- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
-
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Üyeler 17.01.2022 | G. Kilo | K. Kaybı + / - | Hedef Kilo |
@Li_zigi | 66.5 | 0 | 55 |
E Elif_Eylul | 76.0 | 0 | 70 |
M MissHayaLet | 57.1 | 0 | 54 |
F Frozen01 | 68.2 | 0 | 65 |
C Chikolata_gozlum | 60.25 | 0 | 52 |
C _CikiLeta | 60.6 | 0 | 55 |
Geldim pattis kızartiyom yitik şifa da değil ama kocama yapıyom
Hoşgeldin ablayetiimmm gariiiiii
haydi hayırlı uğurlu bol sağlıklı eksi rakamları gördüğün bir sayfa olsun inşallahhhh
Hoş geldin canım ❤ he iyi yeme sen çıtır hatunsun bak güzelim fizigine sahip çık sonra pattis çuvalı gibi oluyoruzGeldim pattis kızartiyom yitik şifa da değil ama kocama yapıyom
Uçmuş gitmiş kuşumE Elif_Eylul abla sen nerdesin niye pasifsin
Daha 60 olmadım olma yolunda ilerliyorumHoş geldin canım ❤ he iyi yeme sen çıtır hatunsun bak güzelim fizigine sahip çık sonra pattis çuvalı gibi oluyoruz
Hoş geldin anlam❤ aminnnn insaAllah abla şöyle evrene bizim için güzel enerjiler yolla da gözümüz gönlümüz açılsın ferahlayalımyetiimmm gariiiiii
haydi hayırlı uğurlu bol sağlıklı eksi rakamları gördüğün bir sayfa olsun inşallahhhh
Senin haberin varmıydı ben neden haberim yok aşkolsun niye gitti ki bisey de demedi banaUçmuş gitmiş kuşum
Yuh kıs gel seni de yitiksifa ya dahil edelimDaha 60 olmadım olma yolunda ilerliyorum
Bu kadar kisa sürede bu kadar verebilmek cok güzel de saglikli mi peki,hic sanmamBurası benim sayfam bana aitkendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın
Simdi konuştum canım burası iyi gelmedi ona maglumSenin haberin varmıydı ben neden haberim yok aşkolsun niye gitti ki bisey de demedi bana
Yok ben yapamam bebem ama seni yalnız bırakmayımYuh kıs gel seni de yitiksifa ya dahil edelim
Eeeeeee bir hayırlı uğurlu olsun sunu da benden olsun o zamanBurası benim sayfam bana aitkendimle gurur duyuyorum neden? çünkü yitikşifa sayesinde 38 gün de 10.8 kilo vererek rekor kırdım tabi benim en büyük problemim verdiğim kiloyu koruyamamak ailevi yaşadığım bir takım sağlık problemlerim sebebiyle yitikşifayi terkedip eski yeme problemime geri dönmüştüm ta ki bu güne kadar yedim içtim doymadım yine yedim içtim ama yeter da bugün akşam öğünümle tekrar niyet edeceğim Rabbim kolaylaştırsın
Teşekkür ederim gercekten çok sağlıklı canım yani yitiksifanin asıl olayı kaybettiğimiz şifayı geri kazanmak için uygulanan sağlık diyetiBu kadar kisa sürede bu kadar verebilmek cok güzel de saglikli mi peki,hic sanmam