Tertemiz bir sayfa ❤

Buradaki sayfaları okudum kızlar tam nolmuş anlamadım kim kim ama yine dedikodulu özel konuşmalı bişey galiba
Kk yı bu kadar ciddiye almamak gerektiğini düşünüyorum çünkü sosyal medyada ilişkiler çok çabuk değişebiliyor travmatik olabiliyor çok kendimizi kaptırırsak canlar gerçek ilişkilerden daha çabuk kaybolabiliyor
Ama mutlu olmanıza sevindim hep gülümseyin

Doğru diyorsun kuzum burası sadece bir aracılık herles birbirinden iyi kötü bir menfaat bekliyor Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın senin gibi selam hatir sayanlar canımızdır ❤

Doğru diyorsun kuzum burası sadece bir aracılık herles birbirinden iyi kötü bir menfaat bekliyor Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın senin gibi selam hatir sayanlar canımızdır ❤

Esim geldi de kek istedi tam sana msj atayım dedim şarjım bittu keki yapayım yazayim dedim yazdım sen napiyorsun canim benim
oyy eline sağlık canım afiyet olsun iyiyim cnm annemle temizlik yaptık bugün yarın da birkaç meze pasta filan alıcaz siz napıcaksınız
Canım ne gergindi inan hatırlamadım ama iyiyim çok şükür
evde gerlim filmi çektik tarzı bişeydi cnm

Bu mesajin altina okadar cok sey yazmak istiyorumki yazamiyorum evet gercekten sanal alem ve ben bu aleme kaptirdim kendimi belkide sacma insanlar tanidim deger verdim sevdim ama karsidakilerin sevmedigini gördum gittigimde davul çaldilar resmen arkamdan ben bukadarmi kötüydüm bukadarmi kotülük yaptım herkese birisi seviyormuş gibi gosterip yonetime mesaj atmalar falan filan yani kimse göründüğü gibi melek degil melek oldugunuda sanmasin yada gostermesin kendini keske tanimasaydim dedigim okadar cok insan biriktirmisim icimde neyse ben Allaha havale ettim

Ay yönetime mi abartmışlar hele canım
Neyse canım dediğin gibi neden yaptığını anlayamıyorsan mesafe iyidir
Seviliyorsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…