- 30 Ocak 2017
- 13.817
- 198.314
- 598
Oh bir sürü kalori yaktınCanım kızlar
Dünkü menüm
Sabah bir yumurta bir dilim ekmek
Öğlen artan bir kase makarna
Akşam iki kase salata , bir tabak somon
Dün üç saat havuzdaydık yorulduk
Chocolita
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh bir sürü kalori yaktınCanım kızlar
Dünkü menüm
Sabah bir yumurta bir dilim ekmek
Öğlen artan bir kase makarna
Akşam iki kase salata , bir tabak somon
Dün üç saat havuzdaydık yorulduk
Chocolita
Çok iyi90 dan 88 indim bir haftada kızlar nasıl iyimi
Biraz rahatsızım aktif kullanamıyorumÇok iyidün atmış olsaydın Liste yıldızı olmuştun
yüzde yazmamışsın ama canım bu sefer ben hesaplayayım haftaya yazarsın olur mu. İlk sayfada en yukarıda nasıl yapıldığı yazıyor
Bu arada dünkü menü gelmedi
3 litre suDünkü menüm
1 de yaptım kahvaltı sadece yoğurt çorbası
Akşam yaptım iştahım yoktu pek tavuk göğsü
Doğru dün yazmıştın. Tekrar geçmiş olsun. Hastayken izin alabilirsin. İzin alınmazsa menüyü beklerimBiraz rahatsızım aktif kullanamıyorum
Ooo maşallah3 litre su
Geçmiş olsun. Aynen fırın sebze. Konserve olabilecek her şey aslında. Nohutlu salata olabilir. Bezelye olur patates karıştırıp mesela. Salata zaten. Semizotu yoğurtlanabilir. Yoğurtlamaya seçenek çokKızlar selamss
2 gündür boğaz ağrım var halsiz gibiyim. İnsallah yatak döşek olmadan düzelirim ya. Yeni işe başladığım için metrobuste mikrop kaptım sanırım. Bidaha maskesiz binmiycenm. Bi de klimayı köklüyolar içeride aman allahım. Üfür üfür üflüyo insan nasıl hasta olmasın yaa.
Bi de öğlen ton balıklı salata yedim azıcık. Hiç doymadım ya yulaf lapasından devam edicem ben öğle yemeklerime.
Eğer aklınızda soğuyunca kötü olmayacak sağlıklı öneriler varsa yazarsanız cok sevinirimben simdilik fırında mücver düşündüm yoğurtla yenebilir soğukken de. Ya da fırında sebze getirebilirim.
Sebze yemeğini saklama kabına koyup, iş yerinde öğlene kadar biraz ısınır öyle yiyebilirsin. Salatayı evde yapıp işe götürebilirsin.Kızlar selamss
2 gündür boğaz ağrım var halsiz gibiyim. İnsallah yatak döşek olmadan düzelirim ya. Yeni işe başladığım için metrobuste mikrop kaptım sanırım. Bidaha maskesiz binmiycenm. Bi de klimayı köklüyolar içeride aman allahım. Üfür üfür üflüyo insan nasıl hasta olmasın yaa.
Bi de öğlen ton balıklı salata yedim azıcık. Hiç doymadım ya yulaf lapasından devam edicem ben öğle yemeklerime.
Eğer aklınızda soğuyunca kötü olmayacak sağlıklı öneriler varsa yazarsanız cok sevinirimben simdilik fırında mücver düşündüm yoğurtla yenebilir soğukken de. Ya da fırında sebze getirebilirim.
Sebze yemeğini saklama kabına koyup, iş yerinde öğlene kadar biraz ısınır öyle yiyebilirsin. Salatayı evde yapıp işe götürebilirsin.
Kabağı rendeleyip tavada biraz zeytinyağ ile 5-10 dk soteleyip içine kekik ve pul biber ekleyebilirsin. Sonra üzerine normalde sarımsaklı yoğurt ama iş yerine sade yoğurt koyabilirsin.
Tesekkurler kızlar fikirler için. Bol bol yoğurtlu seyler yiyeceğim gibi duruyor. Haftasonu misafirim gelmeseydi zeytinyağlı yemek yapacaktım 2-3 çeşit hem öğlen hem de aksamları yemeğe cıkarmalık ama misafirim geldi yatılı hiç bişey yapamadım.Geçmiş olsun. Aynen fırın sebze. Konserve olabilecek her şey aslında. Nohutlu salata olabilir. Bezelye olur patates karıştırıp mesela. Salata zaten. Semizotu yoğurtlanabilir. Yoğurtlamaya seçenek çok![]()
Çok teşekkür ediyorum bir salgın var Allah yardımcımız olsunDoğru dün yazmıştın. Tekrar geçmiş olsun. Hastayken izin alabilirsin. İzin alınmazsa menüyü beklerim
Yulaf da olabilir aslında. Meyve kuruyemiş karıştırıp sütleTesekkurler kızlar fikirler için. Bol bol yoğurtlu seyler yiyeceğim gibi duruyor. Haftasonu misafirim gelmeseydi zeytinyağlı yemek yapacaktım 2-3 çeşit hem öğlen hem de aksamları yemeğe cıkarmalık ama misafirim geldi yatılı hiç bişey yapamadım.
Genelde yulaf götürüyorum canım zaten. En iyi o tok tutuyor beni. Yarım muz ve yarım elma koyuyorum içineYulaf da olabilir aslında. Meyve kuruyemiş karıştırıp sütle
Yürüyüş iyi gelmiştirEki Görüntüle 3580520
Kahvalti
8.15
3 dilim peynir
1 yumurta
7 zeytin
Domates salatalık
1.5 dilim ekmek
11.00
Kahve
3 orta boy lokum
Akşam
18.00
Yarım ekmek arası sucuk kaşar
Domates salatalık
4 zeytin
Spor yukarda 14.000 kusur adım
Su 1.5 litre
Kaptan cezam bir gün olsun sporlar ilk kez yürüyüşe çıktım kaç haftadır istiyordum