- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
İyiyim abla sen nasılsın umut ederek test günümü bekliyorum son 4 gün ama hiç bir belirtim yokIron Butterfly nasılsın kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim abla sen nasılsın umut ederek test günümü bekliyorum son 4 gün ama hiç bir belirtim yokIron Butterfly nasılsın kuzum
Dediklerini yapacağım canim mutlaka avokadaya ısınamadım bir türlü aksam yemegim de keten tohumu chiali yulaf lapasi yemeyi dusunuyorum icine de Trabzon hurması yitik sifa da yemeklerden 30 sk önce son su icilir yemekte su cay ayran vs sıvı tuketimi yasak canım sindirim icin onemliymisAynen yicem canım
Kuzum limonlu su içsen kanın sulanır ve zerdeçal zeytinyağı vs her gün tüketmeli zaten
Avokado keten tohumu hanımlar olarak tüketmeliyiz
Neden acaba ya mis gibi çay
Olsun umut bizler için var hiç belirtisiz 9 ay geçiren var kuzum bosver aslındaen keyiflisi belitisiz olanı bence 5 ay kusmuş biri olaral keşkem benimkide belirtisiz olsaydı aayyy çok heyecanlı kaset test mi kan testimi yapacaksin kuzumİyiyim abla sen nasılsın umut ederek test günümü bekliyorum son 4 gün ama hiç bir belirtim yok
Ahahahha bence oklava dahil üzerimizde herşeyi kullanır oAblan gelene kadar ne yesek kârdır yoksam bizi böyle mi bekliyor
WC sorunu oldu mu yaptığın zamanlar.Dediklerini yapacağım canim mutlaka avokadaya ısınamadım bir türlü aksam yemegim de keten tohumu chiali yulaf lapasi yemeyi dusunuyorum icine de Trabzon hurması yitik sifa da yemeklerden 30 sk önce son su icilir yemekte su cay ayran vs sıvı tuketimi yasak canım sindirim icin onemliymis
Henüz hiç birini yapmadım kararsızım yapıp yapmama konusunda 31 Aralık test günüm bi yanım bekle bi yanım erken gebelik testi yap diyorOlsun umut bizler için var hiç belirtisiz 9 ay geçiren var kuzum bosver aslındaen keyiflisi belitisiz olanı bence 5 ay kusmuş biri olaral keşkem benimkide belirtisiz olsaydı aayyy çok heyecanlı kaset test mi kan testimi yapacaksin kuzum
şifa olsun şimdiden cnmDediklerini yapacağım canim mutlaka avokadaya ısınamadım bir türlü aksam yemegim de keten tohumu chiali yulaf lapasi yemeyi dusunuyorum icine de Trabzon hurması yitik sifa da yemeklerden 30 sk önce son su icilir yemekte su cay ayran vs sıvı tuketimi yasak canım sindirim icin onemliymis
Kullansın ya ben razıyım onsuz gercekten eksik gibi buralar yokluğu o kadar belli kiAhahahha bence oklava dahil üzerimizde herşeyi kullanır o
Yok canım olmadı hiç ben üst üste katı gıdalar tuketmedigim sürece kabız olmuyorumWC sorunu oldu mu yaptığın zamanlar.
Ah ah işte ben de onu diyorum da ahmet apa kesinlikle olmaz diyor ayyy kahvaltı + ben = Aşk ❤şifa olsun şimdiden cnm
Cnm çok koyu içilmezse 1 fincan nolcak bi de yanında limonlu yeşillik oldu mu tamam
Merak ettim canım nasıl gidiyor diye maşallah diyelim o zaman.Yok canım olmadı hiç ben üst üste katı gıdalar tuketmedigim sürece kabız olmuyorum
Çok sağol kuzumMerak ettim canım nasıl gidiyor diye maşallah diyelim o zaman.
Ben her gün kahvaltı yesem bikmam peynir+çay aşk benim içinAh ah işte ben de onu diyorum da ahmet apa kesinlikle olmaz diyor ayyy kahvaltı + ben = Aşk ❤
Peynir yaaa hatırlarsın benim kahvaltı tabanlarımı 4 çeşit peynir olurdu sabah aksam kahvaltı olsa niye oldu demem birgün bize gel kısBen her gün kahvaltı yesem bikmam peynir+çay aşk benim için
Ay valla yakınımda olsan ne iyi olurduPeynir yaaa hatırlarsın benim kahvaltı tabanlarımı 4 çeşit peynir olurdu sabah aksam kahvaltı olsa niye oldu demem birgün bize gel kıs
Bende sabahları 4/5 dilim yerim kaşar peyniriEsim önce ki hafta kaşar peynir aldı 1,5 kilo yarısını bitirdik size peynir dayanmıyor diyor
Benim yerime ablana git kara bahtımız kör talihimiz işteAy valla yakınımda olsan ne iyi olurdu
Haha beyaz peynir kasar peynir lor peynir milimum bütün peynirleri severim keçi ve koyun peynirleri hariçBende sabahları 4/5 dilim yerim kaşar peyniri
Esim önce ki hafta kaşar peynir aldı 1,5 kilo yarısını bitirdik size peynir dayanmıyor diyor
Bende sabahları 4/5 dilim yerim kaşar peyniri