- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
- #1.101
Sagol canimAy yönetime mi abartmışlar hele canım
Neyse canım dediğin gibi neden yaptığını anlayamıyorsan mesafe iyidir
Seviliyorsun ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimAy yönetime mi abartmışlar hele canım
Neyse canım dediğin gibi neden yaptığını anlayamıyorsan mesafe iyidir
Seviliyorsun ama
Hayırlı cumalar canimHayırlı cumalar günaydın herkeseee kızına da öpücükler canım
Günaydın canım sizinde elinize sağlık biz özel birsey yapmıyoruz kuzum klasik günler gibi evet o gece reglim çok yoğun geldi gece wc ye kalktım belime kadar kan olmuş yatak battı gece 3 de yatak temizledim esimi de uyandırdım mecbur gerildik haliyle
oyy eline sağlık canım afiyet olsun iyiyim cnm annemle temizlik yaptık bugün yarın da birkaç meze pasta filan alıcaz siz napıcaksınız
evde gerlim filmi çektik tarzı bişeydi cnm
Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim Rabbim umut içinde olan herkesin yüzünü güldürsün sonrada benim yüzümü inşallah üzülüyorum sonuçta ne olur bilmiyorum ama haktan hayırlısı bana mucize olsun bu inşallah olmazsa da Can sağlığı olsunIron Butterfly kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim güldürsün yüzünüzü ❤ yoksa da üzülme olur mu herseyde bir hayır vardır
Günaydın canimGünaydın canlarım
Bu mübarek günde güzel haberler duyman dileğiyleAllah razı olsun inşallah teşekkür ederim Rabbim umut içinde olan herkesin yüzünü güldürsün sonrada benim yüzümü inşallah üzülüyorum sonuçta ne olur bilmiyorum ama haktan hayırlısı bana mucize olsun bu inşallah olmazsa da Can sağlığı olsun
Amin canım benimÇok şükür canım ya Rabbim biran önce iyileşmesi için bol şifa versin
Aman salla :Bu mesajin altina okadar cok sey yazmak istiyorumki yazamiyorum evet gercekten sanal alem ve ben bu aleme kaptirdim kendimi belkide sacma insanlar tanidim deger verdim sevdim ama karsidakilerin sevmedigini gördum gittigimde davul çaldilar resmen arkamdan ben bukadarmi kötüydüm bukadarmi kotülük yaptım herkese birisi seviyormuş gibi gosterip yonetime mesaj atmalar falan filan yani kimse göründüğü gibi melek degil melek oldugunuda sanmasin yada gostermesin kendini keske tanimasaydim dedigim okadar cok insan biriktirmisim icimde neyse ben Allaha havale ettim
Günaydın canımGünaydın canlarım
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar
Bu aralar cok telefonu alamiyorum elime kızimla ugrasiyorum
Günaydın bebiklerim
Günaydın canımGünaydın canım hayırlı cumalar
Musmutlu yıllar diliyorum sevdiklerinle yeni bir yıla cok guzel girmen dilegiyleCanlarımmm herkese mutlu yıllar Allah gönlümüze göre versin bütün dileklerimiz gerçek olsun sağlık afiyet para huzur bol bol amin
Akşam giremeyebilirim ondan şimdi yazdım
Mutlu sağlıklı yillar canımCanlarımmm herkese mutlu yıllar Allah gönlümüze göre versin bütün dileklerimiz gerçek olsun sağlık afiyet para huzur bol bol amin
Akşam giremeyebilirim ondan şimdi yazdım
Olmadı Filiz abla malesefBu mübarek günde güzel haberler duyman dileğiyle
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım uzulme vardır Rabbimin bir bildiği en ummadığın anda olur. Yeni yılda 9 içinde gelen bir mutluluğun olsun inşallahOlmadı Filiz abla malesef