• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Aman iyi olmuş cnm ya 😂 çaktırmıodum ama onu yüzde yüz yapan yoktur sanmıyorum 😘 çok istiyorsan ekstradan bir ana bir ara ekleyip yapılabilir bi düşün cnm 😘

Her gün aynı di mi cnm :/

Haha 😀

Gelsin orman havası 😘
Öyle yapacağım canım bu diyet için müthiş bir motivasyon lazım yoksa kesinlikle istikrarlı olmuyor 🤦🏻‍♀️ ben de yarın tam anlamıyla normal diyete başlayacağım 🤗

Aynen kafamda rahat olur en güzeli relax diyet en bi sevdiğim 🤗
Aynen canım 😍 bunlar ticari diyet ya yapamayıp başa sarıp vakit kaybettiriyor boşver 😘 vücudun dengesi de şaşıyor
Evet canım spor yapacağım pazartesi kızım okula dönüyor ya küçüğü uyutayim başlayacağım insaAllah❤
Oh o gün geldi çok şükür cnm tmm

Aynen canım 😍 bunlar ticari diyet ya yapamayıp başa sarıp vakit kaybettiriyor boşver 😘 vücudun dengesi de şaşıyor

Oh o gün geldi çok şükür cnm tmm
Ay sorma canım ya iste her diyetin olduğu gibi onun da artısı eksisi vardı hayırlısı olsun🤗 çok şükür canım bizim ev de bi bayram havası artık nasıl bıktıysak birbirimizden🤭

Günaydın canceğizlerim :KK200::KK74:
Selammm 😍

Hepimize mutlu keyifli pazarlar :21::21:
Amin canım 😍 nslsn bugün

Selam herkese :KK36:
Yitik şifa mı yapıyorsunuz kızlar. Kaçıncı seviyedesiniz. Ben başlayıp başlayıp sonunu getiremiyorum yarın tekrar niyetlenmeye niyetlendim 😅
Ay ankam gelmişşş 😍 hoşgeldin canım 😘
Arkadaşım başlamıştı ama en son normal diyete dönme kararındaydı 😘 gelince anlatır cnm

Bir bir veya daha fazla kişi, gül ve şunu diyen bir yazı 'Mutlu Pazarlar' görseli olabilir

Back