temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet aslında öyle de ben yapı olarak ta çok panik biriyim ya hiç rahat olamıyorum keşke başarabilsem

İlk bebek sanırım. Ondan bu panik olma durumun. Ben de 2. Diye rahatım belki.. Başarırsın sakin kalmayı merak etme. Hele doğsun sakin olmak zorundasın.. Kusması bilmem alt değişirken ıslatması seni. Daha dur bunlar iyi günlerin. Büyüdükçe düşecek falan sakin ol ki şimdiden ilerde panik olma..

Merhaba bende doktordan yeni geldim 3.70 cm bi kistim var benimde kuculebilirde buyuyebilirde dedi doktor inşallah kuculur diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elden

İnşallah küçülür canım yaa.. Dua ediyoruz başka bir şey yok yapacak

İlk bebek sanırım. Ondan bu panik olma durumun. Ben de 2. Diye rahatım belki.. Başarırsın sakin kalmayı merak etme. Hele doğsun sakin olmak zorundasın.. Kusması bilmem alt değişirken ıslatması seni. Daha dur bunlar iyi günlerin. Büyüdükçe düşecek falan sakin ol ki şimdiden ilerde panik olma..
evet ilk bebek herAlde o yüzden paniğim ama ben zaten normal hayatımda da biraz hastalık hastası biriyimdir

fatmasecret19 fatmasecret19 Y Yagiz kaganim kızlar şimdi geldim doktordan. 4.77 cm olmuş boyutu. Azcık küçülmüş gibi. Kalp atışını da gördüm yine. Kist için eğer kanama olursa, çok dayanılmayacak sancı ağrı olursa, patlama vs. Olursa Balcalı'ya git dedi. Üniversite Hastanesi olsun mutlaka dedi. Kistim var demelisin o zaman orda ameliyat olur. Bunlar olmazsa ameliyat yok. Küçülebilirmiş. Sonunda 15-20 gün sonra gel dedi. Her hafta gitmemiş oluyorum.. Neyse ki kötü bir şey çıkmadı..
Gozunaydin canim ins kuculur kaybolur gider. Olumlu dusunmek lazim ki olumlu olsun bebisde iyiymis bak daha fazla canini sikip bebiside uzme

kızlar benim sat 10 ekim di.
12 kasımda beta hcg 81 cıktı. sonraki değerlerim 700,---1000-
en son aralık ayının 5.de 10941 bu persembe gunu de 11849 cıktı.
minnak normalde sekiz haftalık olması gerekiyor fakat usg de pazartesi günü gittiğimde 6+1 gunluk cıktı. doktorum muhtamelen gec döllenme olmus dedi. keseyi daha yeni gördük fakatbebği daha göremedik. lütfen dua edin bu carsamba kontrolum var. bebegıde kalp atıslarını da duyalım.

kızlar benim sat 10 ekim di.
12 kasımda beta hcg 81 cıktı. sonraki değerlerim 700,---1000-
en son aralık ayının 5.de 10941 bu persembe gunu de 11849 cıktı.
minnak normalde sekiz haftalık olması gerekiyor fakat usg de pazartesi günü gittiğimde 6+1 gunluk cıktı. doktorum muhtamelen gec döllenme olmus dedi. keseyi daha yeni gördük fakatbebği daha göremedik. lütfen dua edin bu carsamba kontrolum var. bebegıde kalp atıslarını da duyalım.

Canım benim bhcg 40000 üstüydu bebek anca göründü beklemende fayda var

Doktor mu bırak dedi siz kendiniz mi biraktiniz . ya bende de az lekelenme oldu ama progestan benı mahfetti
Ben kendim biraktim oglumdada kanamam olmuştu kahve rengi hic ilac vermemisti artik moda oldu bu ilac kullanimi ben vajinadan aldigim icin kullaninca cok kasiliyordu rahim korktum acikcasi kanamamda olmayinca biraktim canim cok hafifti zaten olcak o kadar yerlesiyo sonucta l.

X