- 24 Aralık 2023
- 1.477
- 8.862
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun yapcammm kızmabana gelince mi açıyosun sadece çirkef modunu acep
spor sütyeni gibi bişe mi kız bu ben tipinden tam çıkaramadım yoksa crop atlet gibi bişey mi?
ben spora giderken spor sütyeni tayt yapıştırıp gidiodum iyi hissettiriyodu
anne göbeği de gidiyooooo düzenli sporlaaaaa evde giymek için al sonra evde spor yap onla mis
bu menü benim içimi açtı resmen lif dolu vücut dostu kabızlık düşmanı çok güzel menü olmuş.
teşekkür ederimmm <3 sizin de çok kutlu olsun canım
hahahhahaha ben de dün eşime sabah farkedince aa takvime bak dedim sen de şimdi farkettin de mi diyo kfjlsdf biz de her sene böyleyiz.
gshdfdsf ya biz normalde de kutlamıyoruz, ilk zamandan beri. ben sadece doğum günlerini fazla önemserim bi de yılbaşını. diğer günler çok takılmam
bak ben sana yapalım dedim diye akşam kalça bacak antrenmanı yaptım 10 dk sen nasıl beni satarsın beni beniiii
teşekkür ederim
filizcim evde spor düzeni oturtmak için biraz zaman ayırmak boşluk yaratmak lazım tempolu bir hayatta çok zor oluyor. ben bu rahatlığı sağladığı için hep salonu tercih ediyordum ama baktım salona gidemeyeceğim sabah 30dk daha erken uyanıp sporumu yapmaya başladım bir 10-15 gündür. tavsiye ederim
demek ki artık eksiye geçme vakti yavaş yavaşGünaydın kızlar eksi de değilim malesef ama artı değilim buna şükür sabitim bugün
102.4
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Ay bende öyle ümit ediyorum ama nasıl stres oldum sabah varyademek ki artık eksiye geçme vakti yavaş yavaş
Tamam cumartesiye emınım kalmaz canım bu arada bır yere gıttım ama nereye gıttım tam anlayamadım Bursa mı?Kilo bildirimini yapayim
Cumartesi 75.95
Bugün 76.10
Fark +150 gram
Ödemim var. Üç gündür atamadım ne kadar ugrastiysam da. Kusura bakma kaptanım. Yolculuuk sisirdi. Suyuda içtim ama çözülmedi ödemim.
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Ohh iyi ettin![]()
Anladım canım o zaman sporu hıc bırakma bak ne güzel yapabılıyorsun cumartesi eksıye gecmenı beklıyorumcumartesi 47.90
salı 49.10
+1.20 ama ben sabah 7 de tartılmaya bağlıyorum bu durum cumartesi günleri 10 da 11 de tartılıyorum iyice aclık yapıyorum yani nese çok bahane de şey etmiim hafta sonu yediklerim tırmalıooo sdasdsafdgfdgfgfdg ama cumartesiye kadar halletcem kaptanım söz inşallahh
Beth18
Ellssa
Boncuk2307
bu arada kaptanım alıntılayacaktım mesajını bulamadım az yiyorsun ama kalorili şeyler yiyorsun demiştim orada 2 günlük menüm vardı pilav belkide 3 aydır ilk defa yedim desem abartmş olmam zaten de soğudum hamur işi makarna pilav menülerimde hiç göremessin nadirdir yani o günde ymekhanede bişi yoktu 2 kaşık görüntü amaçlı yedim. hahahah amaa tatlıya gelince işte zaten asıl zaafım bu ne dersen haklısıno yüzden de yazdığın gibi evet sporu elden bırakmamaya çalışıyorum abanıyorumhatta elimden geldiğince
Teşekkür ederim kaptanım çok değil ama az olsun öz olsunBravo bravo