- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Mantı yaptımOhhhh mis gibi olmuş günlüğümüz eline sağlık kuzum ne yemek yaptın bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantı yaptımOhhhh mis gibi olmuş günlüğümüz eline sağlık kuzum ne yemek yaptın bana
Ben sabah tartıldım gece hominik yedim ama foto çekmedimM MissHayaLet canım yarın kaçta tartılalım
Günaydın abla mutlu pazarlar
İyiyim kuzum sen nasılsın merdivenleri sildim 4 kat spor olduM MissHayaLet cnm nslsn
Gunaydin aman tunaydinGünaydın canceğizlerim
Mutlu pazarlar kuzumHepimize mutlu keyifli pazarlar
Hosgeldiniz yitigi yitirenler grubunaSelam herkese
Yitik şifa mı yapıyorsunuz kızlar. Kaçıncı seviyedesiniz. Ben başlayıp başlayıp sonunu getiremiyorum yarın tekrar niyetlenmeye niyetlendim
CCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zamanSelammm
Amin canım nslsn bugün
Ay ankam gelmişşş hoşgeldin canım
Arkadaşım başlamıştı ama en son normal diyete dönme kararındaydı gelince anlatır cnm
Hoş buldum ahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kezHosgeldiniz yitigi yitirenler grubuna
Mutlu pazarlar ablacım
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamam sen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım ellerine sağlıkİyiyim kuzum sen nasılsın merdivenleri sildim 4 kat spor oldu
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorum sen başlarsan destek oluruz amaCCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zaman
Hoş buldum ahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kez
İnşallahCCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zaman
Hoş buldum ahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kez
Dört kat tabi canım iki kere gectigim yerler oldu bugün spor yok dahaMutlu pazarlar ablacım
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamam sen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım ellerine sağlık
Ben de iyiyim cnm biraz evde dolanayım bari
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorum sen başlarsan destek oluruz ama
Vayyy Allah kolaylık versin kuzum etle pekmezle besle kendini vallaDört kat tabi canım iki kere gectigim yerler oldu bugün spor yok daha
Öyle besleniyorum tabi ama arada siliyorum ben pek zamanım olmuyor bugün eşim evdeydi yoksa silemezdim o süpürdü ben sildimVayyy Allah kolaylık versin kuzum etle pekmezle besle kendini valla
Sağol canım yeni konu açtım orda takılayım artıkMutlu pazarlar ablacım
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamam sen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım ellerine sağlık
Ben de iyiyim cnm biraz evde dolanayım bari
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorum sen başlarsan destek oluruz ama
Ooooo helal enişteyeÖyle besleniyorum tabi ama arada siliyorum ben pek zamanım olmuyor bugün eşim evdeydi yoksa silemezdim o süpürdü ben sildim
Tamam cnm link at da gelelim hayırlı olsunaSağol canım yeni konu açtım orda takılayım artık
Selam kuzum iyiyim sen nasılsın ❤Selammm
Amin canım nslsn bugün
Ay ankam gelmişşş hoşgeldin canım
Arkadaşım başlamıştı ama en son normal diyete dönme kararındaydı gelince anlatır cnm
Sana da musmutlu pazarlar ablam❤
Hoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağızCCanımmm hoş buldumöyle mi tüh geç kaldım o zaman
Ben de iyiyim cnm a.s.Selam kuzum iyiyim sen nasılsın ❤
Canım menü yazmaya mı başlıyorsunHoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağız