- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi ertugrulunhalimesi
Sağol canımAfiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAfiyet olsun
Afiyet olsun
Hoşgeldin bebisimHuhuuu
Hosbuldum kardesimHoşgeldin bebisim
Hosbuldum kardesim
Sen bakma ona daha ayarlayamadi galiba işleriniOoooo bune göyaa GÜNLÜK acmis ortada yok
Belli hiç ortalarda yok 1haftadir konuşmuyozda nerde acabaSen bakma ona daha ayarlayamadi galiba işlerini
BilmemBelli hiç ortalarda yok 1haftadir konuşmuyozda nerde acaba
Evet canım hosgeldin arada takılıyorum simdilik.:)) M MissHayaLet bu sabah aklıma düştü hala gelmedi mi derken burda buldum @Li_zigi hayırlı olsun canım sayfan.
Bazilarinizi çok az tanıdım ama yine de selam vereyim dedim Pikachu, noisy girl vs hala pasif sanırım. Onlara da selam olsun
Öpüyorum seni canım, kısa süre tanımış olsam da çok sempatim var sanaEvet canım hosgeldin arada takılıyorum simdilik.
Aaa canım benim teşekkür ederimÖpüyorum seni canım, kısa süre tanımış olsam da çok sempatim var sana
Herkese kolay gelsin arkadaşlar inşallah herkes hedefine ulaşır
Hoşgeldin canım yeni adresimiz burası artık yolun düşerse bekleriz❤:)) M MissHayaLet bu sabah aklıma düştü hala gelmedi mi derken burda buldum @Li_zigi hayırlı olsun canım sayfan.
Bazilarinizi çok az tanıdım ama yine de selam vereyim dedim Pikachu, noisy girl vs hala pasif sanırım. Onlara da selam olsun
Hayırlı olsun canım benim tabi ki gelirim çok teşekkür ederimHoşgeldin canım yeni adresimiz burası artık yolun düşerse bekleriz❤
Hosbuldum canim nasilsinAaa E Elif_Eylul ablam gelmiş hoş geldin anla gözümüz yollarda kaldı
Msjlar gelmemiş bana abla ya çok sevindim geldiğine en son bana yazdın daha da yazmadın merak ettim doğrusuHuhuuu
Abla elimin üstü şişti sakatladım da kendimi doktor isleri felan vardı sen de geldin iyice canlanır buralar keske diğer kızlarda gelseOoooo bune göyaa GÜNLÜK acmis ortada yok