♡ ツ spor yarışması 웃 유

20 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur=Zumba Step 40'+30 dk funnyjumps=70'
2-erigim=60dk yuruyus

3. GirLookingForLove= Leslie 2 mile 30 dk
4.ikonia=leslie 40dk

20 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1-Metebatur=Zumba Step 40'+30 dk funnyjumps=70'
2-erigim=60dk yuruyus+2mile leslie fast(33dk)+1mile leslie funny(15dk)+leslie floor(11dk)=119dk
3. GirLookingForLove= Leslie 2 mile 30 dk

4.ikonia=leslie 40dk

M Metebatur birsey soracagim bu funny jump ayakkabisindan memnunmusun evde kullanimi kolay mi dedikleri gibi fazla kalorimi yaktiriyor
Can'ım daha yeni 2 gün oldu alalı.20 dk yaptım ilk gün, dünde yarım saat falan... Aralarda biraz soluklanıyorum. Kolay gibi duruyor ama nabzı çabuk yükselttiği için kaloriyi de o yüzden fazla yaktırıyor. 1 saatte 1500 cal yakılması reklamı kesinlikle doğru. Çok eğlenceli Bi kere... Bildiğim paten ayakkabısın altına yay koymuşlar düşün... Evde yapılmasında da Bi sakınca yok yalnız odan çok dar olmayacak. Ben zaten dışarda koşamam küçük bebeğim var evde kullanmak için aldım. YouTube de videoları var ama hemüz onları yapacak kadar kondüsyonum artmadı. Ayakkabıya alışmam lazım... Şimdilik böyle kullandıkça görecez bakalım işe yarayıp yaramadığını... Ayy birde bişey daha söylicem kabızlık ya da wc sorunu olanlar 5 dk zıplayın tuvalete zor düşüyorsunuz:KK70: kilo vermede en büyük sıkıntılardan biri

Bazı nedenlerden dolayı hesabımı bisüre kapatıcam cnm
Listeden çıkarabilirsin
cnm benim üzüldüm
sen kadınlar klubunun en sevilen üyelerinden birisin ve kilo vermen sporun cok iyi gidiyor
ben seni izinli yazayıım,sen gelince devam et
senden kolay kolay vazgecemeyiz :KK60:

C CallanPinckney bugünkü sporumu 180 dk Leslie olarak geçersen kayıtlara çok sevinicem:-)
ay cnm bunu espiri olarak m söylemiştin
yoksa gercekten yaptın mı:))
emin olmak için yine de sorayım dedim :)))
şu ayakkabılarını ben de cok merak ettim
eğer 55 kg a düşersem kendime hediye alacağım :)))

21 aralik spor yapanlar
1. Selvos88= 80 dakika(melb+yuruyus+jilian)
2-Metebatur= Leslie 4 fast mile 60'+Jessıca 1 mile 20'+funnyjumps 20'=100'

üye alıyonuz mu :) ben kusur kalmışım burdan...
ay cnm msjnı görmemişim kusura bakma
üye alıyoruz
7 günün 4 günü 30 dakkadan fazla spor yaparsan listeye kabul edilirsin

Ben ekmek olmadan ölürüm derdim şubat'a bir sene olucak yaşıyorum:KK70:akışkanlığımız olmuş
aynen yaaa

yap canım ya jillian ablayı severim ben aramız leslie kadar iyi değil ama olsun :KK53:
jillian level 3 e bayılıyorum ben de
favorim
Ben bugun niyetliyim..butun tatlilar aklima geliyor..tatliya hic dayanamiyorum:mad:
Allah kabul etsin cnm :)))
kızlar diyet yapamayanlar en iyi kilo kaybını geç yemeyi keserek elde edebilir.BEnde asla yemeyi kesmem diyordum ama farkettimki aksam yemek yemek psikolojik bir sey.O saatlere ugrasıcak baska bir sey bulursanız cok rahat alıskanlık elde edebiliyorsunuz.Ben yaklasik 10 aydır bunu uyguluyorum yavasta olsa baya kilo verdim 20 kiloya yakın fazlam varken...suan 6-7 kilo fazlam kaldı hiçte spor yapmadım .Sadece aralara egzersiz eklemiştim ve yürüyüş.Burda tekrar sizinle egzersize basladım ki daha hızlı sonuc elde edeyim.İlk 3 gün cok yorucu ama cidden aksam 6 dan sonra yemeyerek kilo kaybediyorsunuz.
Dipnot gün içinde istediğimi tükettim haftada bazen 3 gün bile kaçamak yaptım yinede 40-42 bedenden 36-38 e düstüm :)
maşallah sanaaa :)))

Kızlarr yarın nişanım var, o yüzdern bikaç gündür çarşı fln giremedim
aslında sürekli dolaşıyorum magza gezmekten ama spor yaptım sayılmaz
aksatmama niyetindeydim ama aksatıyorum maalesef :KK43:
beni affedin bu bi kaç gün için
ay cnm cokkk mutlu oldummm
nişan stresi geçsin tekrar bekliyorum :))))) harka sporlarınla

C CallanPinckney canim bel olcum 68 2 cm incelmisim 3 cm basen 1 cmde bacaklardan gitmis :KK49:

X