- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Yeni günlük açtım tamamlamak nasip olur inşallah. Ben de beklerim çaya kahveyeHoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağız
Anca gelebildim canım benim reglim kesilmisti de biraz moralim bozuldu bugün tekrar oldum cikolata krizi tam gaz devam senin nasıl gecti canım nasılsın@Li_zigi kuzum nasıldı günün?
Günaydın kuzumGünaydın
Hayırlı olsun canım nasıl geçiyor ilk günler gelirim tabi ❤Teşekkür ederim. Yeni günlük açtım tamamlamak nasip olur inşallah. Ben de beklerim çaya kahveye
Günaydın kuzum
Bizim tartı günü kaçtı yine
Aman başlarızBizim tartı günü kaçtı yine
Günaydın kızlarGünaydın
Cnm diyette mi kesildi?Anca gelebildim canım benim reglim kesilmisti de biraz moralim bozuldu bugün tekrar oldum cikolata krizi tam gaz devam senin nasıl gecti canım nasılsın
Ohhh sefamiz olsunAman başlarız
Günaydın canımGünaydın kızlar
Cnm diyette mi kesildi?
Gözün aydın canım
İyiydi canım bugün sütlü tatlı yiyesim var yaklaştı benim de
acelemiz yokOhhh sefamiz olsun
Yok canım diyetle değilde aşıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü aşı olduktan sonra regllerim kafayı yediGünaydın kızlar
Cnm diyette mi kesildi?
Gözün aydın canım
İyiydi canım bugün sütlü tatlı yiyesim var yaklaştı benim de
Ablan gelene kadar ne yesek kârdır yoksam bizi böyle mi bekliyoracelemiz yok
Aynen yicem canımYok canım diyetle değilde aşıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü aşı olduktan sonra regllerim kafayı yedi
Çok sağol kuzum bi ara yeni bebiş mu diye 3,5 3,5 oldum ama yokmuş
Yaa en masumu sütlü tatlı abartıya kacmadan tüketebilirsin
Neden acaba ya mis gibi çayYitiksifanin en kötü tarafı kahvaltıda çay icememekti oh be kahvaltıda sıcak çay icmek gibisi yok