- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- Konu Sahibi baldan_madam
- #3.021
Kızlar doktora 2 defa gittim kiloma yada tansiyonuma falan bakmadı sizde bakıldı mı normal mi bakmamasi yoksa ilgilsiz olduğu için mi böyle yaptı ultrason bakıp kan tahlili yazdı bu normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım duyarsın Canını sıkma ben de Çarşamba gideceğim doktorakızlar benim sat 10 ekim di.
12 kasımda beta hcg 81 cıktı. sonraki değerlerim 700,---1000-
en son aralık ayının 5.de 10941 bu persembe gunu de 11849 cıktı.
minnak normalde sekiz haftalık olması gerekiyor fakat usg de pazartesi günü gittiğimde 6+1 gunluk cıktı. doktorum muhtamelen gec döllenme olmus dedi. keseyi daha yeni gördük fakatbebği daha göremedik. lütfen dua edin bu carsamba kontrolum var. bebegıde kalp atıslarını da duyalım.
İns canım bende de aynı sey oldu..bi hafta geriden gidiyorum sanırım. Bende daha keseyi yeni gördük salı günü randevum var kalp atısı icin. İnsallah bekleyen herkes duyar hayırlısıylakızlar benim sat 10 ekim di.
12 kasımda beta hcg 81 cıktı. sonraki değerlerim 700,---1000-
en son aralık ayının 5.de 10941 bu persembe gunu de 11849 cıktı.
minnak normalde sekiz haftalık olması gerekiyor fakat usg de pazartesi günü gittiğimde 6+1 gunluk cıktı. doktorum muhtamelen gec döllenme olmus dedi. keseyi daha yeni gördük fakatbebği daha göremedik. lütfen dua edin bu carsamba kontrolum var. bebegıde kalp atıslarını da duyalım.
Ben kendim biraktim oglumdada kanamam olmuştu kahve rengi hic ilac vermemisti artik moda oldu bu ilac kullanimi ben vajinadan aldigim icin kullaninca cok kasiliyordu rahim korktum acikcasi kanamamda olmayinca biraktim canim cok hafifti zaten olcak o kadar yerlesiyo sonucta l.
Hayırlı olsun canım :) ben de aynıydım birsüre o ağrılar oluyor. Ben de ağrılardan ve lekelenmeden dolayı adet olduğumu sanıp ağlarken hamile olduğumu öğrendim :) sağlıkla kavuş inşallah bebeğineKızlar selam!
Benim bat 12 Aralık. Ama cuma günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi gördüm sonra da kan testi yaptırdım. Değerim 7 çıktı. Biraz düşük tabi.
Regl olacakmışım gibi kasık ağrım var.
Var mı böyle birşey yaşayan aranızda merak ettim :)
Kızlar doktora 2 defa gittim kiloma yada tansiyonuma falan bakmadı sizde bakıldı mı normal mi bakmamasi yoksa ilgilsiz olduğu için mi böyle yaptı ultrason bakıp kan tahlili yazdı bu normal mi
Yaaa gerçekten mi? Ben hala tam emin olamıyorum hamile olduğuma.. İçimde bir tedirginlik var.. Çarşambaya kadar bekleyeyim diyorum tekrar test yapmak için.Hayırlı olsun canım :) ben de aynıydım birsüre o ağrılar oluyor. Ben de ağrılardan ve lekelenmeden dolayı adet olduğumu sanıp ağlarken hamile olduğumu öğrendim :) sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Benim bata 2 gün kala 1.17 çıkmıştı hcg. Şimdi ultrason ölçümlerimde sat ile uyumlu. Kasık ağrılarına gelince hala devam ediyor. Merak etme herşey yolundadır. Aslında doktora gitmek için 6 haftanın bitmesinin gerektiğini düşünüyorum artık. Çünkü daha önceki günlerde doktorlar insanı strese sokuyor hcg bile ikiye katlamasa geriliyoruz haliyle.Kızlar selam!
Benim bat 12 Aralık. Ama cuma günü dayanamayıp test yaptım silik çizgi gördüm sonra da kan testi yaptırdım. Değerim 7 çıktı. Biraz düşük tabi.
Regl olacakmışım gibi kasık ağrım var.
Var mı böyle birşey yaşayan aranızda merak ettim :)
Ah ne güzel maşşallah :) darısı başıma inşallah.Benim bata 2 gün kala 1.17 çıkmıştı hcg. Şimdi ultrason ölçümlerimde sat ile uyumlu. Kasık ağrılarına gelince hala devam ediyor. Merak etme herşey yolundadır. Aslında doktora gitmek için 6 haftanın bitmesinin gerektiğini düşünüyorum artık. Çünkü daha önceki günlerde doktorlar insanı strese sokuyor hcg bile ikiye katlamasa geriliyoruz haliyle.
Doktorumu değiştiricem teşekkür ederim yazdığın içinNormal değil.. Bakmak zorunda.. Sağlık ocağında bile takipteydim.. İlginç yani.. Bana 2 kere baktı doktorum. Usg de baktı kan tahlillerime de baktı.. Tansiyon kilo hepsi bakıldı..
Biliyor musunuz ben o 1.17 den sonra hiç hcg baktırmadım. 5. Haftada keseyi altıncı haftada bebeği yedinci haftada da kalp atışını gördüm. Mayıs ayında boş gebelik yaşamıştım o yüzden benzer şeyler duymaktan korktum. Zaten o tarz ters bir durum olsa bile 10. Haftaya kadar bekliyorlar emin olup müdahale etmek için. Biz anne adayları biraz merak birazda heyecanla acele ediyoruz fakat çoğunlukla bu heyecanımız strese dönüyor ve 1 hafta boş yere yıpratıyoruz kendimizi.Ah ne güzel maşşallah :) darısı başıma inşallah.
Çok haklısınız. Ben de kan testlerinin takibini kendim yapıp öyle gitmeyi düşünüyorum doktora. Çok pozitif bir doktorum var ama yine de en azından keseyi görebileceğim bir değere ulaşırsam o zaman gideceğim. Boş yere strese girmek istemiyorum.
Bayağı iyi dayanmışsınız bravo walla :)Biliyor musunuz ben o 1.17 den sonra hiç hcg baktırmadım. 5. Haftada keseyi altıncı haftada bebeği yedinci haftada da kalp atışını gördüm. Mayıs ayında boş gebelik yaşamıştım o yüzden benzer şeyler duymaktan korktum. Zaten o tarz ters bir durum olsa bile 10. Haftaya kadar bekliyorlar emin olup müdahale etmek için. Biz anne adayları biraz merak birazda heyecanla acele ediyoruz fakat çoğunlukla bu heyecanımız strese dönüyor ve 1 hafta boş yere yıpratıyoruz kendimizi.
Ay inşallah sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kemdime dikkat ediyorum inşallah bıdığım tutunurYükselir canım benim de ilki 10.12 idi perşembe günü 569 olmuştu bir daha da ölçtürme demişti doktor
Ben 6+1 de gördüm kalp atışını. 1 ay sonraya çağırdı beni ama ben biçok insanda kalp durma olayı çok yaşandığı için 9.hafta arası gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum. Varsa bi aksilik erken müdahale edilsin kendimi riske atmayayım diye. Gebelik var ama devam edeceğinin garantisi yok nede olsa. Herşey nasip bakalım...Kalp atışını duyan arkadaşlar kaç hafta sonra tekrar kontrole çağırdı doktorunuz cevap yazarsanız çok sevinirim
Canım valla öğrenmeden önce benim de kalçama kramp girmişti hatta çok şaşırmıştım niye kalçama kramp giriyor diye hamile olduğumu öğrendim herAlde ondandı bugün de benim belim ağrıyor daha öncesi ağrımıyordu canımKizlar sizde bel kalca ve bacak agrisi cekiyo msnz ilk once siddetli bel agrim vardi simdi kalca agrim varve bacagima vuruyr daha 4 haftalik hamileyim doktora gtmedm henuz