temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canım kullanıyorum (
Peki doktora soyledin mi progestan kullandigin halde kanaman olduğunu?. Benim mayıs ayındaki hamileligimde doktor kese arkasında kanama görmüştü benim hiç kanamam olmadı ama. Progestan verdi kullandım bır sonraki kontrolde kese arkasındaki kanama yok olmuştu.

Yok daha sonra gitmedim kontrole. Valla benim gittikçe artıyor lekelenme. Çok sıkılıyorum.İşte çocuk da problem oluşturulmu aceba ondan korkuyorum. Geçen sene bebeğin kalbi hiç atmadığı için kürtaj olmuştum.bunda kalp atışını gördük şükür ama lekelenme korkutuyo bebeğin kalbini etkiler mi aceba

İnş etkilemez canım geçmiş olsun annelik zor meslekmiş ya hamilelikte onu öğrendim her şeye pimpirikle yaklaşıyorum ben

Benimde mayistaki hamileligim bebegimin kalbi atmadığı için kurtajla sonlandirilmisti. Ben de bunda kalp atisini duydum çok sukur. Ayniyiz bu bakımdan seninle. Valla canim doktorun tlfu varsa ara sor. Için rahatlar en azindan

Benimde mayistaki hamileligim bebegimin kalbi atmadığı için kurtajla sonlandirilmisti. Ben de bunda kalp atisini duydum çok sukur. Ayniyiz bu bakımdan seninle. Valla canim doktorun tlfu varsa ara sor. Için rahatlar en azindan
Özel bi Dr um yok. devlet hastanesi gidiyorum. Dr lar istirahat etmelisin demekten başka bi açıklama yapmıyorlar malesef

Kızlar ben yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim 1 yıldır evliyim çocuk çok istiyorum ilk denemede olmadı bu ikinci adetime 12 gün var ama göğüsümde şişme ve ağrı var ve sağ kaşığım ara ara ağriyo sağ ayağımda sanki romatizma var sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…