• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Bir bir veya daha fazla kişi, gül ve şunu diyen bir yazı 'Mutlu Pazarlar' görseli olabilir'Mutlu Pazarlar' görseli olabilir
Günaydın abla mutlu pazarlar 🥰

Selam herkese :KK36:
Yitik şifa mı yapıyorsunuz kızlar. Kaçıncı seviyedesiniz. Ben başlayıp başlayıp sonunu getiremiyorum yarın tekrar niyetlenmeye niyetlendim 😅
Hosgeldiniz:KK36::KK36::KK36: yitigi yitirenler grubuna :eek::eek::eek::eek::eek:

Mutlu pazarlar ablacım 😍😘😘😘

İyiyim kuzum sen nasılsın merdivenleri sildim 4 kat spor oldu🙊
Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamam :KK35: sen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım :o ellerine sağlık
Ben de iyiyim cnm biraz evde dolanayım bari 😂

CCanımmm hoş buldum:KK74:öyle mi tüh geç kaldım o zaman 😅😅

Hoş buldum ❤️❤️ ahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kez 😂😂
Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorum 🤗 sen başlarsan destek oluruz ama 😍

Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamam :KK35: sen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım :eek: ellerine sağlık

Canım belki ara verip devam etmek ister ama bilemiyorum 🤗 sen başlarsan destek oluruz ama 😍
Dört kat tabi canım iki kere gectigim yerler oldu 🤭😘🥰 bugün spor yok daha :KK68::KK68::KK68:

Kıııız 4kat mııı tüm apartman mı yoksa birkaç kez mi geçtin üstünden oy kıyamam :KK35: sen sporunu fazlasıyla yapmışsn canım :eek: ellerine sağlık

Sağol canım 😍😍 yeni konu açtım orda takılayım artık😅

CCanımmm hoş buldum:KK74:öyle mi tüh geç kaldım o zaman 😅😅

Hoş buldum ❤️❤️ ahh evet öyleymiş sağlık olsun bakalım benim 1828. Niyet inşallah son olur bakalım bu kez 😂😂
Hoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağız :KK48:

Selam kuzum iyiyim sen nasılsın ❤
Ben de iyiyim cnm a.s. 😘😘
2 mil leslie yaptım biraz tepiniyorum 10 bin adım için 😅

Hoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağız :KK48:
Canım menü yazmaya mı başlıyorsun 😍
O ayrı başlık açmış sanırım tekrar denicek yitik şifayı en baştan :)

Back