• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tertemiz bir sayfa ❤

Aynen yicem canım 😘
Kuzum limonlu su içsen kanın sulanır ve zerdeçal zeytinyağı vs her gün tüketmeli zaten 😘
Avokado keten tohumu hanımlar olarak tüketmeliyiz 😘😘😘

Neden acaba ya mis gibi çay 😀
Dediklerini yapacağım canim mutlaka avokadaya ısınamadım bir türlü aksam yemegim de keten tohumu chiali yulaf lapasi yemeyi dusunuyorum icine de Trabzon hurması 😋 yitik sifa da yemeklerden 30 sk önce son su icilir yemekte su cay ayran vs sıvı tuketimi yasak canım sindirim icin onemliymis

İyiyim abla sen nasılsın 🌹🌹🌹🌹🌹 umut ederek test günümü bekliyorum son 4 gün ama hiç bir belirtim yok
Olsun umut bizler için var hiç belirtisiz 9 ay geçiren var kuzum bosver aslındaen keyiflisi belitisiz olanı bence🤭 5 ay kusmuş biri olaral keşkem benimkide belirtisiz olsaydı 🤗 aayyy çok heyecanlı kaset test mi kan testimi yapacaksin kuzum

Dediklerini yapacağım canim mutlaka avokadaya ısınamadım bir türlü aksam yemegim de keten tohumu chiali yulaf lapasi yemeyi dusunuyorum icine de Trabzon hurması 😋 yitik sifa da yemeklerden 30 sk önce son su icilir yemekte su cay ayran vs sıvı tuketimi yasak canım sindirim icin onemliymis
WC sorunu oldu mu yaptığın zamanlar.

Olsun umut bizler için var hiç belirtisiz 9 ay geçiren var kuzum bosver aslındaen keyiflisi belitisiz olanı bence🤭 5 ay kusmuş biri olaral keşkem benimkide belirtisiz olsaydı 🤗 aayyy çok heyecanlı kaset test mi kan testimi yapacaksin kuzum
Henüz hiç birini yapmadım kararsızım yapıp yapmama konusunda 31 Aralık test günüm bi yanım bekle bi yanım erken gebelik testi yap diyor 🥲🥲

😍😘😘😘şifa olsun şimdiden cnm
Cnm çok koyu içilmezse 1 fincan nolcak 😘 bi de yanında limonlu yeşillik oldu mu tamam 🤗

Peynir yaaa hatırlarsın benim kahvaltı tabanlarımı 4 çeşit peynir olurdu 😋 sabah aksam kahvaltı olsa niye oldu demem😝 birgün bize gel kıs 🤭
Ay valla yakınımda olsan ne iyi olurdu😐😐😐

Back