- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
-
- Konu Sahibi CallanPinckney
- #2.141
Evet Can'ım dogruyu söylüyorsun sağlıksız boş gıdalar birden aklıma geldi nedense şuan hiç Can'ım istemiyor uzun zamandır yemiyorum onları garipCnm sen motivasyon kaybı mı yasıyorsun
Zatıflayacağına tam olarak gönülden inanman lazım, birkaç sacma yiyecek seni hedefine yürümekten alıkoymamalı
Neden bu yola bas koyduğunu hatırla
Bu arafa jelibon sağlığa zararlı ve cok sacma bir yiyecek
Jelibon, nutella yiyeceğinize , avcunuzun içini şekerle doldurun onu yalayın aynı sey. İkisi de zararlı sağlıksız ve kilo aldırıyor, hasta ediyor
Can'ım benimde aynı bende direnç var sakın sende de olmasınYa bilmiyorum tamam anladık kiloda Bi değişiklik yokta küsuratı dahi oynamıyor, çok ilginç ya birden gitmeye başlıcak kilolar ya da bana yapışıp kaldılar... Akşam sabah emziriyorum yarıyorda oğluma maşallah ama niye hala Bi değişiklik yok tuhaf doğrusu... Bakalım artık hergün tartıya çıkmıcam haftada ya da 15 dünde bir.... Emzirmesem İsveç diyetine başlıcam gözümü kararttım ama sütümü etkiler diye korkuyorum, bebeğim daha çok küçük..
Canım haklısınHayır yapmadım hem yaptım diyelim Bi küçük kaçmakla işe yaramıcaksa onca spor çaba hiç vermim zaten
Benim kızım da 19 aylıkYa bilmiyorum tamam anladık kiloda Bi değişiklik yokta küsuratı dahi oynamıyor, çok ilginç ya birden gitmeye başlıcak kilolar ya da bana yapışıp kaldılar... Akşam sabah emziriyorum yarıyorda oğluma maşallah ama niye hala Bi değişiklik yok tuhaf doğrusu... Bakalım artık hergün tartıya çıkmıcam haftada ya da 15 dünde bir.... Emzirmesem İsveç diyetine başlıcam gözümü kararttım ama sütümü etkiler diye korkuyorum, bebeğim daha çok küçük..
İstediğini mi yedin kaçamakmı yaptın hangisi?kızlar diyet yapamayanlar en iyi kilo kaybını geç yemeyi keserek elde edebilir.BEnde asla yemeyi kesmem diyordum ama farkettimki aksam yemek yemek psikolojik bir sey.O saatlere ugrasıcak baska bir sey bulursanız cok rahat alıskanlık elde edebiliyorsunuz.Ben yaklasik 10 aydır bunu uyguluyorum yavasta olsa baya kilo verdim 20 kiloya yakın fazlam varken...suan 6-7 kilo fazlam kaldı hiçte spor yapmadım .Sadece aralara egzersiz eklemiştim ve yürüyüş.Burda tekrar sizinle egzersize basladım ki daha hızlı sonuc elde edeyim.İlk 3 gün cok yorucu ama cidden aksam 6 dan sonra yemeyerek kilo kaybediyorsunuz.
Dipnot gün içinde istediğimi tükettim haftada bazen 3 gün bile kaçamak yaptım yinede 40-42 bedenden 36-38 e düstüm :)
Valla şüphelenmiyor değilim yaşadığım yerde endokrinoloji yok Eskişehir veya Sakarya'ya gitmem lazım... Ama en kısa zamanda baktırıcam. Çok acıkınca ellerim falan titriyor, hipoglisemi de olabilirCan'ım benimde aynı bende direnç var sakın sende de olmasın
aksamları 6dan sonra bazen kacamak yaptımİstediğini mi yedin kaçamakmı yaptın hangisi?
Canım sen ek gıdaya geçmişindir benimkine göre koca kız olmuş:) ama yine de etkileniyor tabi.. Büyük oğlumu sütten kestiğimde 3 yaşına geliyordu hehe:)) birde ben mens olmıyorum emzirdiğim süre içinde... E birde sezeryan göbeğim kaldı olamamaktan öyle Kocaman[/QUOTE]Benim kızım da 19 aylık
Ben de emziriyorum
Ne zaman 700kcalın altında yesem, sütüm azalıyır, kızımda gece süt gelmeyince ağlıyor
Ne yapalım fedakarlık yapmak zorundayız
Hımm anladım ben de veremiyorum maalesef ne biçim Bi metabolizmam varsa artık.. Haftanın 6 günü spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yaklaşık 10 gündür yatağa aç giriyorum gece saat başı emzirdiğim halde. Ama nerdeeeaksamları 6dan sonra bazen kacamak yaptım
saat 6 ya kadar gün içinde zaten istediğimi yiyerek kilo verdim.....
bir hastalığınız olabilir bu kadar emeğe veremiyorsanızHımm anladım ben de veremiyorum maalesef ne biçim Bi metabolizmam varsa artık.. Haftanın 6 günü spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum yaklaşık 10 gündür yatağa aç giriyorum gece saat başı emzirdiğim halde. Ama nerdeee
Doğru olabilir... Baktırıcam artık.. Yalnız şu var hiç hiç vermiyor değilim ama yavaş veriyorum koca iki ayda tam 4 kilo vermişim, yalnız ilk Zaman'lar yiyordum herşeyi sık emziridğimden çok sık da acıkıyordum. Ama işte çok yavaş ben Ayda 4-5 kg vermek isterken sonuç çok yavaşşşbir hastalığınız olabilir bu kadar emeğe veremiyorsanız
Doğru olabilir... Baktırıcam artık.. Yalnız şu var hiç hiç vermiyor değilim ama yavaş veriyorum koca iki ayda tam 4 kilo vermişim, yalnız ilk Zaman'lar yiyordum herşeyi sık emziridğimden çok sık da acıkıyordum. Ama işte çok yavaş ben Ayda 4-5 kg vermek isterken sonuç çok yavaşşş