- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #2.941
Şu anda çok şükür bulantım Yok ne zaman başlıyor acaba
geçmiş olsun canım inş kısa sürede geçer5.haftada başladı benim tam.. Öncesinde vardı da bebek diye düşünmemiştim. Ama şuan fenalardayım...
geçmiş olsun canım inş kısa sürede geçer
Progestan kullanmıyor musun ?Kahverengi bazen kirli kırmızı geldiği oluyo yoğunluk olarak 1 çay kaşığı kadar yada leke şeklinde(artık tedirgin olmaya başladım
Tşk ederim sizin de var mıydı
Sağolasın canım ben bir an panik yaptım iki tane dedi bana da geçmiş olsun sana da canımevet basit kist var bir önceki gebeliğimde de vardı sorun olmadı.için rahat olsun
Evet canım kullanıyorumProgestan kullanmıyor musun ?
Peki doktora soyledin mi progestan kullandigin halde kanaman olduğunu?. Benim mayıs ayındaki hamileligimde doktor kese arkasında kanama görmüştü benim hiç kanamam olmadı ama. Progestan verdi kullandım bır sonraki kontrolde kese arkasındaki kanama yok olmuştu.Evet canım kullanıyorum(
Yok daha sonra gitmedim kontrole. Valla benim gittikçe artıyor lekelenme. Çok sıkılıyorum.İşte çocuk da problem oluşturulmu aceba ondan korkuyorum. Geçen sene bebeğin kalbi hiç atmadığı için kürtaj olmuştum.bunda kalp atışını gördük şükür ama lekelenme korkutuyo bebeğin kalbini etkiler mi acebaPeki doktora soyledin mi progestan kullandigin halde kanaman olduğunu?. Benim mayıs ayındaki hamileligimde doktor kese arkasında kanama görmüştü benim hiç kanamam olmadı ama. Progestan verdi kullandım bır sonraki kontrolde kese arkasındaki kanama yok olmuştu.
İnş etkilemez canım geçmiş olsun annelik zor meslekmiş ya hamilelikte onu öğrendim her şeye pimpirikle yaklaşıyorum benYok daha sonra gitmedim kontrole. Valla benim gittikçe artıyor lekelenme. Çok sıkılıyorum.İşte çocuk da problem oluşturulmu aceba ondan korkuyorum. Geçen sene bebeğin kalbi hiç atmadığı için kürtaj olmuştum.bunda kalp atışını gördük şükür ama lekelenme korkutuyo bebeğin kalbini etkiler mi aceba
Benimde mayistaki hamileligim bebegimin kalbi atmadığı için kurtajla sonlandirilmisti. Ben de bunda kalp atisini duydum çok sukur. Ayniyiz bu bakımdan seninle. Valla canim doktorun tlfu varsa ara sor. Için rahatlar en azindanYok daha sonra gitmedim kontrole. Valla benim gittikçe artıyor lekelenme. Çok sıkılıyorum.İşte çocuk da problem oluşturulmu aceba ondan korkuyorum. Geçen sene bebeğin kalbi hiç atmadığı için kürtaj olmuştum.bunda kalp atışını gördük şükür ama lekelenme korkutuyo bebeğin kalbini etkiler mi aceba
Kesinlikle çok zor her aşamasıİnş etkilemez canım geçmiş olsun annelik zor meslekmiş ya hamilelikte onu öğrendim her şeye pimpirikle yaklaşıyorum ben
Özel bi Dr um yok. devlet hastanesi gidiyorum. Dr lar istirahat etmelisin demekten başka bi açıklama yapmıyorlar malesefBenimde mayistaki hamileligim bebegimin kalbi atmadığı için kurtajla sonlandirilmisti. Ben de bunda kalp atisini duydum çok sukur. Ayniyiz bu bakımdan seninle. Valla canim doktorun tlfu varsa ara sor. Için rahatlar en azindan
Allah korusun. Belirtiler bazen kaybolup tekrar başlıyo endişelenme bencekızlar 2gun önce cok midem bulanıodu sanki gecti gibi bebege bişey olmasın ya korkuyorum
Allah korusun. Belirtiler bazen kaybolup tekrar başlıyo endişelenme bence
Evet bende anlamadım yaseninde mi öyle oldu canım
Evet bende mide bulantısı olmuyo.fakat göğüslerim gün gün değişiyo bazen acıyo şişiyor bazen gayet normal bazen çok acıkıyorum bazen hiç acıkmıyorum hep değişiyoseninde mi öyle oldu canım
Anladim canım bisey olmaz Allah in izniyle. Sen bol bol dinlenÖzel bi Dr um yok. devlet hastanesi gidiyorum. Dr lar istirahat etmelisin demekten başka bi açıklama yapmıyorlar malesef