çok korkuyorum. Kendi ailem de yakın olduğu halde korkuma gitmiyorum. Ama eşime ve ailesine durumu bir türlü anlatamıyorum. Eşim bunu bahane olarak sunduğumu ve ailesine mutlaka gidileceğini söylüyor. Ne kavgalar ettim bu konuda bilemezsinşz. İznimiz olmasından sebep de çekinmiyor. Ben de yılmış vaziyetteyim hastalınk korkusundan ama gelin de eşime ve ailesine anlatın :KK43:( başka kimseyle görüşmüyor ama ailesini başkası olarak görmüyor adam😔
Geçen kasımda, aylar oldu hadi gidelim kvdeme kahvaltıya dedim demem ama dedim işte korona oldum diyeceklerim bu kadar

Nerde hazır kahvaltı varsa oraya giderim şahsen :KK70: şaka bir yana bu dönemi hariç tutarak bayramların kaynaşmak için güzel dönemler olduğunu düşünüyorum. Bazen evde yapılr bazen kayınvalidede bazen sizin ailede. Diğer türlüsü görev gibi olur

Benim de çok sevdiğim ve beğendiğim bir karakter boleyn kızı ❤ ayrıca natalie portman da en sevdiğim aktrislerden biridir❤

Eğer okumadıysanız , okumanızı öneririm 😊

Filmi de fena değildir ama kitabı ile kıyas edilemez tabi😊😊
Öneriniz üstüne filmi birazdan izleyeceğim teşekkür ederim 🙏 🌸☺️

Covidden ve yasaklardan bağımsız yazıyorum bunları.

Aynı dert bende de var. Aramızda yarım saatlik mesafe olmasına rağmen her bayram arefe akşamı gider sabahı orda geçirir sonra kendime aileme gidiyoruz. Ve gerçekten çok rahatsız edici her bayram olması. Ama büyüktür diye ses etmiyorum fakat halimden hareketimden anlaşılır. Çünkü nasıl anlatsam zorunluluk gibi geliyor.

Yasak ve covid olması sebebiyle 2 ramazan bayramını evimde geçirdim. Geçen sene epey problem çıktı eşimle ama bu sene ses edecek gibi oldu kapadım ağzını. Sizde yasak var deyip kavga gürültüyü göze alıp evde oturun başka çaresi yok. Çünkü bu zihniyet kovidmiş yasakmış anlamıyor maalesef.

Son düzenleme:
Nerde hazır kahvaltı varsa oraya giderim şahsen :KK70: şaka bir yana bu dönemi hariç tutarak bayramların kaynaşmak için güzel dönemler olduğunu düşünüyorum. Bazen evde yapılr bazen kayınvalidede bazen sizin ailede. Diğer türlüsü görev gibi olur
İşte tam.benim kafam mis gibi hazir yemek 🤣

Pandemiyle ilgili yorum yapmicam bunca profesor 1 senedir anlatamadiysa benim sozum yok.

Mevcut durum akabinde gelicek olursam istemiyosan esine de ki GITMEK ISTEMIYORUM. Esin anlayisla karsilar yada karsilamaz,evlilikteki cok ufak fedakarliklar bunlar. Senin ailen olsaydi seve seve giderdin neticede.

(Pandemi bittiginde )
Ki gitmesen 2, hadi cocugun varsa 3 kisi ne yapilir ki bayramda?? bayramin özünü saptırmalar cikti son senelerde, aile buyukleriyle birlikte kalabalikta yenilir icilir sohbet edilir bir arada olmaktir bayram.

Ben sahsen ailemle olmak icin can atarim esimin ailesiyle aram mukemmel olsa da olmasa da onlara da kosa kosa giderim. Aile buyukleri olmazsa olmaz, onlar olmazsa buruk gecer bayram olmaz benim icin. Cocuguma da bu aliskanligi kazandiracagim ki tek tük de olsa bayram geleneklerini devam ettirecek insanlar olsun.

Back
X