- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
-
- #1.141
Canım benimM MissHayaLet @Li_zigi E Elif_Eylul selam kızlar. İnşallah iyisinizdir, size bir selam vermek isterdim.
Yeni yıl size mutluluk sağlık huzur ve başka ne diliyorsaniz onu getirsin. Öpüyorum hepinizi, başka tanıdık varsa onları da öpüyorum
Ben de seni iyi ki tanımışım canım benim filizcim, menü yorumların hala aklıma gelince gülüyorumCanımmmm
Sana yeni yılda Rabbim gönlünden her negeciyorsa onu nasip etsin iyki tanımışım
Sana da hayaletcim seni de pek özledimCanım benimSana da yeni yıl tüm güzellikleri getirsin inşallah
Sen de iyiki varsın kuzumBen de seni iyi ki tanımışım canım benim filizcim, menü yorumların hala aklıma gelince gülüyorum
Sana da hayaletcim seni de pek özledimiyi ki varsınız
Teşekkürler canım benim cümlemize insaAllah basta sağlık huzur mutluluk ve paraM MissHayaLet @Li_zigi E Elif_Eylul selam kızlar. İnşallah iyisinizdir, size bir selam vermek isterdim.
Yeni yıl size mutluluk sağlık huzur ve başka ne diliyorsaniz onu getirsin. Öpüyorum hepinizi, başka tanıdık varsa onları da öpüyorum
Hahahahha doğru para mühim :))) bir de 36/38 beden ekleyelim mıTeşekkürler canım benim cümlemize insaAllah basta sağlık huzur mutluluk ve paranasip etsin Rabbim❤❤❤❤
Aminn kuzum çok amin Rabbim hepimize hayırlısını versin başta sağlık huzur sonra paraCanlarımmm herkese mutlu yıllar Allah gönlümüze göre versin bütün dileklerimiz gerçek olsun sağlık afiyet para huzur bol bol amin
Akşam giremeyebilirim ondan şimdi yazdım
Kuzucuğum herseyde bir hayır vardır umudunu kaybetme kendine bebegine inan Rabbimin vardır bir bildiği insaAllah su mübarek Cuma günü hürmetine en kisa sürede hayırlı haberlerini almayı nasip eysin hepimize❤Olmadı Filiz abla malesef
Gelmişsin kuzum hosgeldin ❤ gelirken kızlarıda getirseydin ya onları çok özledimGeldim geldim yollar kalabalıktı biraz
34 de de hayır demem yaniHahahahha doğru para mühim :))) bir de 36/38 beden ekleyelim mı
34 de de hayır demem yaniaminnen önemlilerinden biri de o
Amin inşallah güzel mevlam hayırlı kapılar açsın önümüzeKuzucuğum herseyde bir hayır vardır umudunu kaybetme kendine bebegine inan Rabbimin vardır bir bildiği insaAllah su mübarek Cuma günü hürmetine en kisa sürede hayırlı haberlerini almayı nasip eysin hepimize❤
Çok guzel hayalin var canım Rabbim nasip etsinben de pazara odakladım kendimi34/36 beden bizi beklesin madem :)) Mart'ta 36 yaşıma gireceğim dedim ki neden 36 yaşıma 36 beden girmiyorum. Haksız mıyım
AminnnnAmin inşallah güzel mevlam hayırlı kapılar açsın önümüze
Canım ben bugün yerim, sonra cumartesi sabahı başlarım diye düşündüm. Şu an 61.6yım marta kadar 54 civarı olmaya çalışacağım.Çok guzel hayalin var canım Rabbim nasip etsinben de pazara odakladım kendimibaşlayacağım insaAllah tekrar
Bugun herkes yicek eminolCanım ben bugün yerim, sonra cumartesi sabahı başlarım diye düşündüm. Şu an 61.6yım marta kadar 54 civarı olmaya çalışacağım.
Senin hedefin kaç kilo??
Menüm de belli değil ama yicem diye şartlandırdım kendimi yicemBugun herkes yicek eminol
Sagol canimGelmişsin kuzum hosgeldin ❤ gelirken kızlarıda getirseydin ya onları çok özledimnasılsın canım benim iyi misin
Ay insaAllah canım benim de hedefim 50 55 arası insaAllahCanım ben bugün yerim, sonra cumartesi sabahı başlarım diye düşündüm. Şu an 61.6yım marta kadar 54 civarı olmaya çalışacağım.
Senin hedefin kaç kilo??
Ne kadar süre belirledin kendine canım??Ay insaAllah canım benim de hedefim 50 55 arası insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?