Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bana gelince mi açıyosun sadece çirkef modunu acep 😈😈😈

spor sütyeni gibi bişe mi kız bu ben tipinden tam çıkaramadım yoksa crop atlet gibi bişey mi?
ben spora giderken spor sütyeni tayt yapıştırıp gidiodum iyi hissettiriyodu 😆

anne göbeği de gidiyooooo düzenli sporlaaaaa evde giymek için al sonra evde spor yap onla mis

bu menü benim içimi açtı resmen lif dolu vücut dostu kabızlık düşmanı çok güzel menü olmuş.

teşekkür ederimmm <3 sizin de çok kutlu olsun canım

hahahhahaha ben de dün eşime sabah farkedince aa takvime bak dedim sen de şimdi farkettin de mi diyo kfjlsdf biz de her sene böyleyiz.

gshdfdsf ya biz normalde de kutlamıyoruz, ilk zamandan beri. ben sadece doğum günlerini fazla önemserim bi de yılbaşını. diğer günler çok takılmam :D

bak ben sana yapalım dedim diye akşam kalça bacak antrenmanı yaptım 10 dk sen nasıl beni satarsın beni beniiii

teşekkür ederim 🥰🥰

filizcim evde spor düzeni oturtmak için biraz zaman ayırmak boşluk yaratmak lazım tempolu bir hayatta çok zor oluyor. ben bu rahatlığı sağladığı için hep salonu tercih ediyordum ama baktım salona gidemeyeceğim sabah 30dk daha erken uyanıp sporumu yapmaya başladım bir 10-15 gündür. tavsiye ederim
Bugun yapcammm kızma 🙃🙃

cumartesi 47.90
salı 49.10
+1.20 ama ben sabah 7 de tartılmaya bağlıyorum bu durum cumartesi günleri 10 da 11 de tartılıyorum iyice aclık yapıyorum yani nese çok bahane de şey etmiim hafta sonu yediklerim tırmalıooo sdasdsafdgfdgfgfdg ama cumartesiye kadar halletcem kaptanım söz inşallahh
Beth18 Beth18 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

bu arada kaptanım alıntılayacaktım mesajını bulamadım az yiyorsun ama kalorili şeyler yiyorsun demiştim orada 2 günlük menüm vardı pilav belkide 3 aydır ilk defa yedim desem abartmş olmam zaten de soğudum hamur işi makarna pilav menülerimde hiç göremessin nadirdir yani o günde ymekhanede bişi yoktu 2 kaşık görüntü amaçlı yedim. hahahah amaa tatlıya gelince işte zaten asıl zaafım bu ne dersen haklısın :KK51: o yüzden de yazdığın gibi evet sporu elden bırakmamaya çalışıyorum abanıyorumhatta elimden geldiğince

Kilo bildirimini yapayim
Cumartesi 75.95
Bugün 76.10
Fark +150 gram
Ödemim var. Üç gündür atamadım ne kadar ugrastiysam da. Kusura bakma kaptanım. Yolculuuk sisirdi. Suyuda içtim ama çözülmedi ödemim.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18
Tamam cumartesiye emınım kalmaz canım bu arada bır yere gıttım ama nereye gıttım tam anlayamadım Bursa mı?
🥰
cumartesi 47.90
salı 49.10
+1.20 ama ben sabah 7 de tartılmaya bağlıyorum bu durum cumartesi günleri 10 da 11 de tartılıyorum iyice aclık yapıyorum yani nese çok bahane de şey etmiim hafta sonu yediklerim tırmalıooo sdasdsafdgfdgfgfdg ama cumartesiye kadar halletcem kaptanım söz inşallahh
Beth18 Beth18 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

bu arada kaptanım alıntılayacaktım mesajını bulamadım az yiyorsun ama kalorili şeyler yiyorsun demiştim orada 2 günlük menüm vardı pilav belkide 3 aydır ilk defa yedim desem abartmş olmam zaten de soğudum hamur işi makarna pilav menülerimde hiç göremessin nadirdir yani o günde ymekhanede bişi yoktu 2 kaşık görüntü amaçlı yedim. hahahah amaa tatlıya gelince işte zaten asıl zaafım bu ne dersen haklısın :KK51: o yüzden de yazdığın gibi evet sporu elden bırakmamaya çalışıyorum abanıyorumhatta elimden geldiğince
Anladım canım o zaman sporu hıc bırakma bak ne güzel yapabılıyorsun cumartesi eksıye gecmenı beklıyorum ;)

21 nisan menü
10.00 2 yumurta ile salata, 2 wasa
13.00 4 kaşık yoğurt içine, yulaf chia keten tohumu, kakao badem kırmızı meyveler tahin
15.00 1 fincan kahve, 1 küçük lokum
18.00 nohutlu yoğurtlu salata
2.5 litre su 12.200 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18 1000028083.webp

Back
X