- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Kesin düşmüştür he eline sağlık kuzum ben unutmusum hakkaten ama sira sendeydibugün temizlik yapmamissin @Li_zigi her yer çamur olmuş gelenin ayağı kaysin da düşsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin düşmüştür he eline sağlık kuzum ben unutmusum hakkaten ama sira sendeydibugün temizlik yapmamissin @Li_zigi her yer çamur olmuş gelenin ayağı kaysin da düşsün
Az önce onu dedimdiNeyse benim siramdi hadi yine iyisin
Ohhhh mis gibi olmuş günlüğümüz eline sağlık kuzum ne yemek yaptın banaCami da açalım hava gelsin
Öyle yapacağım canım bu diyet için müthiş bir motivasyon lazım yoksa kesinlikle istikrarlı olmuyor ben de yarın tam anlamıyla normal diyete başlayacağımAman iyi olmuş cnm ya çaktırmıodum ama onu yüzde yüz yapan yoktur sanmıyorum çok istiyorsan ekstradan bir ana bir ara ekleyip yapılabilir bi düşün cnm
Her gün aynı di mi cnm :/
Haha
Gelsin orman havası
Ay en güzeli o, haftada bir iki küçük kaçamakla canım benimÖyle yapacağım canım bu diyet için müthiş bir motivasyon lazım yoksa kesinlikle istikrarlı olmuyor ben de yarın tam anlamıyla normal diyete başlayacağım
Aynen kafamda rahat olur en güzeli relax diyet en bi sevdiğimAy en güzeli o, haftada bir iki küçük kaçamakla canım benim
Evet canım spor yapacağım pazartesi kızım okula dönüyor ya küçüğü uyutayim başlayacağım insaAllah❤cnm spor da yapıcak mısın
Aynen canım bunlar ticari diyet ya yapamayıp başa sarıp vakit kaybettiriyor boşver vücudun dengesi de şaşıyorAynen kafamda rahat olur en güzeli relax diyet en bi sevdiğim
Oh o gün geldi çok şükür cnm tmmEvet canım spor yapacağım pazartesi kızım okula dönüyor ya küçüğü uyutayim başlayacağım insaAllah❤
Ay sorma canım ya iste her diyetin olduğu gibi onun da artısı eksisi vardı hayırlısı olsun çok şükür canım bizim ev de bi bayram havası artık nasıl bıktıysak birbirimizdenAynen canım bunlar ticari diyet ya yapamayıp başa sarıp vakit kaybettiriyor boşver vücudun dengesi de şaşıyor
Oh o gün geldi çok şükür cnm tmm
Öyle cnm aile bile olsa 7/24 görmekten sıkılabiliyor insanAy sorma canım ya iste her diyetin olduğu gibi onun da artısı eksisi vardı hayırlısı olsun çok şükür canım bizim ev de bi bayram havası artık nasıl bıktıysak birbirimizden
Öyle cnm aile bile olsa 7/24 görmekten sıkılabiliyor insan
SelammmGünaydın canceğizlerim
Amin canım nslsn bugünHepimize mutlu keyifli pazarlar
Ay ankam gelmişşş hoşgeldin canımSelam herkese
Yitik şifa mı yapıyorsunuz kızlar. Kaçıncı seviyedesiniz. Ben başlayıp başlayıp sonunu getiremiyorum yarın tekrar niyetlenmeye niyetlendim