♡ ツ spor yarışması 웃 유

kollontai ya o kadar sporu nasıl yaptın maşallah jillian üstüne 45 dk aerobik ve 60 dk pilates yürek ister valla
canım jillianı o kadar uzun zamandır yapıyorum ki, level 3 u bulamadıgım icin level 2 yapıyorum zaten bir sure sonra vucudunun calısmadıgını cok hafif geldigini dusunuyorsun, mesela ben leslieyi sadece ısınmak icin yapıyorum sen de dene inanılmaz sıkılasıyo vucut ama bugun kaslarım sistigi icin sadece leslie yapmayı planlıyorum yarın tartı gunu

17 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1.
Metebatur= Leslie 4 mile power Walk 60'+Jessica 1 mile 20'= 80 dk
2. Su321= 1.5 saat koşu yürüyüş ve 70 dakika pilates= 160 dk

Son günlerde hareketli videoları çok yüklendim sanırım sezaryen bölgemde yanma-acı var. Korse de takıyorum üstelik... 7 kat kesilince ne yaparsam yapım koruyamıyorum galiba... Gram gram gidiyor kilolar sinir olmaya başladım dün kalori hesabı yaptım ve sadece 950 cal aldım. Sabah saatimi taktım yatana kadar kolumdaydı, içerisinde 45 dk Leslie ve 40 dk kadar jessica yaptım ve toplamda 2900 cal harcamışım. Emziriyorum da saatte bir.. Ama gel görki gerizekalı tartı milim oynuyor yerinden, çok sinir bozucu alırken kiloları hiç öyle değiliz ama verirken... İnceliyorum anlıyorum bunu ama tartıda niye farketmiyor biri bana açıklayabilir mi lütfen

Merhaba ben artik tartiya çok takilmiyorum..bence sende takilma sabirla devam et sıkılasirsin..Bu kadar spora kilolar dayanmaz..Birgun de almadik ki hemen verelim..Bende ilk spora basladigimda hersey hemen olsun demistim..
Malesef okadarda kolay degil..zorda degil sabir ve devamlilik sart moralini bozma bebeginde cok kucuk daha ..simdilik tarti eksi gostermeyebilir. Birkac kilo birden verebilirsin..bel bölgende incelmis tabloda gordum..iyi gidiyorsun bence kilolar korksun senden

Çok teşekkür ederim ama inan motivasyonum çok düşüyor ya... Bi başkası emziriyorum diye löpür löpür yiyip birde üstüne kilo veriyor ben onu da yapmıyorum ne zamandır dikkat ediyorum zaten ama son Zaman'larda baya baya azalttım yememi yine de tık yok. Gece doğru düzgün uyumuyorum bile bebeğimden dolayı sabahın köründe herkes uyurken kalkıp spor yapıyorum ki sonra kalmasın diye ama tartıda karşılığını neden alamıyorum. Başlarım bu işe deyip herşeyi batırasım var, güya 9 nisan büyük oğlumun doğum gününe kadar verecektim kiloları hala daha 81 de takıldım kaldım lanet olsun sinirim bozuldu offf

Adet oladigimiz için veremiyoruz hormon çalışmıyor azar azar gicedek canım merak etme bende zorlanıyorum doğum yapıp hemen sıfır beden olan mankenlere sinir oluyorum çok basarililar sen azimle devam et

]17 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1.
2. Su321= 1.5 saat koşu yürüyüş ve 70 dakika pilates= 160 dk[/QUOTE]
3.derman=45 dk kardiyo

eneeee cok mutlu oldum bugun sadece leslie 5 mile yapacaktım ama meraktan catlarım bunu hemen yapayım bugun sagol canım
canım ben jillainı seviyroum zaten 3 tur döndüm programda bende leslieyi ısınma için yapıyorum ama sen üstüne pilateste yapmışsın işte onu yapamazdım bence o nedenle tebrik ediyorum seni ama süper bir programın var bence

derman, post: 44147225, member: 49681"]]17 Aralık Spor Yapanlar Listesi
1.
2. Su321= 1.5 saat koşu yürüyüş ve 70 dakika pilates= 160 dk[/QUOTE]
3.derman=45 dk kardiyo. 4. Miyav_su = 3 saat yürüyüş + 30 dk koşu + 1,5 saat ağırlık + 10 dk ip atlama = 310 dk

canımm benimde tartıda gr oynamıyor hatta aldım bile biraz ama ona rağmen belimde incelme var ben artık tartıya çok takmıyorum tartıda çok sonra düşüs oluyor bende belki sende de öyledir kendini çok zorlama stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…