• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

😘

oyy eline sağlık canım afiyet olsun 😘 iyiyim cnm annemle temizlik yaptık bugün yarın da birkaç meze pasta filan alıcaz siz napıcaksınız 😘

evde gerlim filmi çektik tarzı bişeydi cnm 🤗
Günaydın canım sizinde elinize sağlık biz özel birsey yapmıyoruz kuzum klasik günler gibi 🤭 evet o gece reglim çok yoğun geldi gece wc ye kalktım belime kadar kan olmuş yatak battı gece 3 de yatak temizledim esimi de uyandırdım mecbur🤦🏻‍♀️ gerildik haliyle 🤗

Iron Butterfly Iron Butterfly kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim güldürsün yüzünüzü ❤ yoksa da üzülme olur mu herseyde bir hayır vardır 🤗
Allah razı olsun inşallah 🌹 teşekkür ederim Rabbim umut içinde olan herkesin yüzünü güldürsün sonrada benim yüzümü inşallah üzülüyorum sonuçta ne olur bilmiyorum ama haktan hayırlısı bana mucize olsun bu inşallah olmazsa da Can sağlığı olsun 😇😇😇😇😇😇

Allah razı olsun inşallah 🌹 teşekkür ederim Rabbim umut içinde olan herkesin yüzünü güldürsün sonrada benim yüzümü inşallah üzülüyorum sonuçta ne olur bilmiyorum ama haktan hayırlısı bana mucize olsun bu inşallah olmazsa da Can sağlığı olsun 😇😇😇😇😇😇
Bu mübarek günde güzel haberler duyman dileğiyle 🥰

Bu mesajin altina okadar cok sey yazmak istiyorumki yazamiyorum evet gercekten sanal alem ve ben bu aleme kaptirdim kendimi belkide sacma insanlar tanidim deger verdim sevdim ama karsidakilerin sevmedigini gördum gittigimde davul çaldilar resmen arkamdan ben bukadarmi kötüydüm bukadarmi kotülük yaptım herkese birisi seviyormuş gibi gosterip yonetime mesaj atmalar falan filan yani kimse göründüğü gibi melek degil melek oldugunuda sanmasin yada gostermesin kendini keske tanimasaydim dedigim okadar cok insan biriktirmisim icimde neyse ben Allaha havale ettim
Aman salla :

Canlarımmm herkese mutlu yıllar Allah gönlümüze göre versin bütün dileklerimiz gerçek olsun sağlık afiyet para huzur bol bol amin 😘💟💟💟
Akşam giremeyebilirim ondan şimdi yazdım 😘
Musmutlu yıllar diliyorum sevdiklerinle yeni bir yıla cok guzel girmen dilegiyle:KK60:

Canlarımmm herkese mutlu yıllar Allah gönlümüze göre versin bütün dileklerimiz gerçek olsun sağlık afiyet para huzur bol bol amin 😘💟💟💟
Akşam giremeyebilirim ondan şimdi yazdım 😘
Mutlu sağlıklı yillar canım 💞

Olmadı Filiz abla malesef 😢😢😢
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım uzulme vardır Rabbimin bir bildiği en ummadığın anda olur. Yeni yılda 9 içinde gelen bir mutluluğun olsun inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back