-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.201
Canım sen deneme haftasını basarıyls tamamladınC CallanPinckney arada kaldı sanırım bir de böyle sorayım dedim ona göre pazartesiden önce listelere ekleyeyim diyecektim
Yaa acayip eğlenceli kardeşim geldi İstanbul'dn yanıma ikide bir giyip giyip zıplıyor, Bebek sahilinde millet koşuyor bu imiş demekki DediM Metebatur canım hani derler ya eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmakCan'ım benimde aklıma takıldı geceden beri bakıyorum ya çok güzel ve eğlenceli bulunduğum ilde varmış kursu daha yeni açılmış eşimde sen sakarsın düşersin diyor ben çok begendim ve ilgimi çekti benim birde böbrek taşım çar doktor ip atla dedi günde 20 defa atlıyorum belki bu faydalı olur
Ay ne güzel Can'ım sevindim senin adına inşallah biran önce verirsin şu kiloları canımYaa acayip eğlenceli kardeşim geldi İstanbul'dn yanıma ikide bir giyip giyip zıplıyor, Bebek sahilinde millet koşuyor bu imiş demekki Dedidüşün benim eşim bile ki kendisi asker sert ve asla böyle şeyler yapmayacak biridir o bile denedi aslında fırsatım olsa çıkar dışarda koşarım bununla çok eğlenceli bişey gerçekten
Âmin Canım inşallah. Bugün sabah tartıldım sonunda kırmışım inatçı rakamı 1 kg eksik çıktımAy ne güzel Can'ım sevindim senin adına inşallah biran önce verirsin şu kiloları canım
Âmin Canım inşallah. Bugün sabah tartıldım sonunda kırmışım inatçı rakamı 1 kg eksik çıktımumarım devamı gelir...
Kız Bi günde değilÇok sevindim o zaman çık etkili bu ayakkabılar ya bende almak istiyorum
Olsun onunda etkisi var Can'ımKız Bi günde değilbenim kilo takılmıştı heralde bundan sonra patır patır gidecek adelia nın dediği gibi
şükürrr çokkk sevindimmmmm :)))))Âmin Canım inşallah. Bugün sabah tartıldım sonunda kırmışım inatçı rakamı 1 kg eksik çıktımumarım devamı gelir...
Ayyy... ya ben Nasıl sevindimşükürrr çokkk sevindimmmmm :)))))
Sağolll bebişim hep beraber inşallahOlsun onunda etkisi var Can'ımsevindim hadi bakalım
Aaa bu 19 mu karısmıs20 aralık listesi nerde? Ben eklemiştim