Tertemiz bir sayfa ❤

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım uzulme vardır Rabbimin bir bildiği en ummadığın anda olur. Yeni yılda 9 içinde gelen bir mutluluğun olsun inşallah
Amin inşallah güzel mevlam önce herkese sonra bana nasip etsin doktorla görüştüm 1 2 ay içerisinde diğeri için işlem yaparız dediler ona bile yutkunarak cevap verdim

Amin inşallah güzel mevlam önce herkese sonra bana nasip etsin doktorla görüştüm 1 2 ay içerisinde diğeri için işlem yaparız dediler ona bile yutkunarak cevap verdim
Güzel düşün güzel olsun canım pozitif olmaya çalış Rabbim emeklerinin karşılığını tez zamanda nasip etsin inşallah

Güzel düşün güzel olsun canım pozitif olmaya çalış Rabbim emeklerinin karşılığını tez zamanda nasip etsin inşallah
Ne kadar iyiyim desende bir mebze yıkıldım sanki hastaneden gelirken hiçkıra hıçkıra ağlayarak geldim yağmurda üstüne geldim biliyormusun eve geldim odaya geçtim sağ kolumun üzerine uyumuş kalmışım Allah'ım veriyor sanki içimize bir ferahlıh ben zaten hiç hissetmedim hissedemedim sanki kaç defa test yaptım evde hep tek çizgi çıktı sonra kan verdim geçmryen zaman geçti hemen sonuç geldi değer sadece 2 Allah herkese güzel kapılar açsın Rabbim kimsenin ayağını taşa değdirmesin inşallah

Oyyy kuzum ağla içine atma ama bol bol dua et. Hayırlısını işte bak nasıl nasip olacak

Evet abla malesef değerim sadece 2 çıktı Allah'tan hayırlısı artık belki nasibim diğerinde Dr la da konuştum ilaçları bıraktırdı ilk adet olduğunda gel dedi hayırlısı artık Kader böyle çizilmiş demek ki
Oyyy kuzum ağla içine atma ama bol bol dua et. Hayırlısını işte bak nasıl nasip olacak
İyiyim abla şimdi biraz savsaklıyorum ama iyiyim iyi de olacağım inşallah

İyi ol canım salma sakın kendini ben inanıyorum bu sene senin için güzel olacak

Rabbim gönlüne göre vericektir

Canımmmm
Sana yeni yılda Rabbim gönlünden her negeciyorsa onu nasip etsin iyki tanımışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…