- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Yeni günlük açtım tamamlamak nasip olur inşallah. Ben de beklerim çaya kahveyeHoşgeldin benim de tahmini 7. Defa niyet edip boşusum oldu tabi sen baslayarak burada bizimle motive olabilirsin söz yediklerimiz cıssları yazmayacağız![]()
Anca gelebildim canım benim reglim kesilmisti de biraz moralim bozuldu bugün tekrar oldum cikolata krizi tam gaz devam@Li_zigi kuzum nasıldı günün?
Günaydın kızlarGünaydın![]()
Cnm diyette mi kesildi?Anca gelebildim canım benim reglim kesilmisti de biraz moralim bozuldu bugün tekrar oldum cikolata krizi tam gaz devamsenin nasıl gecti canım nasılsın
![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar
Cnm diyette mi kesildi?
Gözün aydın canım
İyiydi canımbugün sütlü tatlı yiyesim var
yaklaştı benim de
![]()
Yok canım diyetle değilde aşıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü aşı olduktan sonra regllerim kafayı yediGünaydın kızlar
Cnm diyette mi kesildi?
Gözün aydın canım
İyiydi canımbugün sütlü tatlı yiyesim var
yaklaştı benim de
![]()
Ablan gelene kadar ne yesek kârdıracelemiz yok
![]()
Aynen yicem canımYok canım diyetle değilde aşıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü aşı olduktan sonra regllerim kafayı yedi
Çok sağol kuzum bi ara yeni bebiş mu diye 3,5 3,5 oldum ama yokmuş
Yaa en masumu sütlü tatlı abartıya kacmadan tüketebilirsin![]()
Neden acaba ya mis gibi çayYitiksifanin en kötü tarafı kahvaltıda çay icememektioh be kahvaltıda sıcak çay icmek gibisi yok
![]()