temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

fatmasecret19 fatmasecret19 @Yagiz kaganim kızlar şimdi geldim doktordan. 4.77 cm olmuş boyutu. Azcık küçülmüş gibi. Kalp atışını da gördüm yine. Kist için eğer kanama olursa, çok dayanılmayacak sancı ağrı olursa, patlama vs. Olursa Balcalı'ya git dedi. Üniversite Hastanesi olsun mutlaka dedi. Kistim var demelisin o zaman orda ameliyat olur. Bunlar olmazsa ameliyat yok. Küçülebilirmiş. Sonunda 15-20 gün sonra gel dedi. Her hafta gitmemiş oluyorum.. Neyse ki kötü bir şey çıkmadı..
Ay çok şükür canım Bebiş onu geriletir ben de de var ya inş bendeki de küçülüyordur Sende ağrı sancı oluyor muydu canım

İnşallah küçülür kistlerimiz canım.. Aağ yumurtalığımda oluyordu sancı canım. Bazen kramp.
Çarşamba kese için gidecektim inş oluşmuştur ya bir gebeliğin sağlıklı olup olmadığı beta hcg artışlarından anlaşılır mı benim hep düzenli arttı da en son 569 bir daha gerek Yok dedi haftaya kese için gel demişti

Kizlar benim gibi erkenden uykusu gelen varmı cok fenayim Suan misafir var ve ben esneyip duruyorum icim uyuyo resmen zor oturuyorum valla
Canım, benim de erkenden uykum geliyor :) akşam 7 buçuk 8 dedi mi pilim bitmiş oluyor :KK70:misafir de çağıramıyorum uyku korkusundan, misafirliğe de gidemiyorum. Vücudumuz biraz alışsın hamileliğe, geçecek diye düşünüyorum.

Benim 5.haftamda başladı bulantılarım hala da devam ediyor gün içinde belki geçerse yarım saat bir saat geçiyor anca o kadar onun harici sürekli bir bulantıyla kustum kusucam havasıyla yaşıyorum,çok fena bir durum :)
Progestan kullanio musun canım oda aşırı bulantı yapabilir. bende de war ama aşırı değil. progestani gece fitil olarak kullanıyorum yoksa gündüz sürekli kusuyorum

Çarşamba kese için gidecektim inş oluşmuştur ya bir gebeliğin sağlıklı olup olmadığı beta hcg artışlarından anlaşılır mı benim hep düzenli arttı da en son 569 bir daha gerek Yok dedi haftaya kese için gel demişti

Canım açıkçası 2 günde 2 katı artış diyorlar. Ancak ben adet gününün 5 günü yaptırdım değer 1000 çıktı. Sonra test yapmadı doktor. Gittiğimde doktora 9 gün. Günüydü keseyi gördü. Yani gittiğimde 5+ 4 tü. Karından usg ile gördü

Canım açıkçası 2 günde 2 katı artış diyorlar. Ancak ben adet gününün 5 günü yaptırdım değer 1000 çıktı. Sonra test yapmadı doktor. Gittiğimde doktora 9 gün. Günüydü keseyi gördü. Yani gittiğimde 5+ 4 tü. Karından usg ile gördü
İnş benimkini de görür ya zaten şu kistler Canımı bayağı sıkıyor

fatmasecret19 fatmasecret19 @Yagiz kaganim kızlar şimdi geldim doktordan. 4.77 cm olmuş boyutu. Azcık küçülmüş gibi. Kalp atışını da gördüm yine. Kist için eğer kanama olursa, çok dayanılmayacak sancı ağrı olursa, patlama vs. Olursa Balcalı'ya git dedi. Üniversite Hastanesi olsun mutlaka dedi. Kistim var demelisin o zaman orda ameliyat olur. Bunlar olmazsa ameliyat yok. Küçülebilirmiş. Sonunda 15-20 gün sonra gel dedi. Her hafta gitmemiş oluyorum.. Neyse ki kötü bir şey çıkmadı..
Merhaba bende doktordan yeni geldim 3.70 cm bi kistim var benimde kuculebilirde buyuyebilirde dedi doktor inşallah kuculur diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elden

Merhaba bende doktordan yeni geldim 3.70 cm bi kistim var benimde kuculebilirde buyuyebilirde dedi doktor inşallah kuculur diye dua etmekten başka bişey gelmiyor elden
Canım inş küçülür valla bende korkuyorum dua etmekten başka çaremiz Yok ama canım duyduğuma göre kistler geriliyormuş miyom zorluk çıkarıyormuş

X