• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

M MissHayaLet @Li_zigi E Elif_Eylul selam kızlar. İnşallah iyisinizdir, size bir selam vermek isterdim.

Yeni yıl size mutluluk sağlık huzur ve başka ne diliyorsaniz onu getirsin. Öpüyorum hepinizi, başka tanıdık varsa onları da öpüyorum ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Teşekkürler canım benim cümlemize insaAllah basta sağlık huzur mutluluk ve para🤭 nasip etsin Rabbim❤❤❤❤

Canlarımmm herkese mutlu yıllar Allah gönlümüze göre versin bütün dileklerimiz gerçek olsun sağlık afiyet para huzur bol bol amin 😘💟💟💟
Akşam giremeyebilirim ondan şimdi yazdım 😘
Aminn kuzum çok amin Rabbim hepimize hayırlısını versin başta sağlık huzur sonra para 🤭❤❤❤

Olmadı Filiz abla malesef 😢😢😢
Kuzucuğum herseyde bir hayır vardır umudunu kaybetme kendine bebegine inan Rabbimin vardır bir bildiği insaAllah su mübarek Cuma günü hürmetine en kisa sürede hayırlı haberlerini almayı nasip eysin hepimize❤🤲🏻

Kuzucuğum herseyde bir hayır vardır umudunu kaybetme kendine bebegine inan Rabbimin vardır bir bildiği insaAllah su mübarek Cuma günü hürmetine en kisa sürede hayırlı haberlerini almayı nasip eysin hepimize❤🤲🏻
Amin inşallah güzel mevlam hayırlı kapılar açsın önümüze 🤗🤗

Çok guzel hayalin var canım Rabbim nasip etsinben de pazara odakladım kendimi 🤭 başlayacağım insaAllah tekrar😅
Canım ben bugün yerim, sonra cumartesi sabahı başlarım diye düşündüm. Şu an 61.6yım marta kadar 54 civarı olmaya çalışacağım.

Senin hedefin kaç kilo??

Gelmişsin kuzum hosgeldin ❤ gelirken kızlarıda getirseydin ya onları çok özledim 😢 nasılsın canım benim iyi misin🤗💗
Sagol canim 😘
iyiyim çok şükür sen nasilsin 🥰
Kizlarda yoldadir geliyordur malum trafik 🤭

Back